![]() |
![]() |
|
Registracija | Uputstvo | Spisak korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje poruke | Označi forume kao pročitane |
Programi za mobilne telefone Operativni sistemi i programi za mobilne telefone |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 22.10.2006.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
POzzdrav znam da ova tema nije za ovo mijesto ali ... Situacja je ovakva imam par brojeva koje bi zelio da me nemogu zvati ili slati SMS poruke ( jer su veoma DOSADNI ) Jel postoji JAVA aplikacija koja ce to da mi omoguci KORISTIM SONY ERICSSON K750i i moze li mi neko reci kako se taj program zove i odakle da ga skienm
FALA |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Nepotvrđena registracija
Član od: 30.12.2006.
Zahvalnice: 18
Zahvaljeno 57 puta na 43 poruka
|
![]()
ne postoji,ti bi da ti damo i kako se zove i jos da link odakle da skines,da neces mozda da dodjem do tebe da ti instaliram,svakakvih ljudi ima danas svi bi nesto na gotovo
![]() Poslednja ispravka: Milan91 (11.2.2007 u 15:54) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
|
![]()
Moras kupiti Symbian telefon.
Symbian je ""cudo"" |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Novi član
Član od: 14.11.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Postoji opcija u telefonu...
udjesh u settings/calls/manage calls/ i tu postoji ocija accept calls samo shto opcija funkcionishe malo drugachije nego shto zamishljash ali verujem da ti moze biti upotrebljiva. Napravish listu korisnika koji mogu da te dobiju, i on blokira sve osim ljudi sa liste |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Coa da Man® na korisnoj poruci: | ||
~Jandra~ (4.4.2007) |
![]() |
#5 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ja imam telefon sa Symbianom 9, mozes li mi reci koji je to program za blokiranje poziva, i meni dosadjuju pojedini ludaci
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Član
Član od: 13.2.2006.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 12 puta na 11 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku banesr na korisnoj poruci: | ||
Predrag Stankovic (24.4.2007) |
![]() |
#7 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Svaka cast za preporuku programa Handy Blacklist, program odlicno Obavlja svoj posao
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Starosedelac
Član od: 15.11.2006.
Zahvalnice: 658
Zahvaljeno 719 puta na 414 poruka
|
![]()
Meni treba samo da blokiram jedan broj kad mi salje sms da mu ne izlazi da sam primio. Inace ja imam grupe koje pozive prima i ostalima pokazuje zauzeto to se lako namesta.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Koje su najbolje igre za k750i? | smeker | Igre za mobilne telefone | 37 | 2.5.2009 13:35 |
K750i kao daljinski??? | VLADA.R. | Aparati i oprema | 2 | 17.1.2007 2:52 |
Call of Duty - Nema teksta u meniju | ForceWare | Kvarovi | 15 | 28.8.2006 19:28 |