![]() |
![]() |
|
|||||||
| Zanimljive Web lokacije Lokacije na Mreži koje su vredne pažnje |
![]() |
|
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
|
#1 |
|
Starosedelac
|
Lutao sam netom za mapama gradova i nasao jednu zaista korisnu lokaciju koja mi se ubrzo zatim nasla u bookamarksu. Iznenadio sam se sto sam tu nasao i Vrsac. Mislim da mapa pored PlanPlusa moze da pomogne nekima za okupljanje.
![]() http://www.avijacijabezgranica.com/karte/karteRS50 ![]()
|
|
|
|
| Sledećih 8 korisnika se zahvaljuje korisniku B@NE na korisnoj poruci: | ||
aerochivija (30.8.2007), Bokile (26.8.2007), Eni (26.8.2007), Johnny (26.8.2007), Sevastokrator (2.9.2007), TheProphecy (26.8.2007), todos (26.8.2007), Ulmawen (26.8.2007) | ||
|
|
#2 |
|
Veteran
Član od: 22.4.2006.
Zahvalnice: 51
Zahvaljeno 113 puta na 105 poruka
|
Dobre su te karte. Secam se iz vojske jos kada sam radio sa njima.
Samo da su neke novije malo. A mozda i nije bas tako naivno sto drze te karte na web-u. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Deo inventara foruma
|
Odlicne vojne karte koje konacno treba da budu i dostupne gradjanima kao sto je tu.Dosta nam je bilo bede,a i onako su nas svi snimili sasvih mogucih strana,pa ne moramo sta da krijemo.Odlicno!!!
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Banned
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 2.493
Zahvaljeno 2.069 puta na 1.046 poruka
|
He,he...
![]() Vratilo me u vojne dane i vezbe na poligonu... Perfektan sajt
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Član
Član od: 25.3.2007.
Zahvalnice: 42
Zahvaljeno 91 puta na 60 poruka
|
Au to je staro kao bibija. Secam se kada sam bio klinac da mi je cale polagao neke ispite za cin pa je crtao nesto po takvim kartama (inace vojno lice u penziji). To kad kazem klinac mislim 6-7 godina, a sada mi je 33. Pa vi racunajte. Iako mislim da su katre jos starije i da ih je vojska radila 60-ih godina. Trebalo im je samo 40 godina da ih objave.
Inace mislim da vojska ima jos preciznije karte u razmeri 1:25000, ali da su one vojna tajna. ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Član
Član od: 25.1.2007.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
Здраво свима!!
занимљива тема.. Па нормално да ће бит војна тајна, мислим да је мало глупо да ставе онлајн сваки кутак Србије да буде доступан и курти и мурти ![]() барем ја тако контам.. добро је да је и ово постављено на нет.. http://www.avijacijabezgranica.com/karte/ иначе на овом линку имате свега свачега - карте хрватске у 1:25000 , наутичке,... али мислим да сте већ то и видели ![]() ![]() п.с. да ли ико зна неки користан линк за карте БИХ??? унапред захвалан
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks sajtovi |
| Alatke vezane za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|