![]() |
![]() |
|
Registracija | Uputstvo | Spisak korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje poruke | Označi forume kao pročitane |
Aparati i oprema Mobilni telefoni i dodaci |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Keva hoce da kupi Skype telefon...znaci nista preterano do nekih 5.000din. Telefon kojim bi se nakacila na komp i pricala preko Skype-a, mora da bude bezicni...
![]() Dajte neke predloge da valjaju...mora da ima nesto ok za te pare da se nadje. Aj pa fala vi ![]() Ako nije dobro mesto za temu neka modovi prebace gde treba a ako jeste neka obrisu ovu recenicu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starosedelac
Član od: 3.3.2007.
Zahvalnice: 747
Zahvaljeno 779 puta na 353 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Bio sam tu ali mi je sve isto i previse skupo...dajte neki predlog.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Starosedelac
Član od: 3.3.2007.
Zahvalnice: 747
Zahvaljeno 779 puta na 353 poruka
|
![]()
Kako skupo kad je vise modela dosta jeftinije od 5000.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Dobro je sto citas sta sam napisao
![]() A ti ispod 5k su svi zicni. Poslednja ispravka: dzonihsv (7.10.2008 u 21:58) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Član
|
![]()
Pa ti odvoji vise ...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Nema se para vise.
Nego, jel zna bilo ko...da ne uzimam neko kinesko sr*** ako vec moze nesto dobro da se nadje. Znam da su dobri telefoni oko 8-10k dinara...ali mora da ima nesto ok za 5k. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Starosedelac
Član od: 30.4.2006.
Zahvalnice: 613
Zahvaljeno 264 puta na 174 poruka
|
![]()
a moj predlog je dobre sluške sa mikrofonom za 1000 dinara .... koliko ona to priča kad joj treba bežični? i mnogo bolji je zvuk i sve .... a ti za 4000 dokupisšmemoriju
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Imam vec sluske sa mikrofonom ali ona hoce bezicno...Sta da radim. Ne pitam se ja.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Novi član
Član od: 10.10.2008.
Zahvalnice: 7
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
A bezZichne bluetooth sluske?
mislim da su u tom nekom rangu... Mislim, kontam da se ne pitas ti i da treba zeni telefon da se uhvati rucica, ali probaj jer je ovo jeftinije i prakticnije nekako mislim... |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Pesma/e koja vas najviše dirne? | Wolverine | Opšta kultura | 1131 | 5.9.2019 15:13 |
Linux mobilni telefon | McNAIR | Programi za mobilne telefone | 6 | 5.8.2008 1:37 |
Reklamacije u garantnom roku - Iskustva | VitaminC | Aparati i oprema | 24 | 20.6.2008 1:37 |
Telefon i ADSL? | crni_vatreni | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 0 | 11.11.2007 15:41 |
VoIP telefon za Skype? | Hard2geT | ŠDK - Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 1 | 9.11.2006 16:09 |