![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 26.4.2007.
Zahvalnice: 39
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Imam sledeci problem.Imam graficku ati radeon 9600 pro,i imam najnovije drajvere.Kada povezem komp sa tv da bih gledao film ili igrao nesto...,desava se sledece!!!Kada stavim nove drajvere i kada povezem tv slika je normalna u boji!!!To je ok!!!!A kada stavim samo drajvere za grafiku,stare godinu-dve, bez ati control centra,sve se lepo instalira ali je slika crno-bela!!!Pre kada sam te iste drajvere stavljao slika je bila u boji!!!!Znaci kada stavim stare drajver i idem na desni klik-propertis-setings-advanced...da podesim da recimo iskljucim monitor a slika da mi bude preko tv onda je crno-bela!!Nemoj da vas buni bez obzira da li iskljucim monitor ili ne slika je crno bela!!!Znam da ce neki reci stavi one nove i resio si problem,ali mene mnogo zanima kako ovo da resim,jer bi komp nosio negde a hteo sam da prebacim da kada ga upalim slika ide preko tv a da ne bude crno-bela!!!Molim za pomoc??Nadam se da ste me shvatili,sta sam hteo.Unapred hvala!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Član
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Neozbiljni kolega
Član od: 4.11.2005.
Zahvalnice: 245
Zahvaljeno 2.933 puta na 1.238 poruka
|
![]()
Ne znam kako je to tačno kod ATI-ja, ali ne može mnogo da se razlikuje: Pokušaj sa podešavanjima vezanim za format. Možda je namešten NTSC ili neka verzija PAL-a koju tvoj TV ne podržava. Probaj nekoliko različitih podešavanja, jedno će sigurno uspeti. Vidi takođe da izlaz možda nije podešen na S-Video, može i to da bude u pitanju.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Član
|
![]() Citat:
Ja mislim da kod tih starih drajvera ta opcija je zatamljena!!!Pokusao sam da menjam ali ne moze.Stoji ntsc zato je i slika crno-bela.Ali radilo mi je na tom istom tv i slika je bila u boji!!!Ubacicu ih ponovo i tacno reci da li je ta opcija onemogucena!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Neozbiljni kolega
Član od: 4.11.2005.
Zahvalnice: 245
Zahvaljeno 2.933 puta na 1.238 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Superb Moderator
Član od: 17.8.2005.
Zahvalnice: 2.811
Zahvaljeno 3.506 puta na 1.079 poruka
|
![]()
Postoji tema za taj problem http://www.sk.co.yu/forum/showthread.php?t=12920
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Povezivanje PC<–>TV - crno-bela slika | uros@3D | Video/TV softver | 164 | 11.7.2018 11:37 |
Slika na My Computer properties | vaskotv | Operativni sistemi | 8 | 4.1.2007 21:39 |
Smanjivanje veličine slika za Dail-up... | M1los | Aplikativni softver | 6 | 1.12.2006 20:39 |
Pretamna slika, a opcije na monitoru i za graficku ne pomazu "STVARNO"! | polarnimeda | Kvarovi | 5 | 18.11.2006 0:58 |
prepravka kvaliteta slika sa telefona | Master Neo | Programi za mobilne telefone | 0 | 11.1.2006 14:34 |