![]() |
![]() |
|
Nosači podataka Hard diskovi, optički uređaji (CD/DVD), flash diskovi, floppy... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 23.8.2012.
Zahvalnice: 32
Zahvaljeno 67 puta na 62 poruka
|
![]()
Treba mi novi hard disk pošto mi se na ovim već skoro popunila memorija.
Imam ugrađen hard disk od 320GB, koji sam dobio uz komp. Zanima me da li da kupim interni ili eksterni hard disk? Možda je najbolje da uzmem interni, da se nalazi u Computer > Hard Disk Drives. Služio bi mi za čuvanje podataka: filmova, igrica, slika, muzike.... Ako je interni hard disk bolji za moje namene, da li ugradnja košta i koliko (otprilike)? Imam desktop računar. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starosedelac
Član od: 19.10.2011.
Zahvalnice: 107
Zahvaljeno 245 puta na 227 poruka
|
![]()
ah zasto stalno zovete disk memorijom. time se brka sa RAM-om.
no, bolji ti je interni. em je jeftiniji em je brzi (osim eSATA eksternog) a i zauzima manje mesta. za ugradnju ne bi trebalo da ista platis jer je izuzetno jednostavna. (iskljuci kompjuter pre instalacije iz struje) ili pitaj nekog ko je u blizini da ti pomogne. eksterni nabavi ako zelis da prenosis mnogo podataka van kuce a usb flash je premali. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
Član od: 23.8.2012.
Zahvalnice: 32
Zahvaljeno 67 puta na 62 poruka
|
![]()
Kako da znam koji treba format (3.5") ili konekcija (SATA II)?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Starosedelac
Član od: 19.10.2011.
Zahvalnice: 107
Zahvaljeno 245 puta na 227 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
eksterni, hard disk, interni |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Molim preporuku za eksterni hard disk | zemljanin | ŠDK - Nosači podataka | 9 | 7.9.2012 15:34 |
Koji hard disk eksterni bi mi preporucili za skladistenje muzike i filmova | deltamix | Nosači podataka | 1 | 17.9.2011 16:34 |
Hard disk problem - treba mi pomoć da iščupam podatke | fingerprint | Nosači podataka | 2 | 22.12.2008 21:48 |
Interni ili eksterni hdd, pa onda koji? | Jenkiduduldu | ŠDK - Nosači podataka | 4 | 3.9.2008 14:00 |