![]() |
![]() |
|
Registracija | Uputstvo | Spisak korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje poruke | Označi forume kao pročitane |
Operativni sistemi Windows, Mac OS, DOS... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Starosedelac
|
![]()
Posto sam definitivno odustao od Viste (citaj:"imam mnogo jak hardwer") i vratio se starom, dobrom XP-u, interesuje me, posto imam narodsku verziju, kako mogu da izvrsim siguran update?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
eat, sleep & blink
|
![]()
Instaliranjem AutoPatcher-a.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Starosedelac
Član od: 28.10.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 350 puta na 253 poruka
|
![]()
uklucis automatic update i stavis da te pita sta da downloadujes i instaliras.
skini sve critical patches osim WGA tool-a |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Deo inventara foruma
Član od: 12.11.2006.
Zahvalnice: 1.090
Zahvaljeno 2.020 puta na 1.629 poruka
|
![]()
a sta se dogadja ako se poseduje "domaca" verzija windowsa
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Starosedelac
Član od: 28.10.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 350 puta na 253 poruka
|
![]()
pa ne mozes da skines IE7 ili WMP11 preko windows update-a
a ako isntaliras WGA tool iskakace ti poruka da ti je winows ilegalna kopija |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku illidan na korisnoj poruci: | ||
nikola87 (16.6.2007) |
![]() |
#6 |
Član
|
![]()
Evo posšto već pričate o Windows Updateu i o Wga Tool,a da ne bi ionako pravio novu temu,samo da vas pitam kako da maknem Wga Tool(ako je to ono Windows Genuine Advantage),pošto u Add Or Remove ne mogu.Unaprijed Thanks
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Starosedelac
Član od: 3.3.2007.
Zahvalnice: 747
Zahvaljeno 779 puta na 353 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Član
Član od: 1.12.2005.
Zahvalnice: 7
Zahvaljeno 31 puta na 27 poruka
|
![]()
to Stojadin: e sad se spremi za puno puta čitanja poruke "WGA".
A šta će vam update uopšte? Ukoliko mislite da će vam to promeniti život, rad na kompu ili ne znam šta već Autopatcher je najbolje rešenje. WMP11 je glupost, postoji desetine boljih playera. IE7 ... ne, neću da trošim vreme na pisanje ... zar pored FF i Opere uopšte treba razmišljati ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Starosedelac
Član od: 17.8.2006.
Zahvalnice: 267
Zahvaljeno 455 puta na 384 poruka
|
![]()
Na Mikrosoftovom sajtu postoji clanak sa postupkom za uklanjanje notifikacije (treba da se "kopa" po registru). Skoro je Brian Fury bacio link u jednoj temi... Ajde nadjite coveku, da ne jurim ja preko moba (kad vec ne ume sam da nadje).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
amurof aratnevni oeD
Član od: 18.11.2005.
Zahvalnice: 2.052
Zahvaljeno 1.217 puta na 551 poruka
|
![]()
A kažu Crnogorci lenji. Eee....
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Član
Član od: 2.11.2005.
Zahvalnice: 89
Zahvaljeno 69 puta na 60 poruka
|
![]()
Hm.. UNAPREĐIVANJE vindovsa, šta i kako.
Staviš XP SP2 (naravno, onaj sa spucanom registracijom) Izabereš neki serijski manje čest. Kupiš Mikro DVD i Staviš Zone Alarm da te ne bi spucali čim izađeš na internet. Imaš kući dobru internet vezu kući i pustiš ga da sam dovlači unapređenja ali da ih ti postavljaš na računar selektivno. Ako hoćeš baš da se lišiš preuzimanja s interneta, zamoliš nekoga da ti "uslika" spisak postavljenih zakrpa za vindovs (Iz Add/remove programs) i iste sam skineš ručno sa M$ strana, presnimiš na računar i primeniš. (Posle možeš i da pobrišeš one silne "$xxxxx" fascikle u Windows direktorijumu.) Ako budeš sam preuzimao sve zakrpe (ili bar one koje ti dozvoljavaju da skidaš sam) preporučujem Get Right i prilažem spisak zakrpa Do juna 2007 sa mog računara. Inače, ranije sam preuzimao ručno svaku novu zakrpu pa sam ih lepo čuvao za kasnije, što se pokazalo dosta korisno kod ponovnog postavljanja XP (ne moraš da čekaš da se ponovo skidaju). A sa druge strane, imaš i one programčiće koji to sami rade "automatski".. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
V.I.P. Phone Zone
|
![]()
Preko AutoPachera može da se instaliraju i IE7 I WMP11, ne vrši nikakvu verifikaciju. Ali opet imaš i na torentima da skineš verziju koja takođe ne vrši verifikaciju i koja se normalno instalira i na "domaće" verzije WIN-a.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Veteran
Član od: 11.5.2006.
Zahvalnice: 84
Zahvaljeno 160 puta na 135 poruka
|
![]()
ma za sve postoji resenje samo treba traziti na pravom mestu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Član
|
![]()
I to što kažeš
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Problem u toku instalacije Windowsa xp | Olishka | Operativni sistemi | 15 | 10.7.2008 18:08 |
Pravljenje Instalacije Windowsa! | ^GOJKO^ | Aplikativni softver | 8 | 25.5.2007 23:56 |
Kratka ilustrovana istorija Windowsa | A M G | Zanimljive Web lokacije | 4 | 2.2.2007 0:56 |
sporo startanje windowsa sa wirelessom | Paladin | Internet usluge | 9 | 19.7.2006 20:40 |
Problem sa rezanjem iz Windowsa | Jack In The Box | Operativni sistemi | 1 | 10.1.2006 20:33 |