![]() |
![]() |
|
Web razvoj Sve u vezi sa razvojem Internet sajtova: programi, dizajn, usluge hostinga, administracija... |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Deo inventara foruma
Član od: 14.3.2008.
Zahvalnice: 4.252
Zahvaljeno 3.208 puta na 2.223 poruka
|
![]()
Ne znam gde da smestim ovo, da li u serverske aplikacije ili Flash, pa sam smestio ovde
![]() Dakle moj sajt radi kao mini CMS. Jedan deo je rađen u Flashu i on, naravno, služi da krajnji korisnik "interaguje" sa njim. Flash podatke "dobavlja" pomoću URLLoader-a i PHP skripti (uglavnom HTTP POST requestovi; PHP mu "odgovara" podacima koje je tražio). Drugi deo je administratorski, pisan je u PHP-u, koristi MySQL za smeštanje podataka, prost je (običan HTML bez ikakvog JavaScripta ili sličnog) ali vrši svoj posao. Jedna "sekcija" sajta služi da prikazuje najnovije vesti. Tu leži problem. Dakle, ako u bilo koji članak preko administratorskog panela unesem karaktere kao što su Č, Ć, Ž itd, Flash taj članak ne učitava i izbacuje: Kod:
Error #2101: The String passed to URLVariables.decode() must be a URL-encoded query string containing name/value pairs. at Error$/throwError() at flash.net::URLVariables/decode() at flash.net::URLVariables() at flash.net::URLLoader/onComplete() Pomagajte! Poslednja ispravka: doctor (23.1.2012 u 1:50) |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
MultiBoot USB flash - vodič za preživljavanje | laikexpert | Slobodni softver | 5 | 11.12.2015 21:15 |
PHP problem sa slovima!? | Aleksandar1987 | Programiranje | 6 | 11.8.2011 23:47 |
flash player problem | metta | Kvarovi | 8 | 21.2.2011 23:14 |
problem sa Flash playerom? | Mladja | Kvarovi | 5 | 18.2.2011 16:04 |
Problem u Joomli!, php timeout 30 sek. | Pecarošmlad | Web razvoj | 5 | 13.9.2009 15:13 |