![]() |
![]() |
|
Audio softver Programi i alati za obradu zvuka na računaru, softver za puštanje muzike i zvukova, audio kodeci, konvertori |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 9.1.2008.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 9 puta na 2 poruka
|
![]()
Pozdrav svima. Evo napravio sam neki mali program pa rekoh da ga podelim sa drugima. Rec je o internet radio player-u sa domacom listom radio stanica.
Od opcija navešću samo: - Snimanje pesama sa radija (Program automatski odvaja pesme, preimenuje ih i smešta u folder.) - Kontrolor jačine zvuka - Dugmići za brzu navigaciju kroz listu radio stanica - Lista omiljenih stanica - Svako moze da doda svoju radio stanicu koja nije na listi - Podržani veći broj striming formata. - Standardna lista sa preko 100 radio stanica od kojih su preko 70 sa nasih prostora i okoline. i još mnooogo toga i to sve BESPLATNO. ![]() Program možete skinuti sa sajta Kod:
http://radio.nadjime.net odavde: Kod:
http://radio.nadjime.net/install.rar ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 348
Zahvaljeno 1.893 puta na 1.078 poruka
|
![]()
Interesantno a usput još i radi
![]() Sviđa mi se što je program jednostavan i što sve radio stanice u stvari "svire" ![]() To naravno ne znači da dežurno džangrizalo (ja) nije našlo i par zamerki koje se (njemu bar) ne sviđaju. Prvo, klasičan combo box je po meni malo nepregledno rešenje za izbor stanica a i primetno je da ima grešaka u nazivima nekih stanica (fali slovo, duplo veliko početno itd.) Ne bi bilo loše da nekako iskombinuješ jedan combobox za izbor grupa stanica (strane, domaće itd.) sa jednom klasičnom listom (običan grid) gde bi korisnici mogli jednostavno da kliknu na stanicu da bi je "pustili". Zatim ja nisam uspeo da nađem recimo način da kada izaberem neku opciju iz menija vratim se na deo za izbor stanica ![]() U svakom slučaju i pored ovih sitnih nedostataka mogu da kažem da program radi ono za šta je namenjen a to je najbitnije. Svakako odlična polazna tačka za sledeće verzije ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Član
Član od: 22.12.2005.
Zahvaljeno 6 puta na 5 poruka
|
![]() Citat:
e sad, ja licno bih voleo da baza ima veci izbor beogradskih radio stanica...neCirilica tipa ![]() ...ili se u medjuvremenu njihov broj smanjio ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Novi član
|
![]() Citat:
Ako sam ipak preskocio neku dobru domacu stanicu samo javite da je dodam. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
Član od: 22.12.2005.
Zahvaljeno 6 puta na 5 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Drug Član
Član od: 12.7.2006.
Zahvalnice: 772
Zahvaljeno 2.267 puta na 1.686 poruka
|
![]()
Lepo parce softvera... Mogao bi da ga hostujes na nekom free uploaderu (npr. softpedia), posto ti je ovaj server bas spor. Takodje, valjalo bi stanice organizovati u playliste, ovako je malo nepregledno...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Au šta napravi krša po particiji gde je instaliran
![]() Stalno pravi neki folder u rootu particije gde je instaliran i ostavlja neke reklamne fajlove ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Novi član
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Novi član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Novi član
Član od: 5.12.2009.
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Svaka čast za radio,ovo sam čekao 2god.najzad dočekao.Za početak odličan je a nadam se da će se usavršavati na dalje.Veliki pozdrav od mene i samo nastavite ovako.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Novi član
|
![]()
Hvala
Poslednja ispravka: naskovic (5.12.2009 u 19:56) |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Novi član
|
![]()
Zahvaljujuci korisnicima program je dopunjen sa jos 250 radio stanica
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Jel ima još neko problema sa programom da mu odjedanput idu dve radio stanice?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Novi član
|
![]() Citat:
Primetio sam i ja, javlja se kod nekih striminga, videcu da to ispravim ako mogu u buducoj verziji ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Isto tako UAC pravi probleme na Windows 7 sistemima jer ne dozvoljava pisanje po root folderu. Player zbog toga ne funkcioniše dobro na "sedmici" dok se UAC ne podesi da bude tolerantniji ili ne isključi. Rešenje ovog problema bi bilo da se svi podaci koje program smešta na hard disk smeštaju ili u njegov instalacioni folder ili user folder. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Deo inventara foruma
|
![]()
@ nasković
Čisto da spomenem, juče ti je program bio predstavljen u emisiji Interfejs. ![]() http://www.interfejs.tv/prilog.php?ID=6407 |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Novi član
Član od: 2.11.2009.
Zahvaljeno 5 puta na 2 poruka
|
![]()
Program je extra, i ja sam ga probala, ima dosta super opcije.
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Novi član
|
![]()
NRadioBox 1.3
Poštovani, izašla je nova verzija besplatnog internet radio plejera - NRadioBox 1.3. NRadioBox je besplatan program za slušanje internet radio stanica.Ono što ga izdvaja od drugih jeste jednostavnost u korišćenju.Program dolazi sa preko 100 radio stanica od kojih su 70 sa naših prostora i okoline Program možete skinuti kao instalacioni paket ili kao porable verziju koju kasnije možete snimiti na fleš disk. ![]() Program - mogućnosti i opcije * Program poseduje veliki broj domaćih i stranih radio stanica * Ubačena je podrška za skinove * Možete kreirati listu omiljenih radio stanica * Možete dodavati nove radio stanice * Podržani striming formati: acc, wma, m3u .. * Za pesme sa tagovima ubacena je opcija za prikazivanje testova (lyirics) * Možete podeliti svoje omiljene stanice sa prijateljima na facebook-u i tviteru * Prilikom restartovanja program može da pokrene poslednju aktivnu radio stanicu. * Ugrađena je i opcija za prikazivanje slika grupa i izvođača * Za stanice sa tagovima ugrađena je opcija za prikazivanje info balona. * Unapređena je opcija snimanja radio stanica * Automatsko odvajanje i primenovanje snimljene pesme * Dodata je mogućnost selektovanja putanje za snimanje. * Mogućnost minimizacije programa u SystemTray Kod:
http://radio.nadjime.net/Download/NRadioBoxSetup.msi Kod:
http://radio.nadjime.net/Download/NRadioBox_1.3.zip Kod:
http://radio.nadjime.net ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku naskovic na korisnoj poruci: | ||
A M G (22.1.2011) |
![]() |
#20 | |||
Novi član
|
![]()
Vido prezentacija
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
internet, player, radio, snimanje muzike |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Pitanja vezana za wireless... | Teva | Internet usluge | 489 | 22.9.2017 20:02 |
Emitovanje radio stanice preko WWW | Branislav Gavric | Internet tehnologije | 28 | 25.11.2008 16:05 |
Wireless Internet, Vista, Real player, Dell Inspirion | ShonEPFC | Kvarovi | 4 | 4.11.2008 7:13 |
internet sa desktopa na laptop preko bluetooth-a | sasha vukelic | Operativni sistemi | 4 | 2.12.2007 15:57 |
internet radio i glupi media player | nighthawk | Aplikativni softver | 0 | 14.11.2006 23:45 |