![]() |
![]() |
|
Osnovne komponente Procesori, ploče, memorije... |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 4.10.2011.
Zahvalnice: 12
Zahvaljeno 23 puta na 22 poruka
|
![]()
Pozdrav svima, potrebna mi je mala pomoc.
Nisam koristio godinu dana racunar jer sam zbog posla morao da koristim laptop, za to vreme racunar nije bio spojen na struju i sad posle godinu dana ne mogu da ga startujem. Vidi se da ima napon jer svetle tastatura i mis kada se prikljuce na usb ali ploca ne moze da se startuje nikako. Pokusao sam sa tri razlicita napajanja koja su 100% ispravna, izvadjena iz racunara koji se koriste, pokusao sam vadjenje dugmaste baterije od biosa, pokusao sam vadjenje i vracanje procesora ali stanje je isto. Dugmasta baterija je proverena sa unimerom, dobra je. U pitanju je ploca ASRock A320M-DVS i procesor Ryzen 2200G na njoj. Jel zna neko sta je moglo da se desi i da li ima pomoci ili je ploca za kantu? |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Moze li kratak spoj u elektricnoj instalaciji da osteti racunar | makiem | Kvarovi | 5 | 4.4.2014 17:08 |
HDD crkao posle par dana. | DarkZmaj | Nosači podataka | 14 | 27.2.2014 13:18 |
Posle instalacije WINDOWS 8 nece racunar da upali | poske | Operativni sistemi | 6 | 27.12.2012 16:53 |
aktivacija service packa 3 posle isteka 30 dana | Goldfinger | Operativni sistemi | 1 | 15.6.2010 12:07 |
Ne startuje se racunar! | Gentile01 | Osnovne komponente | 5 | 26.3.2010 9:45 |