![]() |
![]() |
|
Registracija | Uputstvo | Spisak korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje poruke | Označi forume kao pročitane |
Akcione igre First-person-shooteri i slično... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#62 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Pa ja pobijam sve protivnike ipucam svuda po brodu i nishta se ne deshava?Stvarno ne znam koja mu je slaba tachka?
![]() Pokushacu ponovo,ako uspem javicu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Deo inventara foruma
|
![]() Spoiler za samo za Luku i naravno Packy-ja, spoiler :D:
Spoiler-isano... Mada nije mnogo ni otkrilo od samog gameplay-a. ![]() Poslednja ispravka: dzonihsv (1.7.2009 u 22:12) |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Starosedelac
|
![]()
Турајте то у спојлере, сад сам безвезе-случајно прочитао део игре
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Starosedelac
Član od: 12.4.2006.
Zahvalnice: 243
Zahvaljeno 482 puta na 244 poruka
|
![]()
Što se mene tiče,ovo mi je bolje odrađeno od prethodnog dela.
Gameplay,napucavanje,atmosfera,grafika,sve je odlično,iako je linearna i laka za igranje,meni je baš legla u svakom pogledu. Optimizacija enginea odlična. Dvoboji su dobro smišljeni i odrađeni.Dobra im je i ona fora sa vitlanjem lasa. Napokon da nešto novo a dobro ima da se igra.Naravno i Street Fighter IV. P.S. E, da,reverend Ray me neverovatno potseća na Robert De Nira. Poslednja ispravka: draske73 (2.7.2009 u 9:44) Razlog: izmena |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Deo inventara foruma
|
![]()
4h 26m 36s - vreme potrebno za zavrsetak igre.
Odlicno optimizovan engine, dobro napucavanje, odlicni dvoboji, vrlo interesantna prica.... to su delovi koji ovu igru izdvajaju u moru fps-ova koji ovih dana izlaze. Igra nema veze sa prvim delom (tako mi kaze brat, jer ja prvi deo nisam igrao). U nekim delovima zeznuta, ali je u 90% toka igre vrlo laka, Kada se predje dobija se "very hard" tezina, pa ko voli neka izvoli. Mozda nije najbolja, ali je igra koju svako mora da proba. ![]() Poslednja ispravka: dzonihsv (2.7.2009 u 9:53) |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
V.I.P. Test Play
Član od: 5.4.2006.
Zahvalnice: 4.442
Zahvaljeno 4.009 puta na 2.609 poruka
|
![]()
Jedina, al jedina stvar koja mi smeta u ovoj igri, je sto graficki detalji ne mogu jos vise da se nabuze.
Sve je na high, fps izmedju 80 i 100, al nigde ne mogu da povecam "object draw distance", tj. u pustinjama mi se stvara vegetacija na nekih desetak metara ispred mene (sto izgleda veoma ruzno), a ni opcija za AA i vsync niotkuda. Ako vec igra treba da radi tecno na slabijim konzolama, pa sa islo na "optimizaciju" grafike, dajte nesto ekstra PC igracima sa jacim racunarima. ![]() Poslednja ispravka: player1 (2.7.2009 u 10:45) |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Član
Član od: 30.12.2008.
Zahvalnice: 31
Zahvaljeno 43 puta na 26 poruka
|
![]()
Hoce li ovo da radi na P4/3.00?
nVidia 9600 512MB 2Gb RAM Procesor je ispod minimuma - (3.2)? A prvi deo mi je bio fenomenalan (sto se grafike tice) - bukvalno sam zvao familiju da gleda prirodu, sunce, pustinju, jurnjavu za zecom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Veteran
Član od: 23.12.2005.
Zahvalnice: 49
Zahvaljeno 79 puta na 50 poruka
|
![]()
Zanimljiva arkadica za jedno popodne. Mnogo lepa grafika i prava western atmosfera, zanimljiva prica (pogotovu za one koji su igrali prvi deo), i odlicno odradjeno uzimanje zaklona, voleo bi da ovo prihvate i ostale igre. Malo je me smara to sto ima nerealno mnogo neprijatelja u nekim scenama, i sto nije lepo uradjeno gadjanje kroz musicu.
Vredi probati! |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Nepotvrđena registracija
Član od: 22.9.2007.
Zahvalnice: 22
Zahvaljeno 22 puta na 17 poruka
|
![]()
E svaka ti cast....Ovo nikad nisam uspeo,svaku igru sam igrao po par dana,
Poslednja ispravka: DeCoy (3.7.2009 u 0:37) |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Igra uopste nije teska. Stavise vrlo je lagana (normal tezina) onaj Ray je zivotinja (blago receno), kida sve pred sobom.
![]() Inace, to je gameplay vreme. Znaci, ukupno vreme provedeno u igri... (ima na kraju igre statistika pa svako moze da vidi) Poslednja ispravka: dzonihsv (3.7.2009 u 2:19) Razlog: typo |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
V.I.P. Test Play
|
![]()
Evo i ja sam presao. Igra je odlicna. Kao da sam odgledao dobar "interaktivni" vestern.
Sve vreme sam birao Tomasa... Sledeci put Ray. |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Eeeeeeee,Ray je bolji...
![]() Definitivno igra koja me je iznenadila,evo i ja sam pri samom kraju 11 chapter,valjda cu sutra u toku dana da predjem pshto mi se spava... Pa igra je definitivno za fanove vesterna. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Starosedelac
Član od: 12.4.2006.
Zahvalnice: 243
Zahvaljeno 482 puta na 244 poruka
|
![]()
Ja sam na chapteru XIV tj pri kraju,i da priča je stvarno da se po njoj snimi i film.
Grafika je odlična,kao sto već i rekosmo. Tu su i seoski gradići,i napušteni grad,Mehiko,Indijanci,šuma,prerija,kanjoni,vožnja kočijom i kanuom,radnja i po kiši i po magli,dvoboji,vitlanje lasom,side quests....ma ludilo.....sve obrađeno u jednom. Sve je napakovano sa merom i ukusom,osećam se kao da sam stvarno na divljem zapadu. Igram stalno kao reverend Ray jer me neverovatno potseća na Robert De Nira,a i ono što komentariše u toku igre mi je superica. |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Starosedelac
Član od: 19.8.2007.
Zahvalnice: 34
Zahvaljeno 566 puta na 325 poruka
|
![]()
Ne znam baš za Roberta de Nira, ali mi je Tomas pljunuti Kristijan Bejl.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
V.I.P. Test Play
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Deo inventara foruma
Član od: 23.3.2009.
Zahvalnice: 2.047
Zahvaljeno 970 puta na 570 poruka
|
![]()
Da i kolko sam cuo Tomas je mnogo okretniji,sposobniji,moze da pruza ruku Rayu na velikim visinama...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Cuo si dobro. U principu, Tomas kida sa puskom ili strelom dok Ray kida sa pistoljima i takodje se Tomas moze popeti ili preskociti neku prepreku dok Ray mora da trazi put ili da ceka Tomasa da mu pomogne. To su glavne razlika, ostalo su sitnice...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Deo inventara foruma
|
![]()
I ja sam je konachno preshao.Malo sam se shokirao vremenom koliko mi je trebalo da obrnem jer sam imao osecaj da sam igrao duplo vishe nego shto je igra sama trajal a to je 6 i po sata(nisam pravio pun greshaka
![]() ![]() @dzonihsv:jesi li ti to preshao na easy nivou... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
action, bound in blood, call of juarez, fps |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Pesma/e koja vas najviše dirne? | Wolverine | Opšta kultura | 1131 | 5.9.2019 15:13 |
CoD 6: Modern Warfare 2 | Isko | Akcione igre | 3416 | 2.5.2019 13:07 |
Blood Bowl | DeCoy | Sportske simulacije | 75 | 14.4.2013 16:44 |
Call of Juarez | SuperG | Akcione igre | 99 | 22.1.2010 22:28 |
Call of Duty Real-Time Card Game (kartaška igra sa tematikom drugog svetskog rata) | Liquid Nitrogen | Brbljaonica | 9 | 7.6.2008 12:56 |