![]() |
![]() |
![]() |
#1 |
Veteran
Član od: 11.8.2010.
Zahvalnice: 108
Zahvaljeno 435 puta na 174 poruka
|
![]()
...i besan sto nemam vremena da se upustim u ozbiljan rpg bliss poznat pod imenom Fallout New Vegas, pa sam dosao na ideju da napisem novu kratku sf pricu da dam sebi oduska, smestenu u meni najomiljeniji D&D setting aka DARK SUN *DUN DUN DUN* koji sam neizmerno zavoleo nakon sto sam prvi put presao
![]() ![]() Oblikovao sam je mozda nekih tri dana a cetvrtog dana sam dosao na ideju, hey, what the heck, zasto je ne bih podelio with the rest of the world. Tako da enjoy ako volite da citate amaterski SF! ![]() Spoiler za ***DARK SUN STORY, Part 1:
Poslednja ispravka: Great_Sun_Jester (6.11.2010 u 1:03) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Veteran
|
![]() Spoiler za ***DARK SUN STORY, Part 2:
EDIT: p.s.- pretpostavljam da onima koji nisu upuceni u Dark Sun setting ova prica ne mora imati mnogo smisla, pa zato ostavljam par linkova ovde jer nemam vremena sad potanko da objasnjavam. Glavni lik u prici pripada rasi po imenu Thri-Kreen i trebalo bi da izgleda otprilike ovako. Ovde mozete ukratko procitati o tome sta je Dark Sun svet zapravo. EDIT 2: izpasusovano kolko tolko; malo bolje kad budem imao vremena. EDIT 3: izpasusovano 2.0 as per wishes of jozvan Kg Poslednja ispravka: Great_Sun_Jester (6.11.2010 u 1:09) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Pročit'o sam priču i po' sata pokušavam da izgovorim imena ovih likova, rasa, vrsta i podvrsta koja si koristio
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Intel Inside
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.581
Zahvaljeno 10.720 puta na 6.858 poruka
|
![]()
Daj neki pasus stavi please
![]() BTW imali smo pokušaje pisanja AAR-ova na ovom forumu, ali nije nešto zaživelo ![]() http://www.sk.rs/forum/showthread.php?t=18553 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Veteran
|
![]() Citat:
Zrr'Tik'Drat /zr'tik'drat ; obicno se cita/ - glavni lik u prici Pyreen /pajriin ; dugo i/ - bezimeni carobnjak/carobnica; ne predstavlja njegovo ime, vec ime rase kojoj pripada C'Lex'At /kleks at/ - vodja plemena u Zrr-ovom odsustvu Myk'Til'Gan /mik-til-gan/ - ~generic warrior of the tribe 1 (aka npc) T'Kirr Taap /tkir taap/ - ~generic warrior of the tribe 2 (aka npc) Thri-Kreen /trii krin ; opet dugo i/ - rasa inteligentnih mantis ratnika/lovaca (~dnd verzija predatora) Clutch /klach ; izgovara se kao ona drzava iz romana Teri Praceta/ - predstavlja nesto najpribliznije porodici sto Thri Kreen-i imaju; neka vrsta lifetime bonda sa drugim clanovima vrste, mate-ovi prijatelji potomci itd. koja ne broji vise od 6 clanova po clutchu. Inix /iniks/ - mali gusteri, cesta lovina na Athasu (~gekosi koji vise lice na dazdevnjake sa exotic sahara look&feelom) Anything else? (: Citat:
Hmm, pa ovo bas nije aar, vise kao fantastika inspirisana samom igrom i nekim seshnima koje sam igrao/GMovao u tom svetu^^ @those who read the story: feedback? =)) Poslednja ispravka: Great_Sun_Jester (6.11.2010 u 3:01) |
||
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Great_Sun_Jester na korisnoj poruci: | ||
LoneWolf (5.11.2010) |
![]() |
#6 |
V.I.P. Test Drive
|
![]()
Bacio sam pogled na blic, deluje mi priča zanimljivo. Feedback večeras kad dođem kući, i pročitam priču natenane.
Zanimljivo pisanije. Samo, udri neke pasuse, oči iskaču dok se ovo pročita. Inače sama priča ima potencijala. Kad nađeš vremena, napiši sledeći deo obavezno, voleo bih da znam šta se dešavalo dalje, i pre ![]() Poslednja ispravka: jozvan_Kg (5.11.2010 u 22:55) Razlog: Pročitao do kraja |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Ride to Hell | Psycho13 | Akcione igre | 41 | 14.1.2014 19:58 |
Neighbors From Hell 3 | Gadoguz | Avanturističke igre | 23 | 28.4.2009 21:46 |
Gainward Radeon 4850 Golden Sample Goes Like Hell | Doomche | Grafika | 14 | 7.4.2009 0:09 |
Hell Player | Andross | Programiranje | 4 | 12.8.2006 10:46 |