![]() |
![]() |
|
Registracija | Uputstvo | Spisak korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje poruke | Označi forume kao pročitane |
Internet tehnologije Komunikatori, pretraživači, servisi i protokoli... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 26.2.2011.
Zahvalnice: 3
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Pozdrav svima.
Potrebna mi je fejzbuk stranica za sajt koji sam pokrenuo. Jurio sam po celom fejzbuku, i trenutno imam sansu da kupim jednu stranicu od 80k lajkova za 100 eura. Da li je to preskupo, ako se uzme u obzir da je stranica prilicno mrtva i ima oko 5 postova u poslednje 2 godine? Niša im je prilicno random, jedna od onih stranica za sprdnju. Takodje, ne verujem da im je people reach veci od par hiljada ako i toliko. Da li uopste postoje nacini da takve stranice zazive? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starosedelac
Član od: 28.9.2011.
Zahvalnice: 352
Zahvaljeno 577 puta na 385 poruka
|
![]()
Dobices unfollow istog trenutka kad ljudi shvate da stranica reklamira kojekakva sr anja i7 samo zatrpava news feed glupostima, jer ti nisi Gym baja. Bolje sacuvaj 100e ili ih ulozi u nesto pametnije. To ti je moj savet.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Starosedelac
Član od: 8.5.2008.
Zahvalnice: 83
Zahvaljeno 95 puta na 60 poruka
|
![]()
+1. Bolje da kreiras svoju stranicu ili posto ti je cilj reklama i da se cuje za tebe kapiram da platis oglas na fb.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Starosedelac
Član od: 27.11.2012.
Zahvalnice: 134
Zahvaljeno 406 puta na 371 poruka
|
![]()
+1 za Starfaceov predlog, kreiraj zvaničnu stranicu za sajt i plati fejsbuku za promociju
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Novi član
Član od: 26.2.2011.
Zahvalnice: 3
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Pa sto se mene tice, ne bi bio problem i da se smanje lajkovi na 50k. Jer nekako mi je ovo bolja reklama. A i nisu gluposti, sajt je prilicno ozbiljan, podseca na sportski portal, mada nije u potpunosti samo to, ne treba mi stranica za reklamiranje koje cega. Fejzbuk oglasavanje mi je i bila prva opcija, ali sam citao bas dosta negativnih komentara i da se nikako ne isplati, bar ne sada kada imam ovu sansu. Ima li neko od vas iskustava sa promovisanjem fejzbuk stranica i postova?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Član
Član od: 16.1.2010.
Zahvalnice: 77
Zahvaljeno 50 puta na 32 poruka
|
![]()
Fejsbuk reklame su solidna stvar ja sam uplatio 10$ cisto da testiram za svoj jedan sajt rezultati su bili vise nego zadovoljavajuci. Kampanja je trajala nekih 2-3 dana dok nije potrosen budzet. Mada sam prestao da koristim njihove usluge jer zele da mi naplate dva puta istu stvar.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
[HTML] Muzika u pozadini kad se otvori stranica | Loodi | Klijentske aplikacije | 19 | 19.12.2010 3:25 |
problem oko otvaranja stranica na webu ! | vanjabg | Internet tehnologije | 10 | 27.6.2010 23:13 |
Neotvaranje pojednih stranica na netu.. + procesi u task manageru... | BlondY | Kvarovi | 4 | 16.5.2008 9:19 |
Izmena stranica na sajtu | krypton_151 | Web dizajn | 6 | 30.1.2008 21:13 |
Katalog Web Stranica | DarkNemos | Programiranje | 2 | 10.5.2007 22:50 |