![]() |
![]() |
|
Registracija | Uputstvo | Spisak korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje poruke | Označi forume kao pročitane |
Video/TV softver Video programi, formati, kodeci, konvertori, DVD/TV softver, satelitski/DVB programi, DivX i sl. |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Da li moze neko da mi preporuci dobar program za obradu video materijala.
Sve sto meni treba je da podrzava sto vise video formata, da mogu da secem i spajam video, ubacujem tekst, znaci nesto kao Movie Maker samo jos bolji, treba mi i slow motion a to movie maker nema... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Sony Vegas,Adobe Premiere,Power Producer,šta god odabereš nećeš se pokajati,s tim da je Premiere najprofesionalniji od ovih i u njemu imaš najviše prilike da učiš/zakomplikuješ si život/postaneš montažer.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku LoneWolf na korisnoj poruci: | ||
Aleksandar1987 (31.3.2010) |
![]() |
#3 | |
Veteran
Član od: 23.9.2009.
Zahvalnice: 597
Zahvaljeno 312 puta na 165 poruka
|
![]() Citat:
www.corel.com |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Potreban program za obradu video snimaka.... | ivanKG | Foto i audio/video | 5 | 17.11.2009 8:11 |
Program za "čupanje" slike sa video fajla | Schnak3 | Grafički softver i radovi | 1 | 4.8.2009 23:41 |
Komp za obradu video materijala | Black-Angel | ŠDK - Osnovne komponente | 35 | 26.1.2009 22:48 |
Program za dodavanje specijalnih efekata na video fajl | Guterill | Aplikativni softver | 0 | 14.5.2008 15:45 |
Program za video klub! | rogi23 | Aplikativni softver | 2 | 4.7.2007 20:53 |