![]() |
![]() |
![]() |
#3941 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3942 |
Član
Član od: 21.2.2016.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 19 puta na 15 poruka
|
![]()
Koje god napajanje uzimo vazno mi da ima makar sertifikat bronzani,ok jacina napajanja u watima je shodno potrebama racunara i po meni isto jedna vazna stavka u vezi napajanja kad se zivi u drzavi srbiji je UPS.Ups sam uzo jos davne 2003 kad je prvi racunar uso u kucu tada je bila stara trafo stanica u ulici napon stvarno bio jedva znao racunar i da se ugasi i od tada pre 3 godine zamenio za jacu ups i nedavno bateriju,bez obzira sto u medjuvremenu nova trafo stanica i bolja struja ja nemogu da zamislim da mi racunar ne dobija struju preko upsa.malo danas razgledam po forumu i vase postove a i potrefilo se da danas lose vreme i bas ubi napolju ledeni vetar i ni sam nisam brojo kolko puta je danas vec ups zapistao i culo se skljocanje kad se prebacuje na bateriju da isporuci sto bolji napon.Mozda je nekom ovaj savet i suvisan al po meni nije lose dodatno zastiti svoje voljeno sokocalo
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
lc power, napajanje, ocz, power supply, psu, seasonic |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Kućište velikih dimenzija do 50 €, prvenstveno bez napajanja | ivanza | ŠDK - Ostale komponente | 11 | 6.10.2008 0:35 |
Koje od ovih napajanja da uzmem? | pharaon.92.bc | ŠDK - Ostale komponente | 21 | 2.10.2008 19:04 |
Zamena napajanja... | matke | Šta da kupim? | 0 | 11.10.2007 18:12 |
Q-Tech napajanja. | vertigo | ŠDK - Ostale komponente | 7 | 11.1.2007 11:07 |
Problemi posle ugradnje napajanja!!! | Pera123 | Kvarovi | 13 | 27.12.2006 15:16 |