![]() |
![]() |
|
|||||||
| ŠDK - Ostale komponente Saveti u vezi sa kupovinom kućišta, napajanja, periferija, štampača, skenera, tastatura, miševa, džojstika... |
![]() |
|
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
|
#1 |
|
Član
Član od: 18.10.2006.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
Potrebni su mi saveti za kupovinu multifunkcijskog uredjaja, pa bih vas zamolio za pomoc i da mi odgovorite na moja pitanja,znam da je ovo vec dosta pominjano ali meni treba vise odgovora odjednomtako da se izvinjavam na ponavljanju, ako vec postoji odogvorna neka od mojih pitanja samo ostavite link ka postu, unapred hvala:
1) Budzet je do 8000 dinara 2) Potreban je za kucnu i za neku osnovnu office namenu 3) Ketridzi i punjenja da su medju jeftinijima, bilo bi super ako je moguce naci za njih kompatibilni, reciklirani ili ako mogu sam da ih dopunjujem. 4) Po mogucnosti da ima faks ali ako cu sa tim izgubiti na performansama onda moze i bez njega, ili moze faks da se podesi na drugi nacin? 5) Garancija ne igra neku ulog posto preodpostavljam da svi oni imaju po godinu dana, ali bi bilo super da je servis podrska bar na nekom normalnom nivou.+ 6) Da li je bolje uzeti odvojeno skener i stampac i ako jeste zasto? Unapred hvala! |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Veteran
Član od: 31.8.2010.
Zahvalnice: 48
Zahvaljeno 128 puta na 114 poruka
|
4) Za faks ti je dovoljan običan fax-modem, koji košta 200 dinara. Čak ti i ne treba štampač da bi primao faksove.
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Član
Član od: 18.10.2006.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
Citat:
Naravno da ne bi trazio savet za stapac ako mi on nije potreban, uostalom ja vec imam fax modem koji mi nije ni instaliran u racunar vec sam to stavio kao mogucnost ako je fax podrzan u uredjaju onda super ako nije nikakav problem. Jedino sam pitao da li je moguce da se poveze fax modem sa stampacem.
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Deo inventara foruma
|
6) Da li je bolje uzeti odvojeno skener i stampac i ako jeste zasto?
Ja sam vise za opciju da to bude odvojeno. Sve skupa je jedna obicna skalamerija u jeftinom obliku. Ne znam do koliko si para spreman da ides, a preporuka ti je da uzmes laserski stampac HP 1102 i neki od HP-ovih skenera. Mislim da su negde oko 5K mislim skener a stampac konkretan model je 10K. To bi ti bila dobitna kombinacija za duzi period. Problem kod multifunkcijskih uredjaja je taj sto kad crkne jedna stvar druga je stalno nosi na ledjima. Narocito je problem sa stampacima koji ce pre otici u off sto zbog kertridza sto zbog glave koja moze biti skuplja i od samog stampaca. Dok skener ovog tipa pa i neki Mastekov i sl. ipak ostaju jako dugo. |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks sajtovi |
| Alatke vezane za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme
|
||||
| tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Savet oko kupovine novog hard diska | Wastelander | ŠDK - Nosači podataka | 28 | 11.10.2010 13:07 |
| Savet oko kupovine oko 600-650 € | robvel | ŠDK - Osnovne komponente | 19 | 22.2.2009 18:22 |
| Savet oko kupovine procesora! | Velikasova | ŠDK - Osnovne komponente | 17 | 27.1.2008 16:10 |
| Ljudi savet mi treba oko kupovine 5.1 Systema | wackledude | ŠDK - Zvuk na računaru | 1 | 29.8.2007 14:36 |
| Savet oko kupovine memorije | Johnny | Osnovne komponente | 38 | 4.3.2006 1:30 |