![]() |
![]() |
|
ŠDK - Ostale komponente Saveti u vezi sa kupovinom kućišta, napajanja, periferija, štampača, skenera, tastatura, miševa, džojstika... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
|
![]()
OK, igrao sam Guitar Hero i nenormalno mi se svidja igrica... Ali, ima jedan problem, treba mi ona mala gitarica, jer na tastaturi je maksimum koji mogu da odsviram na medium. A zanimljivo je tak na hard ili expert. Daklem, hteo bih da kupim ovo malecko chudeo,a li je kod nas nisam nasho... Ne znam ni ko je distributer igre kod nas, a znam pouzdano da je jedan od proizvodjacah gitarica izdavach, Activision. Hvala svima
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
|
![]()
njaaaa, i ja hotju da kupim gitaricu, jel zna neko gde ima i kolko para?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
Član od: 28.11.2005.
Zahvalnice: 91
Zahvaljeno 902 puta na 621 poruka
|
![]()
Imas u Mitrosu ili u Sky da kupis Fender Stratocaster Bullet za nekih stotinak evra. Dodas jos pedesetak za neko malo pojacalo sa distorzijom i jos nekim efektom i eto ti. Przenje po ceo dan. Odes onda na youtube i nadjes snimke "learn to play..." i skidas polako pesme i onda nadjes jos par drugara koji cepaju bas i bubnjeve i mozes da napunis SKC... ne moram da ti objasnjavam koliko ce se to pozitivno odraziti po tvoj ljubavni zivot...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Član
Član od: 15.6.2007.
Zahvalnice: 7
Zahvaljeno 15 puta na 12 poruka
|
![]() Citat:
![]() Ako bas hoces gitaru za PC, ovde mozes videti kako da je napravis od obicne decije gitare ![]() http://www.modreactor.com/english/Pr...ontroller.html |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Guitar Hero III: Legends of Rock | Dio37 | Akcione igre | 271 | 17.7.2016 23:32 |
Frets on Fire - Guitar Hero za PC! | MiDa | Akcione igre | 73 | 13.1.2012 16:34 |
Guitar Hero IV: World Tour | Dio37 | Akcione igre | 59 | 31.1.2011 10:03 |
Guitar Hero III Controller? | Quercusmaster | Konzole | 1 | 4.4.2008 22:09 |