![]() |
![]() |
|
Dešavanja i događaji Budite na licu mesta dešavanja i događaja |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#61 |
Novi član
|
![]()
Paaa najpre bih, pod uslovom da prezivim, nasao preostali vanzemaljski brod oteo (ili popravio) bih ga a onda bih pokupio sva izdanja Granda i otisao tamo da im vracam milo za drago prodajuci na crno "muziku perifernog tipa" i time postepeno trovao njihovu superiornu inteligenciju!
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Бане na korisnoj poruci: | ||
sale94 (20.4.2013) |
![]() |
#62 |
Novi član
Član od: 21.1.2012.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Napravio bih Txe Book Of Wisdom od
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Član
Član od: 12.12.2011.
Zahvalnice: 69
Zahvaljeno 72 puta na 58 poruka
|
![]()
Nabavi jos selotepa ,jos selotepa.... Dovraga opet kosmar,a kako ga ne bi i bilo kad je zagusljivo ko u Bugarskoj skriptarnici. Opet je tetovac bio zaduzen za atmosferu.
Sviralo se do kasno u noc. Poceo je da mi pravi vec ozbiljne probleme, juce tokom lova naisao sam na jelena kapitalca nanisanim ja i taman da odapnem strelu kad mi se oteo jedan rafal od tetovca i ja sam se preseko a jadnom jelenu puce kapilar u levom oku. Nestao je poput munje sve sto je ostalo bio je opori miris koji mi je izazivao zelju da gledam filmove Uve Bola. Moracu da poradim na listi prioriteta 1)Nabavi selotep 2)Nabavi hranu(ne tetovac) 3)Odslusaj najnoviji album Bajone - U topelsu i nije me sram . Moram da priznam da sam imao srece sto sam naisao na starog Behrema (prosto mi dodje zao sto sam morao da ga pojedem). Naucio me je toliko toga,ali nikada mi nece biti jasna njegova opsednutost lepljnja selotepa na straznjicu, izgledam retardirano sa X na straznjici. Kada bi barem znao zasto to moram da radim ,stari Behrem mi je govorio kako vanzemaljcima mora vizuelno da se docara i kako je on imao puno problema sa vanzemaljcima i njihovim analnim zondama dok nije otkrio trik sa selotepom. Nista mi tu nije jasno cuo sam za zondu ali za analni model nisam. Polako se smrkava a u mislima mi i dalje odjekuje NABAVI JOS SELOTEPA... NABAVI JOS SELOTEPA... JOS SELOTEPA... SELOTEPA ... |
![]() |
![]() |
#64 |
Starosedelac
Član od: 17.12.2012.
Zahvalnice: 824
Zahvaljeno 519 puta na 338 poruka
|
![]()
Kad se sjetim onog trejlera za film s Tomom Kruzom dođe mi da se kratko nasmijem, film nikada nije stigao da izađe, Prvi kontaktni rat je sve poremetio, a baš je radnja trebala da bude nakon našeg trijumfa nad vanzemaljcima, mada u trejleru nije bilo niti jednog vanzemaljca (valjda mi ljudi jesmo sami sebi najveći neprijatelji, saću da vidim, plave majmune smo otjerali, ostaše mi samo ljudi i kao pomoć i kao prepreka).
Sreća pa sam na vrijeme upoznao Jorga Spravea (http://www.youtube.com/watch?v=RKrHnYexBic), pa mi je dao one nacrte koji su mi savršeno došli kao alat za preživljavanje, a nikada neću zaboraviti ni onu 3D tastaturu koju je Forum Sveta Kompjutera davao kao nagradu (ko zna gdje je ona sad?) zbog koje su mnogi protraćili svoju priliku da je osvoje jer nisu poštovali ono pravilo o najviše 3 rečenice u postu (pošto smo u to vrijeme svi mrzili puno da čitamo, a bilo je zanimljivih tekstova). Sada gledajući, više ne znam da li mi je bolje sada, kada je svjetska birokratija uništena pa sam slobodan čovjek, ili mi je bilo bolje onda kada sam imao pseudosigurnost i udobnost 3D tastatura ... vremena za razmišljanje ima na pretek, JzmA out. |
![]() |
![]() |
#65 |
Novi član
Član od: 16.4.2013.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Dan posle apokalipse? Isto kao i svaki dan u Srbiji.
|
![]() |
![]() |
#66 |
Član
Član od: 2.2.2013.
Zahvalnice: 310
Zahvaljeno 94 puta na 58 poruka
|
![]()
Ako bi preziveo a pretpostavlja se da bi
![]() i, da dodam nakraju cekao te nove neke bolje aliene ili pokret "resistance" da podelimo kokice & watch the god damn alien show :thumbup: Sent From My UltraSpeed S.E Xperia Arc S 1,4GHz Gaming Edition |
![]() |
![]() |
#67 |
Član
Član od: 10.1.2006.
Zahvalnice: 8
Zahvaljeno 3 puta na 3 poruka
|
![]()
Zbrisao sa porodicom do neke planine, nasao pecinu i izvor vode I naravno nastavio da zivim...
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2 |
![]() |
![]() |
#68 |
Veteran
Član od: 6.4.2006.
Zahvalnice: 434
Zahvaljeno 336 puta na 169 poruka
|
![]()
Osnovao bi komunističku partiju i pridobio glasove malih zelenih. Nakon toga bi otcepio Srbiju od ostatka sveta i zaveo diktaturu u saradnji sa zelenima (članovi foruma SK bi bili izuzeti represije). U isto vreme bi im "izvezao" bulumentu iz Srbije (cirka 3 miliona ljudi) kao vrhunske političare da im pomognu u ugnjetavanju ostatka sveta. Zeleni propadaju za par meseci, bulumentu šaljem na Mesec, povlačim se na Mars i svakodnevno bombardujem Mesec.
|
![]() |
![]() |
#69 |
Član
Član od: 9.11.2010.
Zahvalnice: 6
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Ja bih postovao na forumu Sveta Kompjutera. Sa ukljucenim Caps Lockom.
|
![]() |
![]() |
#70 |
Deo inventara foruma
Član od: 15.4.2006.
Zahvalnice: 1.298
Zahvaljeno 1.396 puta na 948 poruka
|
![]()
^
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Veteran
Član od: 22.11.2008.
Zahvalnice: 50
Zahvaljeno 310 puta na 115 poruka
|
![]()
Konacno bih bio slobodan, da zivim.
It's only after we've lost everything that we are free to do anything. |
![]() |
![]() |
#72 |
Član
Član od: 11.6.2009.
Zahvalnice: 12
Zahvaljeno 63 puta na 53 poruka
|
![]()
Drugar iz kraja ima neverovatno veliku glavu (toliko veliku da leti ne može da kupi kačket odgovarajuće veličine jer ne prave kačket sa toliko lastiša ili rupica) i prilično krupne oči izrazito crne boje.
Prišao bi njihovom idejnom vođi, predstavio se kao njihov dalji rod koji je ovde vekovima zarobljen i mučen od strane ljudske rase (poverovano je u priču zbog izgleda) sa idejom da se infiltrira u tu vanzemaljsku skupinu, okarakterisavši me pritom kao glavnog mučitelja njega, i čoveka koji poseduje napitak koji obezbeđuje večan život. Nisu bili zainteresovani za mene kad su došli, nego su odmah svi slepo počeli da piju napitak (napitak je zapravo rakija komovica od 40 gradi koju moja baka pravi za masiranje protiv reume, a i za spiranje jednjaka svakodnevno u kombinaciji sa pršutom) koji bi ih ubio kroz nepuna 2 minuta sve komplet (jer, vanzemaljski organizam ne može da istripi srpsko nacionalno piće) i zemlja bi bila oslobođena od glavato-zelene gamadije. |
![]() |
![]() |
#73 |
Starosedelac
Član od: 5.1.2006.
Zahvalnice: 1.365
Zahvaljeno 2.322 puta na 924 poruka
|
![]()
Dobro došli u kratki vodič za preživljavanje u slučaju postapokaliptičnog događaja. Molimo vas zarad vaše sopstvene bezbednosti da se držite sledećih koraka:
Upoznajte okruženje, upoznajte neprijatelja, nabavite oružje za ličnu odbranu, pronađite utočište, ostanite u formi, pijte dosta tečnosti, ne verujte svakome, ne izigravajte heroja, i naravno, sta god radili - samo bez panike molim. |
![]() |
![]() |
#74 |
Veteran
Član od: 4.3.2011.
Zahvalnice: 394
Zahvaljeno 606 puta na 301 poruka
|
![]()
Spev o Postapokalipsi
U toplini bunkera svoga, " Svet kompjutera " listah ja, dok je na površini apokalipsa trajala. Dva-tri dana posle izlazim na površinu, zatičem ruševine, vatru i prašinu. Vanzemaljski brodovi u meni otpor bude, s pesnicom im pretim, naćiću ja bar neke ljude. U nepoznato krećem drhtavijem hodom, sa sobom nosim pištolj i flašu sa vodom. Pustošima lutam, vozilom ukradenim, hranu skupljam gde naiđem i korisne predmete plenim. Nakon nekog vremena i pričanja sam sa sobom, odjednom se lice u lice nađoh sa ljudskijem rodom. Baza im pod zemljom, po površini samo hranu traže, pridruži nam se njihov vođa mi kaže. S tehnologijom poznatom do tada, s drugim prživelima na ovoj planeti, kuju planove o osveti. Koordinisanim delovanjem u tačno određeno vreme napad na mrske vanzemaljce će da se pokrene. Izroniše rakete širom zemlje iz skrivenih rupa, eksplozije zaparaše tišinu, gotova je vanzemaljska trupa. Bazom se raširi smeh, sa monitora dopiraše radost drugih ljudi, a za učešće u napadu ja primih orden na grudi. Napolju s neba ostaci padaju, tehnologiji novoj svi se raduju, jer uz pomoć nje, obnova zemlje će da krene. U osvit novog dana, stvorićemo nove zgrade i kuće, da u njima živimo i stvaramo generacije buduće. |
![]() |
![]() |
#75 |
Moderator
Član od: 17.10.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 110 puta na 31 poruka
|
![]()
Hvala svima koji su poslali svoje odgovore na vreme.
Iako su neki od učesnika malo preterali sa količinom teksta, svi će biti uzeti u obzir. Najbolji odgovor i dobitnik tastature biće proglašen za 24 sata. Pozdrav, K. |
![]() |
![]() |
#76 |
Starosedelac
Član od: 30.4.2006.
Zahvalnice: 613
Zahvaljeno 264 puta na 174 poruka
|
![]()
Čekamo.
|
![]() |
![]() |
#77 |
Starosedelac
Član od: 8.5.2008.
Zahvalnice: 85
Zahvaljeno 96 puta na 61 poruka
|
![]()
Kolee pucaj ko je pobednik
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Deo inventara foruma
Član od: 15.4.2006.
Zahvalnice: 1.298
Zahvaljeno 1.396 puta na 948 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Deo inventara foruma
Član od: 27.4.2006.
Zahvalnice: 821
Zahvaljeno 2.075 puta na 1.080 poruka
|
![]() Citat:
Mislim da ovo baš i nije u redu i da je moglo ranije biti javljeno da može i više da se napiše. |
|
![]() |
![]() |
#80 |
Deo inventara foruma
Član od: 24.10.2005.
Zahvalnice: 2.202
Zahvaljeno 1.915 puta na 1.401 poruka
|
![]()
Slažem se SirDuck-om. Pravila su jasno napisana, zašto ih menjati u toku same "igre"?
|
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Audio Zapis Iz Filma | dijana87 | Video/TV softver | 3 | 20.1.2008 15:38 |
"Čupanje" zvuka iz filma | svetlanalane | Video/TV softver | 16 | 8.2.2007 23:30 |
Iseci dio iz filma tipa MPEG2 | GakunGak | Video/TV softver | 6 | 18.7.2006 23:14 |
Flash igrice iz filma Ice age 2 - the meltdown | stojanovic | Male igre | 17 | 23.5.2006 1:00 |