![]() |
![]() |
|
|||||||
| Zaštita Virusi, anti-virus programi, firewall... |
![]() |
|
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
|
#1 |
|
Novi član
|
Do pre nekih dva meseca koristio sam Norton Security Suite i radio je poprilicno sporo (sistem), kako bi trebalo da radi. Jedva sam cekao da deinstaliram isti i instaliram ZA koji se super pokazao na XPu. Ne znam sta se desilo s tim programom i tom firmom ali je stvarno katastrofa. Gusi sistem gore nego Norton, pravi neke gluposti koje ne mogu da razumem (recimo ne dozvoljava da sistem procita bilo koji flash disk), zauzima mnogo memorije, mnogo vise nego Norton i konstantno opterecuje procesor. Skeniranje antivirusom traje i preko dva sata, za sta bi Nortonu bilo potrebno maksimalno pola sata. Da ne bude sve bas lose, firewall radi kako treba (valjda), kao i antivirus, ali po koju cenu.
Napominjem da sam skinuo oficijelnu verziju za Vistu. Preporuka: Zaobici u sirokom luku, bar dok se ne pojavi solo firewall. Kakva su vasa iskustva? Da li preporucujete neki drugi firewall program ili nema potrebe pored Vistinog. Kakva su iskustva sa NOD32 i Vistom? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Član
|
Svako ko je na XP-u bi ti preporucio Nod32, kakav je sa Vistom iskreno da ti kazem ne znam,a sto se firewall-a tice probaj Comodo,Outpost, samo ne znam da li oni rade sa Vistom, eto toliko od mene,nadam se da sam bar ikako pomogao
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Neozbiljni kolega
Član od: 4.11.2005.
Zahvalnice: 245
Zahvaljeno 2.933 puta na 1.238 poruka
|
Meni je (ono kratko vreme dok sam je koristio) Nod32 sasvim lepo radio i na x86 i na x64 Visti. ZA firewall, nijie ni hteo da se instalira, a čitav security suite nikad ne bih instalirao, mnogo je bolja kombinacija Nod-a i ZA firewall-a + neki antispyware (Spybot npr.).
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Deo inventara foruma
Član od: 10.7.2006.
Zahvalnice: 790
Zahvaljeno 1.618 puta na 1.389 poruka
|
Ma dobra je kombinacija ja to koristim ali iskljuci antivirus na ZA sec suitu i koristi samo nod
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Veteran
|
Dosta ti je NOD i Vistin firewall
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Deo inventara foruma
Član od: 10.7.2006.
Zahvalnice: 790
Zahvaljeno 1.618 puta na 1.389 poruka
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Starosedelac
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 302
Zahvaljeno 274 puta na 209 poruka
|
Znam da postoji posebna verzija za vistu tog ZA,da nije to problem?
Drugo,moja preporuka ide Kasperskom i to KIS 7,ja ga koristim na visti i prezadovoljan sam.Ne oseca se da je instaliran(barem na mojoj masini). PS:Barem do izlaska nod32 v3(ne beta),koja ce biti isto internet security suite. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Veteran
|
Kad je bio neki update za firewall? Sta fali Vistinom firewallu?
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Član
|
ne fali mu nista .vista firewall je daleko bolji od winXP firewall .ja imam vistu da jednom kompu .ikoristim nnjen firewall i NOD 32 kao anti virus .radi lepo
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks sajtovi |
| Alatke vezane za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme
|
||||
| tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Zastitni zid - Firewall | overlord | Zaštita | 69 | 21.2.2013 17:53 |
| Agnitum Outpost Security Suite Pro 2007 | A M G | Zaštita | 0 | 8.5.2007 1:18 |
| Zone Alarm Security Suite i MSN Live messenger | TheReaper | Zaštita | 9 | 19.11.2006 23:39 |
| Zone Alarm i vsMon.exe | optimus_prime | Zaštita | 1 | 11.10.2006 18:47 |
| Zone Alarm ne dopusta internet sharing | milstan | Zaštita | 18 | 11.4.2006 21:08 |