![]() |
![]() |
|
Registracija | Uputstvo | Spisak korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje poruke | Označi forume kao pročitane |
Programiranje Programski jezici, tehnike, alatke... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 25.8.2009.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno 5 puta na 4 poruka
|
![]()
Posto sam totalni pocetnik(probao sam nesto malo) pa pitam koja je najbolja knjiga za pocetak programiranja u c++
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
Član od: 25.8.2009.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno 5 puta na 4 poruka
|
![]()
Odlicno, nego jel moram da imam svih 7 izdanja, jel to bas za pocetnike(dummies) i jel bolje da uzmem na engleskom knjigu ili na srpskom?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Veteran
Član od: 4.7.2008.
Zahvalnice: 85
Zahvaljeno 34 puta na 29 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
V.I.P. GNU/Linux
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.790
Zahvaljeno 4.568 puta na 2.603 poruka
|
![]()
Teško, pošto Kraus sve objašnjava potpuno jasno i precizno. Bolje nego knjige na 5x više strana gde se autor pogubi u lošim analogijama i poređenjima, "da bi čitalac bolje shvatio".
@LOLWUT: Naravno da ne treba svih sedam izdanja, kupiš samo poslednje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Član
|
![]()
Moze li neko da mi kaze koja od ove 2 knjige je bolja za PHP i da li je bolje da ih kupim na SR. ili moze i na EN(Vec ih imam)
1) Beginning PHP and MySQL - From Novice to Professional, Third Edition 2) PHP and MYSQL Web Development 4th Edition --- Koja je knjiga dobra za HTML4(Dok ne izadju ove za HTML5) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Deo inventara foruma
Član od: 14.3.2008.
Zahvalnice: 3.963
Zahvaljeno 2.992 puta na 2.089 poruka
|
![]()
Ne bih znao to da ti kažem, al' što se tiče jezika, po mom mišljenju je uvek bolje čitati literaturu na Engleskom, što se programiranja tiče, "pokupiš" stručne termine na Engleskom i usavršavaš jezik (što je svakako potrebno).
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku doctor na korisnoj poruci: | ||
fingerprint (15.8.2010) |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
c++, cpp, knjiga, programiranje |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
gde u srbiji da kupim e-citac knjiga | deltamix | Šta da kupim? | 1 | 10.7.2010 20:20 |
kako videti koliko jedan pdf ili doc knjiga ima stranice uz pomoc php? | KAMIKAZA | Serverske aplikacije i baze podataka | 0 | 7.11.2009 21:29 |
C++ knjiga | boshkodj | Programiranje | 2 | 31.10.2008 15:02 |
knjiga za AutoCAD | jagodanbg | Grafički softver i radovi | 3 | 17.7.2006 16:45 |