![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 6.1.2010.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Pozz svima moj problem je sledeci: Uradio sam sistem windows xp 2005 (starija konfiguracija), kada sam pokusao da instaliram drivere jednostavno nije bilo moguce. Prilikom pokretanja autorun treba da pise all in 1 driver instalation ali pise nesto u fazonu no item detected nesto tako.. Konfiguracija je Asus K8U-x sa grafikom gforce 6200 256 Ram-a 160 gb. Hvala unapred
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
Član od: 21.10.2008.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 14 puta na 14 poruka
|
![]()
Čudan mi taj XP. Nisam čuo za njega. Ja bih ubacio instalacioni CD od maderborda i pustio express install. restart, za njim ide CD od grafičke i on ima autorun opet express install, restart, onda modem ako ga koristiš pa ostale periferije. Za početak ostatak posle
Nešto mi tu nije uredu sa instalacijom, ako si ispravno sve instalirao treba da podigne windows makar u native rezoluciji, bez tona, bez mreže ali treba da radi i da se ne buni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Starosedelac
Član od: 21.12.2005.
Zahvalnice: 187
Zahvaljeno 110 puta na 90 poruka
|
![]()
Sto ne instaliras Xp sp3?Koliko imas ram-a,koji je procesor?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Novi član
|
![]()
Digne se sistem normalno znaci radi sve, ali nemogu drivere da instaliram, probavao sam i na home edition isto se desava, radio sam sa tim sistem vec par kompjutera i radi ok, ali na ovom ne, i jos nesto kada ukucam dxdiag u run pod karticom system model ne pise ime ploce jednostavno kao da je sistem ne prepoznaje ima 256 Ram-a .... SP2 je ....
Poslednja ispravka: Brko (6.1.2010 u 22:10) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Novi član
|
![]()
A ovo Xp 2005 je Xp meda centre 2005 na to sam mislio ali to nema veze jer to je samo dodatni program...
Da li bi sa windows 7 bio resen problem jer on ima bazu drivera.. pa mozda sve automatski konfigurise barem mi je tako uradio na ovom kompu sve automatski konfigurise ali tesko jer ipak starija je konfa Poslednja ispravka: Brko (6.1.2010 u 22:11) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Novi član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Novi član
|
![]()
Pomocccc!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Član
Član od: 21.10.2008.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 14 puta na 14 poruka
|
![]()
Brko izgleda da ćeš morati malo da se pomučiš. pravac na Asus sajt i za početak skini jedan od drajvera (ton, mrežna, bilo šta)
Onda probati Kontrl panel/ Sistem/ device menager/ doticni urdjaj/ properties/ update drivers ako pomogne dalje isto tako ako prodje i tako. Ako ne onda .... verovatno tokom instalacije nije sve procitano i obradjeno kako treba. Videces i sam mozda drugi instalacioni disk, drugi CD citac....Jovo nanovo |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Novi član
|
![]()
OK hvala ... nesto cu izmudrovati moza je problem u biosu mozda bih trebao sedmicu da uradim jer ona ima vec sadrzane drivere sve
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Čudan problem sa monitorom | anadjin | Grafika | 0 | 6.1.2010 10:56 |
Problem sa Adobe Flash performansama na Windows Vista x64 Home Premium OS-u | VladimirBalt | Kvarovi | 0 | 23.8.2009 0:29 |
Posle "welcome" ekrana sistem stane i ne uloguje se na account | lukababic | Kvarovi | 5 | 1.7.2008 15:01 |
Problem sa kamerom na k750i | ilidan | Aparati i oprema | 13 | 3.5.2008 17:13 |
Problem sa smedjim linijama koje se na ekranu pojavljuju sa desne na lijevu... | Jann | Grafika | 4 | 15.12.2005 12:42 |