![]() |
![]() |
|
|
#1 |
|
Član
Član od: 26.11.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 10 puta na 8 poruka
|
NEmorate da mi verujete, ali ovo je cista istina, sta vise mislim da ce mi vecina verovati,
dakle gledam ja na www.dota-league.com da nadjem neki solidan dota clan... I sta cu, otvorim glavnu stranicu dota allstars foruma, i tamo vec nadjem ponude za clan. Onda pogledam jedan lik iz Norveske il Shvedske postavi da mu trebaju clanovi za clan... i to 5.9.2007 (moj rodjendan) I ja ga brze bolje dodam na msn, i kazem mu: Hi I'm asking about clan? - Yes we need members (And I want to join, and i tell him its my birthday when he posted about clan...) -Good we are looking for members its 4 of us kk I bb colage later plz ok I odem ja do fax, vratim se i pogledam na msn nema ga... prodje neko vreme kad mi se javi i kaze: -Hi, can you play today at 4pm. yes -good, give me some info, something about you? ok Im 20 years old, I play warcraft 2 and 3 since it came out -ok u can use ventrilo chat? yes but I dont like to use it cuz of lag etc... i dont think its much important -well of course we use ventrilo ok if u wish, I'm good in english -you from? Serbia (user apears to be offline ....) Dal treba jos nesto da kazem zao mi je sto nisam copy paste ceo razgovor Ali samo da znate sta misle o nama =/ |
|
|
| Bookmarks sajtovi |
| Alatke vezane za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme
|
||||
| tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Vista i Zone Alarm Security Suite - katastrofa | Dimmu | Zaštita | 8 | 16.4.2008 7:52 |
| Asus M2N-MX SE + Ati Radeon x1050 = katastrofa | dechkotzar | Kvarovi | 10 | 29.9.2007 3:26 |
| GM sjajan program ili katastrofa? | Askaratazator | Programiranje | 2 | 17.9.2007 20:56 |
| Topografske karte Republike Srbije u razmeri 1:50.000 | B@NE | Zanimljive Web lokacije | 5 | 2.9.2007 9:57 |
| Katastrofa zvana Apache2+PHP5+MySQL5 u Windowsu | holodoc | Programiranje | 9 | 1.11.2006 1:57 |