![]() |
![]() |
|
Registracija | Uputstvo | Spisak korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje poruke | Označi forume kao pročitane |
Foto i audio/video Fotoaparati, Televizori, MP3 i DVD/DivX plejeri... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 24.3.2020.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Pozdrav,kupio sam easer cap(isto kao easycap samo drugo ime) da prebacim sa VHS-a u lap top...sve je ok samo mi je slika crno bela.probao sam video rekorder sa NTSC crno bela,probao i PAL video rekorder crno bela.povezem dvd player slika u biji...probao sam 10ak programa za snimanje i svi daju crno belu sliku.da li moze neko da mi pomogne sta trebam da uradim da bih dobio sliku u boji...hvala
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starosedelac
Član od: 13.3.2006.
Zahvalnice: 1.479
Zahvaljeno 617 puta na 424 poruka
|
![]()
Nisam siguran, ali mozda ima veze sa SCART kabelom ako tako povezujes. Secam se da sam davno probao sliku sa kompa da prebacim na ondasnji TV (CRT) preko skarta i slika je bila crno-bela.
Mozda ovo sve i nema veze s tvojom situacijom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Novi član
|
![]()
Ali sa istim SCART kablom povezem dvd player sa easycapom i ima boju...to mi nije jasno...a sto se tice tv-a imas u tv setting da podeses scart ili ntsc,bar je tako bilo na mom tv-u.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Sigurno je do standarda koji koristis: provjeri da li je u pitanju NTSC, PAL ili SECAM. Jedan od ta tri standarda bi morao da ti izadje sa urednom bojom a ne u crnobijelom.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Novi član
|
![]()
Kupio sam drugi easycap i radi bez greske,bez ikakvih podesavanja na win 7...moj savet je da izbegnete easiercap...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Povezivanje PC<–>TV - crno-bela slika | uros@3D | Video/TV softver | 164 | 11.7.2018 11:37 |
Asus laptop - bela slika koja treperi | Kobilic | Kvarovi | 10 | 12.8.2010 21:23 |
Crno-bela slika na TV-u... ATI Radeon x1650 | celawi | Grafika | 4 | 21.12.2008 15:04 |
Horizontalno "pomeranje" slika koristeći CSS | Neky | Web dizajn | 14 | 8.4.2008 0:19 |
Crno bela slika... | internacional 1 | Kvarovi | 6 | 11.8.2007 18:15 |