![]() |
![]() |
|
Akcione igre First-person-shooteri i slično... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
![]() |
#1 |
Starosedelac
|
![]()
...polako postajem fan serijala.
![]() Najveca novost u odnosu na prethodne delove GH serijala je da ce GHIV pored gitare ponuditi i sviranje pomocu bas gitare i bubnjeva, kao i pevanje. ![]() ![]() ![]() Wikipedia Guitar Hero Community Najnovije vesti |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
Član od: 8.7.2006.
Zahvalnice: 584
Zahvaljeno 910 puta na 523 poruka
|
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
Član od: 28.11.2005.
Zahvalnice: 91
Zahvaljeno 902 puta na 621 poruka
|
![]()
Ovo drugo. Igra nije nesto posebno. Proslavila se na konzolama. Igra se na PC tastaturom a postoji poseban kontroler u obliku gitare sa 5 tastera u boji i jednim tasterom kojim imitiras piking trzalicom i onda klikces onu boju koja se pojavi na ekranu... malo retardo ako si muzicar ali zna da bude zabavno.
Igra koja ce podrzavati da ubodes bas svoju gitaru i da przis se pravi i bice uskoro ali sam joj zaboravio ime ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku genius na korisnoj poruci: | ||
Dreamfall (20.5.2008) |
![]() |
#4 |
Starosedelac
Član od: 15.11.2006.
Zahvalnice: 559
Zahvaljeno 794 puta na 489 poruka
|
![]()
Ja bas i ne vidim poentu igre gde ubodes pravu gitaru i sviras stvarno... Mislim, cemu to? A i bilo bi prekomplikovano za true gejmere sa zapada
![]() Zar nije bolje lepo kupiti pojachalo, i przis ko covek ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku WhenDarknessFalls na korisnoj poruci: | ||
Yonai (2.8.2014) |
![]() |
#5 |
V.I.P. GNU/Linux
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 2.057
Zahvaljeno 4.910 puta na 2.847 poruka
|
![]()
Mapiraj komande na tastere ~, 1, 2, 3 i 4, okidanje na desni shift, okreni tastaturu naopako i tako je drži kao gitaru.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Hmm,a da li ce za komp postojati nesto na fazon gitare,kao prikljucak,zaista nisam upucen
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Deo inventara foruma
Član od: 27.4.2006.
Zahvalnice: 821
Zahvaljeno 2.075 puta na 1.080 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Veteran
|
![]()
Po mom misljenju, potpuno bez veze...
Ova igra je besmislenija od tetrisa, i osim grafike, na polje igara ne donosi apsolutno nista novo (pa cak ni toliko divnu grafiku). Gameplay je u najmanju ruku monoton (uvredice se neko ako kazem glupav ![]() Ako neko zeli da bude gitarista, nek kupi gitaru, i uci da svira. Nadam se da nisam nikog uvredio. Ako se neko ipak uvredio, naredjujem da se odma' odvredi... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Veteran
Član od: 27.4.2008.
Zahvalnice: 230
Zahvaljeno 255 puta na 137 poruka
|
![]()
Koje se sve grupe pojavljuju u ovoj igri?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Član
Član od: 19.12.2008.
Zahvalnice: 13
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Zanima me koliko kosta gitara za Ps2 i da li ce moci bez originalne igrice i mikrofon koliko kosta?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Član
Član od: 9.1.2008.
Zahvalnice: 27
Zahvaljeno 33 puta na 21 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Starosedelac
|
![]()
Mislim da smo dosta raspravljali o besmislenosti GH-a. Neka ostane na tome.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() @fingerprint & ostali kojima se igra ne svidja: Ma nema problema, kapiram da vama, iskusnim gitaristima, ova igra izgleda besmisleno. Tako je i meni izgledala dok je nisam probao i zarazio se. Nadam se da smo zakljucili da je igra totalno smece i da necete to ponavljati kroz citavu temu. ![]() Poslednja ispravka: Dio37 (19.5.2008 u 22:32) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Veteran
|
![]() Citat:
![]() I necu se vise pojavljivati ovde, jer nemam razloga da vam bez veze smetam. PS : Nisam gitarista ![]() PPS : Nije sama igra ono sto mi je odvratno, vec ovo : http://cache.kotaku.com/assets/resou...0110425163.jpg Ko do djavola zeli da bude takav ![]() Sto se tice igre - jednostavno nije moj tip... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
amurof aratnevni oeD
Član od: 18.11.2005.
Zahvalnice: 2.055
Zahvaljeno 1.217 puta na 551 poruka
|
![]()
Znate kako: Grand Theft Auto serijal, Counter Strike, Max Payne (1 i 2) i slične igre su totalno glupe i ne znam zašto su ih pravili. Mislim, platiš igru 50 evra a za te pare možeš da uzmeš neki pištolj (možda polovan, ne pratim to
![]() ![]() Prvo pljujete Guitar Hero 3 (eno, puna tema poruka sličnih kao što sam ja ovo iznad napisao) a sada ste krenuli ovde sa istim. Mislim, nije kul, jel? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Veteran
|
![]() Citat:
Sto se tice pljuvanja, samo iznosim svoje misljenje. Cini mi se da ga nisam izneo u temi za GH3 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
guitar hero |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Guitar Hero III: Legends of Rock | Dio37 | Akcione igre | 271 | 17.7.2016 23:32 |
Frets on Fire - Guitar Hero za PC! | MiDa | Akcione igre | 73 | 13.1.2012 16:34 |
Kontroler za Guitar Hero? | taXicity | ŠDK - Ostale komponente | 3 | 6.7.2008 0:13 |