![]() |
![]() |
|
Sadržaj novog broja SK Pružamo vam priliku da nekoliko dana pred izlazak novog broja pogledate i prokomentarišete njegovu naslovnu stranu i sadržaj |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#61 | |
Ex Parrot
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku GoranSTX na korisnoj poruci: | ||
tchalle (28.12.2011) |
![]() |
#62 | |
Intel Inside
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.581
Zahvaljeno 10.721 puta na 6.859 poruka
|
![]() Citat:
http://www.sk.rs/forum/showthread.php?t=10520 |
|
![]() |
![]() |
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku DeCoy na korisnoj poruci: | ||
Nenad Vasovic (28.12.2011), Wolverine (1.1.2012) |
![]() |
#63 | |
Veteran
Član od: 19.11.2005.
Zahvalnice: 583
Zahvaljeno 296 puta na 148 poruka
|
![]() Citat:
Старији ће да га купе тако и тако, небитно која је игра на насловној, а млађи ипак гледају на то (и пале се на шутере). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Član
|
![]() Citat:
Taj post makes it perfectly clear. |
|
![]() |
![]() |
Sledećih 3 korisnika se zahvaljuje korisniku Novica89 na korisnoj poruci: | ||
![]() |
#65 | |
Starosedelac
Član od: 10.12.2005.
Zahvalnice: 811
Zahvaljeno 404 puta na 255 poruka
|
![]() Citat:
![]() ![]() Inace, posto je ovo smarajuca tema koja se pokrece iz meseca u mesec, mozda bi trebalo u casopisu odvojiti mali deo za disclaimer oko odabira igre meseca. EDIT: RIP Cheeta! Poslednja ispravka: Eddy (28.12.2011 u 17:27) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Član
Član od: 24.8.2010.
Zahvalnice: 49
Zahvaljeno 18 puta na 12 poruka
|
![]()
Dobra je praksa sto delite dodatke.
Ja na primer jos cuvam dodatke od pre 20 godina(kako rade kompjuteri ,sta su algoritmi, koji programski jezici postoje). Konkurencija je nekada delila CD-ove a sada DVD-ove.I sta s' njima da radim? Kada se nakupila gomila, jednostavno sam ih bacio.Programe sa njih, i to nove verzije mogu da skine sa neta. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku tchalle na korisnoj poruci: | ||
Nenad Vasovic (28.12.2011) |
![]() |
#67 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
I nisu bačene pare jer mi imamo istoriju ko ni jedan ili jedna država, naročito ne oni preko okeana koji su naj više zastupljeni u SK. Prvi overen avion, prvi poginuo pilot u istoriji avijacije, prvi oboren stelt! Država makar se zadužila treba da iz finansira te ptičurine u vidu raznih štetočina i da se potrudi da nabavi bar 24. komada JF17 sa sve servisom i rezervnim delovima. |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku todos na korisnoj poruci: | ||
White Ripper (28.12.2011) |
![]() |
#68 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
EDIT: Konto, obrisanog odgovora belog kosaca. To sto Yugoimport donekle u nekim stvarima pokusava pratiti velike igrace, opet ne mora znaciti nista, kada je ostala industrija otisla u tri lepe a ovu vlada zesce gura. Skidao bih im kapu, kada bi predstavljali nesto novo (sto je naravno izuzetno tesko, jer jedva da imamo mogucnosti za tako nesto). Ono sto je meni tuzno jeste cinjenica da rad na necemu novom odredjenih departmana, vise ceni strana televizija nego domaca: http://www.dunatv.hu/musor/videotar?pid=279417 Emisija od drugog novembra. Od 05:55 mozete videti prilog o pocecima razvoja robota koji ce se baviti vezbanjem dece koja pate od cerebralne paralize (razvija sa ne FTN). Isti snimak je valjda ponudjen i RTV, ali izgleda da ga nisu nasli dovoljno zanimljivim. Poslednja ispravka: Eddy (28.12.2011 u 21:17) |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Eddy na korisnoj poruci: | ||
todos (28.12.2011) |
![]() |
#69 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Starosedelac
|
![]()
Zbog sujeverja korelovaca, nikad nisam zaboravio ovaj rivju:
http://www.sk.rs/2006/03/sktr01.html Bez obzira sto je Corel paket prvi graficki paket sa kojim sam se susreo tamo krajem devedestih na nekom kursu (verzija 6 ili 7, a i dalje ga preferiram kada je vektorska grafika u pitanju), mislim da je Branislav Bubanja najbolji recenzent (ili barem jedan od najboljih) softvera na ovim prostorima. Pa kad on kaze da Adobe nije dzabe postao industrijski standard, ja mu verujem na osnovu kredibiliteta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Poštujem Bubanju, još više Viktora ali sve je rečeno time što je počasni gost u Polarotoru kod doc. ing. mr. koga sam izuo kad smo se jedared dopisivali iz nekog razloga a u prilog poboljšanju iste emisije.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Starosedelac
|
![]()
Polarotor...voleo sam tu emisiju, steta sto su dopustili da ih pregazi vreme.
Interesantne rezultate dobijam kada u google ukucam polarotor: http://vukajlija.com/voditelj-emisije-polarotor/85439 http://www.polarotor.rs/ http://www.polarotor.tv/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Neozbiljni kolega
Član od: 4.11.2005.
Zahvalnice: 245
Zahvaljeno 2.933 puta na 1.238 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
Sledećih 4 korisnika se zahvaljuje korisniku Rocker na korisnoj poruci: | ||
![]() |
#74 | |
Član
Član od: 12.3.2007.
Zahvalnice: 36
Zahvaljeno 43 puta na 23 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Član
Član od: 28.9.2007.
Zahvalnice: 28
Zahvaljeno 52 puta na 50 poruka
|
![]()
Pogresio bih da sam rekao iz glave,posto su promenili termin emitovanja sredom,bilo je od 18h.Polarotor
Novogodisnji broj sam poceo da citam ... i to ce trajati,trajati,samo da se ne zaboravim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Dajjjjj ali da li neko stvarno misli da je Polarotor dobra emisija?! Mislim covek je neverovatan smarac, kako neko krene nesto pametno da kaze eto ga on uskace sa nebuloznim pitanjima. Uvek se setim kada je bio opis nekog plejera kako je Bubanju jedno deset miliona puta prekinuo sa pitanjem "A jel pusta i DVD" i najavom za "Vindovs eks pi reloaded". Da ne pominjem sto je koncept emisije bio los i pre 10-15 godina kada se pojavio na 3 kanalu a da se nije promenio uopste do danasnjeg dana. Covek prosto gusi sve ljude koji bi mozda i imali nesto da kazu svojim upadima i idejama sta je publici zanimljivo. Ali, zato je i zavrsio tamo gde jeste, na lokalnoj televiziji za koju mnogi i ne znaju da postoji.
|
![]() |
![]() |
Sledećih 3 korisnika se zahvaljuje korisniku Mario Pavićević na korisnoj poruci: | ||
![]() |
#78 |
Član
Član od: 28.9.2007.
Zahvalnice: 28
Zahvaljeno 52 puta na 50 poruka
|
![]()
Sto se mene tice,ja je ne gledam.Gledao sam par epizoda na trecem kanalu i pre nekoliko nedelja sam vrteci kanale uvece naleteo na nju,ponovo,jer se ona par godina u nazad emituje na toj televiziji i termin je tada bio u 18 sredom i naravno odmah presao na sledeci kanal.Covek je davez,to je cinjenica.Zadnju epizodu koju sam gledao u celosti bilo je nesto pre ukidanja treceg kanala.Vise sam gledao pctv u to vreme.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Deo inventara foruma
Član od: 15.4.2006.
Zahvalnice: 1.296
Zahvaljeno 1.394 puta na 946 poruka
|
![]()
Kupio danas, prelistao, solidan broj. Dobar tekst o grupnoj kupovini, u tekstu o Chrome Web Store Vesić ga malo preterao sa "novo desktop korisničko iskustvo", sve mi to zvuči malo previše senzacionalistički.Zato se popravio sa dobrim tekstom o YT.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku JohnnyNT na korisnoj poruci: | ||
Nenad Vasovic (4.1.2012) |
![]() |
#80 |
Novi član
Član od: 1.12.2011.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 3 puta na jednoj poruci
|
![]() |
![]() |
![]() |
Sledećih 3 korisnika se zahvaljuje korisniku Pirat na korisnoj poruci: | ||
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Svet kompjutera 06/2009 | oluja | Sadržaj novog broja SK | 134 | 27.7.2009 15:11 |
Svet kompjutera 01/2009 | oluja | Sadržaj novog broja SK | 200 | 24.1.2009 21:36 |
Svet kompjutera 7/2008 | oluja | Sadržaj novog broja SK | 149 | 23.7.2008 17:24 |
Svet kompjutera 2/2007 | oluja | Sadržaj novog broja SK | 215 | 20.2.2007 22:41 |
Svet kompjutera 10/2006 | oluja | Sadržaj novog broja SK | 224 | 12.10.2006 19:49 |