![]() |
![]() |
![]() |
#1 |
Veteran
Član od: 30.5.2006.
Zahvalnice: 90
Zahvaljeno 70 puta na 25 poruka
|
![]()
Imao sam Pandu instaliranu, sada sam presao na Avast i izbrisao sam je, a opet je ima kada kliknem desni na neki fajl >pogledaj screenshot<
Kako to mogu da smaknem, nervira... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starośeđelac
|
![]()
Panda 7 Platinum je i mene mnogo zezala,desavale se raznorazne gluposti i na kraju sam morao da reinstaliram sistem i presao sam,kao i ti,na Avast.Sto se tvog problema tice,ako imas CD nanovo instaliraj Pandu i onda deinstaliraj,moguce da se prethodnom deinstalcijom nije sve izbrisalo.A nakon toga pokreni Ccleaner.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Veteran
|
![]()
Hvala, pokusacu...
![]() Javim sta sam uradio, zop ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
|
![]()
Probaj da obrises Pandu iz SafeModa!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Starośeđelac
|
![]()
Moze i ovo sto je Staronsky rekao da pomogne(kako se toga ne setih),a ako ti ne uspe ni to ni ovo sto sam ti ja rekao,skini program Your Uninstaler 2006 Professional i pokusaj sa njim da deinstaliras Pandu(program je daleko kvalitetniji od Windowsove uninstall rutine).Nije besplatan,ali dovoljan ti je trial da pokusas,imas ga ovde.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Veteran
|
![]()
Ja sam Pandu izbrisao ali imam njen folder u Program Files i ne mogu da ga obrisem, sigurno ce moci preko Safe-a, pokusacu ...
BTW nije mi uspelo da je instaliram ponovo pa opet uninstall ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Starośeđelac
|
![]()
Pokusaj i uninstall sa ovim programom sto sam ti preporucio,Windowsov ostavlja svakakve repove.A i kazem ti,novije verzije Pande imaju bas problema oko deinstalacije,ne moze potpuno da se makne,nestabilnost sistema i razne gluposti.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Član
Član od: 7.12.2005.
Zahvalnice: 9
Zahvaljeno 17 puta na 13 poruka
|
![]()
Onaj tvoj screenshot kaže da ti je u registriju ostalo nešto od Pande. Upotrebi neki registry cleaner ili ga "ručno" pretraži i obriši sve njegove unose. Možeš i kompletan hard da pretražiš i pobrišeš sve što je ostalo iza Pande.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Starośeđelac
|
![]()
Zato i treba da pokusa sa nekim specijalizovanim programom za deinstalaciju da bi to uspjesno i bez posledica uklonio,rucnim cackanjem registry-ja moze da obori sistem ocas posla.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Veteran
|
![]()
U Program Files-u je ostao folder Pande koji nisam mogao da izbrisem, ali naravno preko Safe Mode-a sve moze...
Hvala na pomoci svima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Konkretno pitanje (AL ili...) | dekili | ŠDK - Zvuk na računaru | 2 | 19.6.2006 22:40 |
WireLess pitanje!! | VeNoM | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 2 | 11.4.2006 1:57 |
W800i vs. D600 - pitanje je sad! | Beowulf | Aparati i oprema | 17 | 2.3.2006 18:15 |
Pitanje o misljenju oko grafickih | jocabg011 | Grafika | 25 | 23.2.2006 17:04 |
Jos jedno pitanje o flash memoriji | Vuk Arsic | Nosači podataka | 0 | 8.12.2005 19:16 |