![]() |
![]() |
|
|||||||
| Fotografija Radovi korisnika iz oblasti digitalne fotografije, diskusija na temu fotografije... |
![]() |
|
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
|
#1 |
|
amurof aratnevni oeD
Član od: 18.11.2005.
Zahvalnice: 2.055
Zahvaljeno 1.217 puta na 551 poruka
|
Prvo: izvinjavam se moderatorima što ovde otvaram temu, možda bi bilo bolje da sam je otvorio u Web lokacijama ali pretpostavljam da ovde više fotografa zalazi...
Trebaju mi neki veb sajtovi poput deviantart.com. Radim neki seminarski rad iz fotografije (uticaj interneta na fotografiju) ali kada razmislim ne znam ni jedan sajt osim deviantart.com. Može mala pomoć? U obzir dolaze internacionalni i domaći sajtovi. Naravno, ovde ne podrazumevam sajtove kao što su photobucket.com, flickr.com i njima slične... kao i stock sajtove, njih već znam. ![]() Pretragom sam našao myartspace.com, ostali rezultati mi izbacuju sajtove za dizajn, književnost i slično... Unapred zahvalan. ![]() P.S: ne zamerite za "umetničko" pod znacima navoda u naslovu, imam specifičan pogled na fotografiju i umetnost uopšte... o kojem ne bih razglabao ovde.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Starosedelac
Član od: 7.3.2006.
Zahvalnice: 1.167
Zahvaljeno 647 puta na 285 poruka
|
|
|
|
|
| Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku --ComputerBoy-- na korisnoj poruci: | ||
hacker_aca (22.4.2010) | ||
|
|
#3 |
|
Deo inventara foruma
|
|
|
|
|
| Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku AstraLogos na korisnoj poruci: | ||
hacker_aca (26.4.2010) | ||
![]() |
| Bookmarks sajtovi |
| Alatke vezane za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme
|
||||
| tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Obrada digitalnih fotografija | kinteC | Fotografija | 68 | 16.3.2017 17:32 |
| Quad vs Dual core za obradu fotografija? | diab10 | Osnovne komponente | 12 | 1.3.2010 12:45 |
| Monitor za graficki dizajn (obradu fotografija) | entrarkia | ŠDK - Grafika | 3 | 4.10.2009 11:33 |
| Milion besplatnih fotografija! | A M G | Zanimljive Web lokacije | 0 | 15.3.2007 23:17 |