![]() |
![]() |
|
Male igre Igre sa Interneta, Flash, online, igre „za kancelariju” i sl. |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 4.2.2007.
Zahvalnice: 98
Zahvaljeno 159 puta na 35 poruka
|
![]()
Pre dva dana sam na TV-u gledao "interfejs" gde su opisali ovu igru ..... samo mogu da kazem skinite je sa neta (imate link na sajtu www.interfejs.tv ) i osaljite vashe utiske o igri ...... davno se nisam zarazio sa nekom igricom kao sa ovom!
E sad problem je shto se igra igra na sajtu ali ako imate firefox onda sldece uradite sledece kad se uchita igra: C:\ Documents and Settings\ korisničko_ime\ Local Settings\ Application Data\ Mozilla\ Firefox\ Profiles\ neki_folder\ Cache najveci fajl koji je skinut u tom folderu je ta igra! Oznachite fajl i pritisnite F3 i ako na pochetku ima napisano SWF ili FWS to je to .... samo ga prekopirajte na hard i dodajte ekstenziju SWF i to je kraj! Za koliko toliku pomoc taj fajl se kod mene zove: D2850C00d01 |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku freeminder na korisnoj poruci: | ||
Gadoguz (24.7.2007) |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Evo direktnog linka:
http://www.miniclip.com/games/heli-attack-3/en/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Veteran
Član od: 8.9.2006.
Zahvalnice: 421
Zahvaljeno 117 puta na 111 poruka
|
![]()
A odakle da skinem Macromedia Flash Player da bih ovo pokrenuo, ili mi preporucite neki drugi flash player
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Veteran
Član od: 8.9.2006.
Zahvalnice: 421
Zahvaljeno 117 puta na 111 poruka
|
![]() Citat:
Evo sad sam instalirao flash player sa navedenog linka ali opet isto, kada igricu kopiram na hard ne mogu da je otvorim? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Otvori neki browser i "prevuci" .swf fajl u njega.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Novi proboj Samsunga: najavljen 40nm proces za 32 Gb NAND flash memorije! | Kostarum Rex Persia | Vesti | 0 | 11.9.2006 21:03 |