![]() |
![]() |
|
Komunikacioni uređaji i umrežavanje Modemi, mrežna oprema, mreže i umrežavanje… |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 13.10.2012.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Nedavno sam uzeo novu stonu konfiguraciju, i pošto za internet koristim komšijin wireless (uz njihov pristanak) uzeo sam wireless karticu ASUS PCE-N15. Međutim, imam probleme.
Kartica radi, to je provereno. Kači se na jednu drugu lokalnu mrežu i radi savršeno. Međutim ima problema sa ovom mrežom koju bi trebalo da koristi. Nađe je, "poveže se", ima 3-5 crta, ali ne radi. Ponekad se poveže na sekund, pa onda odmah pukne, ali u suštini 90% vremena ne radi. U stanu imam još dva laptopa koji odlično rade i povezuju se na tu mrežu bez problema. Da li je moguće da je antena na kartici samo previše slaba? Ili je možda u pitanju neki drugi problem? Instalirao sam sve najnovije drajvere i apdejtovao Windows. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Problem sa TP-LINK 150 Mbps wireless N USB adapter-om | vanya | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 4 | 24.10.2013 11:47 |
Problem sa TP LINK wifi usb adapterom | nikolavuk | Kvarovi | 5 | 22.5.2013 21:53 |
Problem sa Wireless karticom | maximusbrut | Kvarovi | 2 | 2.4.2010 18:46 |
Problem sa wireless mrežom | aleksandar031 | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 0 | 23.2.2009 12:17 |
Problem sa Kingsun SF-620 USB IrDA adapterom | Hippy Tesla | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 2 | 21.2.2007 17:07 |