![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
![]() |
#1 |
Novi član
|
![]()
Imam problema sa UPS-om starim ~1god. Naime, prilikom paljenja potreban mu je veci vremenski period da bi detektovao da je prikljucen na mrezni napon (On line). Medjutim to se samo desava u 50% slucaja. Isti problem se desava kada napon mreze oslabi, on nekad to detektuje i prebaci se na baterije a nekad ne i tada se racunar restartuje.
Problem nije nov i nije u pitanju starost baterije niti nepravilno spojeni kablovi, problem je unutar njega. Marka UPS-a je holandski Sweex ( ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Ad Ministrator
Član od: 19.8.2005.
Zahvalnice: 29
Zahvaljeno 3.041 puta na 1.544 poruka
|
![]() Citat:
![]() Najverovatnije nije problem u preopterećenju - u tom slučaju bi UPS pištao i ne bi hteo da se uključi. Ovde je neki problem u elektronici. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Novi član
|
![]() Citat:
![]() Da tako sam i predpostavljao ali mi se neda da ga otvaram. Mislim da je glavni problem u brendu. Sweex je marka koja ima dosta povoljne proizvode ali je 50% njih obican shkart. Mislim da cu sledeci put dobro razmisliti prije kupovine (definitivno APC). A onda cu da rastavim ovaj i ko zna sta cu naci unutra? ![]() Hvala na odgovoru! P.S. Ovaj dio o serviserima necu ni da komentarisem, oni bi rekli "Tu je sigurno problem u gradskoj mrezi, sigurno ti je napon prenizak!" ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Deo inventara foruma
Član od: 31.8.2005.
Zahvalnice: 974
Zahvaljeno 965 puta na 571 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Član
|
![]() Citat:
Citat:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Šta za 500-550 € | Axel Freeman | Šta da kupim? | 102 | 2.10.2008 2:22 |
Problem sa internetom | solid_snake | Kvarovi | 3 | 27.8.2006 21:11 |
Problem sa video capture karticom | LoneWolf | Video/TV softver | 4 | 14.1.2006 14:47 |
Problem sa smedjim linijama koje se na ekranu pojavljuju sa desne na lijevu... | Jann | Grafika | 4 | 15.12.2005 12:42 |