![]() |
![]() |
|
Operativni sistemi Windows, Mac OS, DOS... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 5.7.2006.
Zahvalnice: 56
Zahvaljeno 25 puta na 10 poruka
|
![]()
Pozdrav svima,
posto poreska inspekcija krece,po ko zna koji put, u kontrolu legalnog softvera,a ja imam radnju gde mi je racunar neophodan,a hocu da ne nadljam ![]() U radnji imam 2 laptopa sa legalnim Win XP i Win Vista,umesto Ofice-a,koristim open office. E sad, radim u Autocadu(necu jos dugo ![]() Posto mi se ne kupuje i druga licenca XXXXcada, jer smo trenutno u zescoj krizi i pokusavamo da se skrpimo za dazbine drzavi i drugima,kao i 80% radnji(firmi) u Srbiji ![]() ,moje pitanje glasi : Da li mogu sa drugog laptopa(XP) koristiti program koji je instaliran na prvom(VISTA),ako smo umrezeni? Znaci da nemam instaliran softver na drugom,a da mogu da ga koristim sa prvog? Nadam se da nisam zakukuljio mnogo! Hvala unapred! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 2.495
Zahvaljeno 2.069 puta na 1.046 poruka
|
![]()
Mislim da nećeš moći,oni idu politikom da svaki računar mora da ima legalan softver koji njemu odgovara...
U prevodu svaki računar mora da ima svoj serijski broj osim ako nisu OEM verzije što olakšava stvari i taj softver može da se instalira sa jednim serijskim brojem na 2 ili više računara... Tako da instaliraj linuks dok oni ne prodju pa se vrati na staro.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
|
![]()
Pazi linux mi ne treba,jer su mi oba racunara sa legalnim windowsom.
I ne mislim da instaliram na drugi komp jer zelim da ,posto na kompu1 imam sve legalno, sa kompa2 pristupim kompu1 i pokrenem njegov program koji nece biti na hardu od kompa2,vec na hardu kompa1. Uf ,opet sam zaqqljio! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 2.495
Zahvaljeno 2.069 puta na 1.046 poruka
|
![]()
Hm... Znači ti hoćeš da povučeš program preko mreže i da ga koristiš na drugom kompu... Uf, tu ti ja ne mogu pomoći...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Deo inventara foruma
Član od: 31.8.2005.
Zahvalnice: 974
Zahvaljeno 965 puta na 571 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Deo inventara foruma
|
![]()
idem u off ali imam jedno pitanje:
Da li ce ta inspekcija proveravati skole? Posto su racunari u mojoj ucionici zarazeni sa WGA ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Deo inventara foruma
Član od: 16.6.2008.
Zahvalnice: 612
Zahvaljeno 870 puta na 754 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Procena računara | alien | Šta da kupim? | 6897 | 7.5.2022 10:50 |
Šteti li dugotrajna statična slika ekranu laptopa? | ezenkiel | Prenosni računari | 3 | 9.1.2010 19:38 |
Pomoć oko dva slična modela HP laptopa! | Milojkooo | Prenosni računari | 9 | 16.1.2009 21:07 |
Izgubila mi se jedna particija pri formatiranju HDD | turbina | Nosači podataka | 2 | 30.10.2008 11:52 |
Licenca | mr.marvin | Slobodni softver | 6 | 7.8.2008 14:44 |