![]() |
![]() |
|
Web razvoj Sve u vezi sa razvojem Internet sajtova: programi, dizajn, usluge hostinga, administracija... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 21.5.2006.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Imam problem sa prikazom boje teksta na nekim web sajtovima.
Radi se uglavnom o linkovanom tekstu ili tekstu u naslovima. Ako je tekst u originalu npr. crvene boje, meni ga prikazuje kao plavi. Ako je plavi, meni ga prikazuje kao braon, ako je zlatne boje, prikazuje mi ga kao svetlo plav itd. Kada selektujem takav tekst, ili samo pređem strelicom preko njega, prikaže se u originalnoj boji, ali se, čim kliknem na nešto drugo, vrati u tu, pogrešnu, boju. Evo primera uzetog sa sajta b92: prikaz pri otvaranju strane: ![]() prikaz po prelasku strelice preko drugog i četvrtog naslova: ![]() Pokušao sam da reinstaliram Firefox, probao sam sa brisanjem fajlova iz C:\Documents and Settings\user\Application Data\Mozilla Pokušao sam sa verzijama 2.0.0.14 i ovo poslednjom 3., ali problem ostaje isti. Sajtovi mi se u IE-u normalno prikazuju. Windows XP. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starosedelac
Član od: 6.9.2007.
Zahvalnice: 285
Zahvaljeno 155 puta na 120 poruka
|
![]()
isti problem imam već neko vrijeme. ne kontam u čemu je fora...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Novi član
Član od: 21.5.2006.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Ako imaš ATI grafiku, idi desni klik na desktop, Properties/Appearance/Effects i u drugom padajućem meniju izaberi ClearType.
To će rešiti problem. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Problem sa startovanjem igrica | Chemist | Akcione igre | 6 | 27.1.2008 10:41 |
Problem sa novim kompom! | Slavke | Kvarovi | 9 | 11.1.2008 18:17 |
Problem sa promjenom teksta na slici | M1los | Grafički softver i radovi | 9 | 31.10.2007 16:53 |
Problem sa zvukom u Premieru 6.0 | psmokvic | Video/TV softver | 2 | 9.12.2006 22:11 |