![]() |
![]() |
|
Zvuk na računaru Zvučne karte, zvučnici, slušalice... |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 2.8.2011.
Zahvalnice: 17
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Polomio mi se adapter (model LEI) za zvučnike (model Harman/Kardon HK206) za računar.
![]() ![]() ![]() Taj adapter je dobijen zajedno za zvučnicima, koji su stari desetak godina. Na netu nisam uspeo da nađem identičan adapter. Podaci sa adaptera su sledeći: LEI-Leader Electronics INC. Model no 48120100-C5 Input 220-240 V -50Hz 140mA Output 12V = 1000mA Dimenzije konektora koji se uključuje u zvučnik su 12 mm , ![]() a samog ulaznog priključka 2 mm ![]() Nabavio sam jedan adapter sa istom voltažom, ali priključak nije bio odgovarajući i nije mogao da se ušteka u zvučnik, tako da nisam uspeo ni da probam da li bi odgovarao. Ovo je dc ulaz u zvučnik: ![]() Da li ja moram da nađem identičan takav adapter, dakle, da mora da ima potpuno iste specifikacije, i naravno, dimenzije priključka odnosno, te da su mi bez identičnog adaptera zvučnici neupotrebljivi? Da li možda postoji neki standardni adapter koji bi mogao da posluži? Najlakše rešenje je - baci te stare zvučnike i kupi nove, naravno, ali ovi su stvarno bili odlični i ne bih da ih se rešim, ako ne moram. Zamolio bih za savet. |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Pitanje U vezi Behringer Umc22 i uopsteno audio interface-a | sale94 | ŠDK - Zvuk na računaru | 6 | 6.8.2018 20:58 |
Pitanje pocetnika o radu sa serverima | Dusan_BG | Brbljaonica | 5 | 8.4.2013 10:53 |
pitanje u vezi sa mp4 plejerom. | jelena064 | Foto i audio/video | 0 | 1.6.2010 18:54 |
Pitanje u vezi telekom ADSL-a i lokalne mreze | NinoJovic | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 1 | 28.4.2010 12:38 |
Čudan problem sa monitorom | anadjin | Grafika | 0 | 6.1.2010 10:56 |