![]() |
![]() |
|
Aparati i oprema Mobilni telefoni i dodaci |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 2.1.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
...upoznajte se sa „kvalitetom“ obezbeđenog servisa.
Svi problemi koji ne spadaju u softverske rešavaju se u inostranstvu (u Italiji ako sam ih dobro razumeo). Dakle, ako vam uleti loš primerak i ne stignete da ga reklamirate u roku od 48h vaš telefon će da krene na putešestvija po Evropi a to će da ide jako sporo jer je u mom slučaju telefonu trebalo da pređe sa jednog do drugog kraja grada (od VIP prodavnice do ovlašćenog servisa) „samo“ 9 dana. Na info telefonu tržišne inspekcije dobio sam informacije da nemamo nikakva prava osim da čekamo da istekne čuvenih 45 dana čak i kada uređaj reklamiramo samo nekoliko dana nakon kupovine... Srbija! |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
htc, reklamacija, servis, vip |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Ima li neki konverter iz PHP u NTH file | deltamix | Programi za mobilne telefone | 0 | 29.5.2008 14:37 |
Kako da iz avi-ja izvucem titl pokusavao sam SUBRIP-OM ALI NISAM USPEO IMA LI NEKI DRUGI | CVIJA94 | Video/TV softver | 7 | 22.1.2008 13:18 |
Telefon i ADSL? | crni_vatreni | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 0 | 11.11.2007 15:41 |
Tekst iz Worda u telefon | PCmaster | Programi za mobilne telefone | 21 | 25.5.2007 13:17 |