![]() |
![]() |
|
Registracija | Uputstvo | Spisak korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje poruke | Označi forume kao pročitane |
ŠDK - Komunikacioni uređaji i umrežavanje Saveti u vezi sa kupovinom modema, mrežne opreme… |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 10.2.2008.
Zahvalnice: 8
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Imam kuci kablovski net (ikom) 512kb uskoro bi trebalo da pazarim notebook pa me zanoma sta mi je potrebno da kupim, trazim neko jeftinije resenje da umrezim te dva racunara i da imam internet na oba. Modem i desktop su mi u susednoj sobi, znaci deli ih jedan zid, hteo bih neko bezicno resenje, znaci wireles. pretpostavljam da mi treba ruter koji ima antenu, sta bi mi bila najbolja kupovina u mojoj situaciji?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Za male pare (oko 20-30e) moja preporuka Tp-Link WR340G. Stvarno super wireless router. Evo ja ga koristim vec oko godinu dana i niti jedan jedini problem sa njim nisam imao.
Znaci moja preporuka, tp-link. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku dzonihsv na korisnoj poruci: | ||
l_milos83 (25.9.2008) |
![]() |
#3 |
Član
|
![]()
Bice mi potrebno da podesim virtual server ili tako nesto, kako bi radili dc++ torenti i slicno na oba kompa, jel to nece biti problem?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Samo podesis portove i sve ce da fura. (naravno ako ima seeder-a)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ona zelena brojka na torrent sajtovima
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Član
|
![]() Citat:
Mozda neki drugi predlog iz njihove ponude? Trenutno preko ikoma imam 512, i veleo bih da ako je ikako moguce da tu konekciju podelim da oba racunara ravnopravno koriste vezu tj. da ukoliko oba racunara skidaju u isto vreme da podele konekciju, a ukoliko je moguce da kada je jedan ugasen drugi koristi ful vezu. Poslednja ispravka: l_milos83 (26.9.2008 u 8:56) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Najbolje mrežne, a FREE igre! | Milos | Mrežne igre | 53 | 18.10.2010 0:24 |
Koje napajanje je najbolje? | gileip | ŠDK - Osnovne komponente | 10 | 19.5.2010 21:05 |
Godišnji konkurs izbora najbolje fotografije, „Izgovor za razgovor“ | bobi | Dešavanja i događaji | 0 | 26.12.2007 15:59 |
Nesto najbolje ! | oktagon | Šta da kupim? | 19 | 30.8.2007 10:05 |
Ja znam najbolje | Che_ | Zanimljive Web lokacije | 1 | 13.1.2007 14:56 |