![]() |
![]() |
|
Programi za mobilne telefone Operativni sistemi i programi za mobilne telefone |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#121 |
Deo inventara foruma
|
![]()
I mene to interesuje.
Sent from my GT-I9070 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#122 | |
Starosedelac
Član od: 21.8.2012.
Zahvalnice: 514
Zahvaljeno 495 puta na 418 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#123 | |
Član
Član od: 2.2.2013.
Zahvalnice: 310
Zahvaljeno 94 puta na 58 poruka
|
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
Deo inventara foruma
Član od: 24.10.2006.
Zahvalnice: 579
Zahvaljeno 1.747 puta na 1.039 poruka
|
![]() Citat:
Inace stripovi za koje si pitao se daleko redje postavljaju kao sirovi scan, u pdf formatu, vec ih postavljaju u obliku cbr. fajlova ili nekog srodnog fajla i za tako nesto je najbolje koristiti ComicRack aplikaciju (bar ja je koristim). Ima paid verzija koja se placa poprilicno (ako se ne snadjes) a moze se koristiti i ComicRack Free verzija koja je besplatna ali sasvim zadovoljava potrebe i ja koristim tu besplatnu. Pored toga mozes da probas jos neke posto ih ima bas dosta (ukucaj samo comic na Google Play i probaj). Sto se tice skenova stripova, mozes besplatno da ih skines na BalkanDownload forumu - ima celo jedno poglavlje koje se tice stripova i ima ih bas dosta a siguran sam da ti Google moze pomoci da nadjes jos nesto ako te zanima. |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Marti Misterija na korisnoj poruci: | ||
King SRB (21.11.2013) |
![]() |
#125 |
Veteran
Član od: 27.5.2008.
Zahvalnice: 632
Zahvaljeno 325 puta na 215 poruka
|
![]()
Zanimaju me dve stvari, a ne bih da otvaram novu temu.
Ako sam dobro razumeo, GPS se može koristiti bez uključivanja internet konekcije ukoliko se mape nalaze u memoriji telefona. Može li neko da mi preporuči aplikaciju koja to omogućava? Sećam se da sam u jednom broju SK-a čitao o aplikaciji koja štiti telefon od krađe, tj. pravi fotografiju osobe koja uključi telefon i automatski je šalje na zadatu e-mail adresu. Može li mi neko reći koja je to aplikacija? Inače, potpuno sam nov u svetu Android smart telefona. Od juče imam LG Optimus L7 II (pošto sam prethodni, "glupi" telefon izgubio u kafani). |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Član
|
![]()
Uzeh od drugara alcatel one touch,za male pare i plus mislim da mi je i ovih 100mb dosta jer sam hteo nesto sa mapama i gps-om,jer teram bajs.
I probah par app ali mi treba preporuka.Postoji li app da menja sms zvuk koji imam na sd kartici?Probah par,na jednom promenih melodiju za notifikacja a sms mi default,neki običan bip..A hteo bih da mogu da odaberem sa sd kartočke.Misim moja nokija od pre 200g je to mogla ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
V.I.P. GNU/Linux
Član od: 7.6.2009.
Zahvalnice: 250
Zahvaljeno 649 puta na 499 poruka
|
![]()
Pa samo u podešavanjima promeniš zvuk notifikacija, ne treba ti neki drugi program za to. A recimo na GO SMS-u koji ja koristim za poruke imaš u opcijama da do najsitnijih detalja menjaš obaveštenja za poruke, i to nezavisno od notifikacija telefona inače.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku blast beat na korisnoj poruci: | ||
herrnikolic (1.12.2013) |
![]() |
#129 |
Član
|
![]()
He svasta..Svuda sam ulazio ali nisam pritiskao opcije kad sam u porukama.Samo misilim da bih opet mogao da biram samo androidove predefinisane.A ja pre toga skinuo neki birač tonova pa se sad pojavljuje opcija biranja sa sd
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Član
Član od: 18.10.2008.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 6 puta na 5 poruka
|
![]()
Da li neko zna jel mogu da instaliram GO Launcher EX na samsung galaxy trend-u,hoce li raditi bez problema?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Starosedelac
|
![]()
Može.Odavno ga nisam probao, ali po meni jedan od najboljih i najkonfigurabilnijih launchera za android.Jako je zahtevan,ali valjda to vise nije problem sa današnjim telefonima.
Poslato sa roamera koristeći TT 2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
V.I.P. GNU/Linux
|
![]()
Može bez problema da radi. Ali uz silne teme koje ima opet se baš ne uklapa uz novije verzije Androida, tj. uz njihovu temu. Makar je to moje mišljenje. I što reče zajchik, vuče podosta resursa za jedan launcher.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Starosedelac
Član od: 29.6.2009.
Zahvalnice: 429
Zahvaljeno 378 puta na 288 poruka
|
![]()
Kako da na 4.4 KitKat prebacim kontakte iz telefona na SIM karticu? Nigde ne vidim tu opciju.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Član
Član od: 18.10.2008.
Zahvaljeno 6 puta na 5 poruka
|
![]()
aha ali nije mi jasno sto na marketu pise da nije kompatibilan sa mojim fonom,tj ne mogu da instaliram?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Veteran
|
![]()
^
Možeš free verziju, full ne možeš - košta ≈15$. |
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Nije dostupan za Srbiju. Nadji apk na googleu.
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
V.I.P. GNU/Linux
|
![]()
Pazi šta koristiš. Ja sam koristio neki program te namene, kao sve dobro šrošlo, da bi posle provalio da gde god je u broju bilo +381 da mi je odsekao poslednju cifru i brojevi postali neupotrebljivi. Ne mogu ti preporučiti konkretan program,a li proveri takve stvari nakon što prebaciš kontakte na sim karticu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Novi član
Član od: 16.12.2005.
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Evo jedne preporuke,u pitanju je youtube apk koja ima mogucnost gledanja Hd klipova u 720p,mislim da premium verzija ima mogucnost gledanja u 1080p,ali na zalost nije dostupna za nas.
https://play.google.com/store/apps/d....Mata.YTplayer |
![]() |
![]() |
![]() |
#139 | |
Član
Član od: 2.2.2013.
Zahvalnice: 310
Zahvaljeno 94 puta na 58 poruka
|
![]() Citat:
![]() ![]() Sent From My SuperFast UltraGaming Sony Xperia Z 1,5Ghz 4 Core Edition Poslednja ispravka: King SRB (14.12.2013 u 21:09) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ma no problemo...
Ova Free verzija ce ti s vremena na vreme u dnu ekrana pokazati neke reklame koje zatvoris za cas i onda te neko vreme nece smarati ali hej - pa zato i jeste free... ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Marti Misterija na korisnoj poruci: | ||
King SRB (14.12.2013) |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
android, aplikacije, market, preporuka, programi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
[Android] Belgrade Beer Fest Info - Android aplikacija | cubrovic | Programi za mobilne telefone | 0 | 2.8.2011 0:54 |
Preporuka za grafičku karticu do maksimalno 230 eura? | bojke1 | ŠDK - Grafika | 22 | 9.5.2011 22:38 |
Nokia konferencija za programere aplikacija (18. maj, hotel Balkan, Beograd) | Milossh | Dešavanja i događaji | 0 | 4.5.2010 10:13 |
Generator Java poslovnih aplikacija | savic.prvoslav | Programiranje | 10 | 11.6.2008 15:57 |
Šta znači preporuka u pregledu profila | zero cool | Forum o forumu | 11 | 11.6.2007 23:04 |