![]() |
![]() |
|
Aparati i oprema Mobilni telefoni i dodaci |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 26.1.2011.
Zahvalnice: 6
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Pozdrav svima!
Već nekih godinu i po dana imam ovaj model. U prvih nekoliko meseci sam bio izuzetno zadovoljan, a onda su krenuli problemi. Pre nekih 6-7 meseci sam primetio kako baterija počinje da "curi" znatno brže. Ubijanje zadataka nije bilo od velike pomoći- ni automatsko ni manuelno. Priznajem, "eksperimentisao" sam sa nefabričkim interfejsima i sličnim, pa ga je to pride prilično usporilo. "Čišćenja" preko PC-ja nisu mnogo pomogla. Sve u svemu, odlučih da ga fabrički resetujem. Posle mesec-dva ovi problemi su se nastavili, a u novije vreme su se pojavili čak i neki novi: interfejs (ovog puta fabrički, shvatio sam da je za iole pristojan rad neophodno da zadržim što više primarnih programa, jer su se neki međusobno gušili- naročito one aplikacije za SMS, pa mi nisu izlazile notifikacije o porukama) kao da je dobio svoj život, sam je počeo da menja ekrane, pokreće aplikacije, čak i lupeta gluposti po tastaturi ![]() Napomena: kupovinu novog fona bih najradije izbegao, nema se baš mnogo para... Poslednja ispravka: DustBGD89 (28.12.2013 u 16:59) Razlog: Ispravke |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
V.I.P. Phone Zone
|
![]()
Ovo igranje taca se desava najcesce kada se telefon puni na neorginalni punjac, mada zna i sam tac da ode.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Novi član
Član od: 26.1.2011.
Zahvalnice: 6
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Član
Član od: 2.3.2013.
Zahvalnice: 87
Zahvaljeno 41 puta na 31 poruka
|
![]() Citat:
-Nema veze na koj punjac punis tel ja za s4 imam neki fals kupljen kod turaka,i cepa god dana u sustini sam uvek imao falls punjace i nikad problem ili radi ili ne,pa cak i oni kineski koji ima u Srbiji ili radi ili ne ali telefonu nece nista biti....1000% provereno ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
V.I.P. Phone Zone
|
![]() Citat:
Zavisi koji je telefon u pitanju, alcateli svi brkaju kad nisu na orginalnome punjacu, mada ima i fals punjaca koji imaju valjda istu impedansu kao i org i sa njima radi OK, ali sa vecinom brka i kuca sam. Isti je slucaj i sa nekim HTC, ZTE... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
V.I.P. Test Drive
Član od: 16.2.2011.
Zahvalnice: 41
Zahvaljeno 813 puta na 699 poruka
|
![]()
Ja koristim Alcatel OT995, i Samsungov punjač za S2 već godinu dana sa njim i radi savršeno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
V.I.P. Phone Zone
|
![]()
Ok ako je org punjav, ali uzmi rrcimo alcatel 990 i obicni punjac koji mozes kupiti po radnjama, 3g pise na kutiji pa probaj :-)
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6030D using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
desire c, fabrički reset, htc, touch screen |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
LUMIA 620 vs DESIRE X vs LG L7 II | XACAH | Aparati i oprema | 2 | 25.7.2013 10:29 |
[Android] HTC Desire | federer | Aparati i oprema | 144 | 8.7.2013 20:43 |
[Android] HTC Desire S vs Motorola Defy | kapetan_Miki | Aparati i oprema | 11 | 24.2.2012 20:41 |
HTC Desire Z ili? | TheRevolucija | Aparati i oprema | 5 | 26.7.2011 10:02 |
Best buy: Htc Desire, Htc Desire HD, Htc HD2, Samsung Galaxy s ili Samsung Wave | Elena Stojanovic | Aparati i oprema | 13 | 25.1.2011 15:50 |