![]() |
![]() |
|
Komunikacioni uređaji i umrežavanje Modemi, mrežna oprema, mreže i umrežavanje… |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 20.11.2007.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Jos jedan problem na koji sam naleteo(prvi je ovde http://www.sk.co.yu/forum/showthread.php?t=22660) u vezi sa ovim(mts-ovim) nacinom povezivanja na net, je ne mogucnost logovanja na windows live messenger(ponekad i prodje???-kad ga prevarim sa dial-up modemom,ali uglavnom ne radi) i ne mogucnost otvaranja nekih strana(https...).
Probao sam svasta a onda is browsera pokrenuo xpnetdiag(ako nekog zanima Tools-Diagnose Connection Problems...) i u prilogu je ono sto je izbacio.MSN pre poziva xpnetdiag-a pokazuje da je sve u redu a posle stane na drugoj stavci-Gateway(protokol)-cini mi se da je to problem ali ja dalje nemam pojma Preko dial-up-a sve sljaka |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Novi član
Član od: 20.11.2007.
Zahvalnice: 1
|
![]()
Prijatno iznenadjenje.Iz mts-a su odgovorili na mail
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Novi član
Član od: 27.11.2007.
Zahvalnice: 0
|
![]() Citat:
@Pasija poslao sam mail na privatne poruke u vezi E220. Ako mozes odgovori mi. Hvala Kod:
filkris@gmail.com Poslednja ispravka: VojaM (28.11.2007 u 0:54) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Novi član
Član od: 12.1.2008.
Zahvalnice: 0
|
![]()
I ja imam isti problem, pa sam trazio od Pasija da mi posalje reg fajl. Ali me interesuje da li jos neko ima slican problem i da li i vama veza cesto puca kada ste konektovani??
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Problem sa ADSL konekcijom | sawo | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 2 | 17.2.2007 19:46 |
Smeshan problem sa Winamp-om | Predrag Stankovic | Aplikativni softver | 5 | 25.1.2007 14:01 |
Problem sa OpenGL-om | Milos Darmanovic | Grafika | 3 | 15.1.2007 0:07 |
Problem sa sa LG combo!! | mileki | Kvarovi | 22 | 23.4.2006 20:53 |
problem sa tv kartom | Alexandar | Kvarovi | 10 | 5.1.2006 23:32 |