![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 5.2.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Ijaoj meni
![]() danas reinstaliram windows i ponovo ga dignem... i instaliram operu i firefox jer su mi neophodni za rad... i opera je jedno pola sata radila normalno i odjednom se ugasila... ja probam da je upalim kad necje... izlazi sledecje UNABLE TO INITIALIZE MEMORY STREAM Isto to se dogadja kada radim sa mozilom firefox... u chemu je problem? Unapred hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
Član od: 3.12.2005.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 12 puta na 11 poruka
|
![]()
Imas malware na kompu.
Evo redosled koraka sa Firefof sajta i obavezno instaliraj programe za zastitu (antivirus, firewall, antispyware) : Solution to open Firefox browser and remove the 'Unable to initialize memory stream' message window. Delete spools.exe and mmsvc.exe malware from your Registry Editor. Step-by-step Instructions: 1. Go to Start --> Run (Short Cut Win Key + R) 2. Type regedit in the Run window 3. Click on the OK button 4. The Registry Editor opens. 5. Click on the + sign on the left of My Computer 6. Navigate to the subkey HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\MicrosoftWindowsCurren tVersion\Run 7. In the right window pane, delete the values mmsvc32.exe and spools.exe 8. Exit the Registry Editor. 9. Refresh and open Firefox browser. It opens ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Problem sa DVD rezacem i MP3 Playerom… | Mefisto | Kvarovi | 3 | 7.4.2006 12:55 |
Problem Sa Grafikom | Branislav Živaljević | Grafika | 14 | 4.2.2006 17:19 |
Problem sa izlaznim naponom Mustek-a | holodoc | Kvarovi | 7 | 2.2.2006 22:32 |
Problem sa video capture karticom | LoneWolf | Video/TV softver | 4 | 14.1.2006 14:47 |
problem sa tv kartom | Alexandar | Kvarovi | 10 | 5.1.2006 23:32 |