![]() |
![]() |
|
Registracija | Uputstvo | Spisak korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje poruke | Označi forume kao pročitane |
Operativni sistemi Windows, Mac OS, DOS... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 5.7.2006.
Zahvalnice: 56
Zahvaljeno 25 puta na 10 poruka
|
![]()
naslov sve kaze,
deinstalirao sam preko tune up util.2008 jednu igru (pes2009) ![]() ali kada ubacim cd da ga ponovo instaliram,daje mi opciju da ga igram-sto nece da moze ![]() Pokusao sam da nadjem sve od pes-a na kompu,i da izbrisem-ali jok. Sta,kako,zasto????? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Jer si probao da izbrišeš sve "repove" u registry bazi?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
Član od: 9.6.2006.
Zahvalnice: 30
Zahvaljeno 9 puta na 7 poruka
|
![]()
Probaj sa Your Uninstaller! 2008 da izbacis to sto je ostalo i ocisti registar naprimer sa registry mechanic.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]()
Probaj sa "Your uninstaller" da resis problem taj cisti sve pa i registri bazu, tata je za tu vrstu delatnosti.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Deo inventara foruma
Član od: 16.6.2008.
Zahvalnice: 608
Zahvaljeno 868 puta na 752 poruka
|
![]()
Mozes i sa CCleaner-om da ocistis repove.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Član
Član od: 3.5.2007.
Zahvalnice: 44
Zahvaljeno 105 puta na 90 poruka
|
![]()
Ponekada je Add or Remove Programs iz Control Panela ipak najbolje resenje. Istu igru sam tako deinstalirao, i nedelju dana kasnije bez problema ponovo instalirao.
Takodje mislim da bi CCleaner trebao da resi problem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Starosedelac
|
![]()
Ja to radim ovako: Očistim Program Files i Start, pa zatim odem u Add or remove programs i obrišem ga potpuno.
![]() Tako sam navikao a i želim da ja to lično obrišem i da sam posle uvreren da ga nema više. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Veteran
Član od: 5.4.2008.
Zahvalnice: 240
Zahvaljeno 191 puta na 125 poruka
|
![]()
CCleaner ce ti resiti problem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Možda, ali sve unose iz registryja svakako neće ukloniti. Zato regedit, search i cepaj.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Član
|
![]()
ma uzmi ti lepo Uninstall Tool,pa ce on sve lepo da ti izbrise,program nakon brisanja bilo kog programa,pita da li hoces da se pronadju zaostali fajlovi u reg,i ti kliknes yes,i sacekas dok zavrsi trazenji i finish i to je to...
Ako kojim slucajem nece tako,onda desni klik na program koji zelis da obrises,pa idi Force Removal,to mora da hoce..koristim ga i sam,imao sa istti problem sa istom igrom,a sada nemam problema...pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Možeš ali samo ono što si siguran da ti ne treba. Na primer uninstalirao si igru Freedom Force, odeš u reg. i ako nađeš stavku sa tim imenom možeš da je brišeš slobodno. To ne mora da ti postane redovna praksa, ali probaj to u gore nevedenom slučaju (pes2009) ako ništa drugo ne pomaže.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Veteran
Član od: 4.10.2008.
Zahvalnice: 20
Zahvaljeno 196 puta na 181 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Starosedelac
Član od: 15.12.2007.
Zahvalnice: 233
Zahvaljeno 129 puta na 109 poruka
|
![]()
Po preporuci sam probao Revo Uninstaller koji je bolji od Your Uninstaller-a 2008...
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Haker95 na korisnoj poruci: | ||
Chivan (25.1.2009) |
![]() |
#15 |
Član
|
![]()
ma svako kaze da je ovaj ili onaj program bolji od nekog koji je naveo neko,ali nek on proba sa jednim,pa neka kaze sta je uradio...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Član
|
![]()
Momci,hvala vam puno.
Pokusao sam na sve nacine,ali je reinstalacija windowsa ispala najbolje resenje ![]() Jos jednom,hvala na trudu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Koji je vaš najozbiljniji program? | nika100 | Programiranje | 79 | 8.1.2016 15:58 |
koji faks program za ISDN liniju | Branislav Gavric | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 3 | 25.9.2008 19:43 |
Ne instalirati!!! Program nCleaner | ForceWare | Aplikativni softver | 11 | 29.8.2007 10:36 |
Potreban program za chat | ozbiljan | Aplikativni softver | 8 | 29.7.2007 9:54 |
Program za video klub! | rogi23 | Aplikativni softver | 2 | 4.7.2007 20:53 |