![]() |
![]() |
|
Stare igre Spectrum, Commodore 64, Amiga, PC DOS, M.A.M.E... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#61 |
Starosedelac
|
![]()
Comix i nindja kornjace - neznam tacko koje uglavnom pocinje se na nekoj plazi, pa posle podmornica...
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Član
Član od: 29.7.2006.
Zahvalnice: 48
Zahvaljeno 28 puta na 16 poruka
|
![]()
Slazem se...Ovdje http://super-mario-3-mario-forever.b...lienpicks.com/ mozete naci rimejk nekadasnjeg maria sa sege genesis.Fajl je tezak 25mb ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Starosedelac
Član od: 25.1.2007.
Zahvalnice: 213
Zahvaljeno 300 puta na 236 poruka
|
![]()
Hm nisam cuo za super maria za segu...
Po meni najbolja igra za Segu je TMNT - Hyperstone Heist... A ja imam onaj uvrnuti fudbal o kome je pricao haker_aca samo to je za MAME... |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Član
Član od: 26.5.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 49 puta na 25 poruka
|
![]()
Nema bre nikakvog Super Mario-a na segi, ko je to igrao, igrao je na onoj pijacarskoj Segi, koja je ustvari bila Nintendo SNES u drugom kucistu (RAMBO i TERMINATOR su bila neka imena tih konzola na pijaci)
Ubio bi vas Nintendo u to vreme da ste pomenuli Segu , i obrnuto. Tek sad , otkad se sega ne bavi hardverom samo sofverom mozete da vidite Sonica na Nintendo Wii konzoli (a i za ostale su izdali stare igre). Sonic se pojavio se za Wii u Sonic and the secret rings i u najavljenoj igri zajedno sa Mariom u Mario and Sonic at the Olympic Games. U ono vreme NIKS!!, nit Mario na Segi , nit Sonic na Nintendu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Veteran
|
![]()
Sonic The Hedgehog... Smrc, ubija me nostalgija... Ni jedna PC verzija nikad nece biti ista...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Po meni RAMBO,Terminator,Punisher,Comix Zone,METAL SLUG covjece!
God damn otkad nisam odigrao Metal Slug a ima i flash verzija ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Starosedelac
Član od: 16.5.2006.
Zahvalnice: 555
Zahvaljeno 617 puta na 284 poruka
|
![]()
Mortal Kombat III.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Starosedelac
Član od: 16.5.2006.
Zahvalnice: 555
Zahvaljeno 617 puta na 284 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() A najjaci zakon je bio kad smo "prepisivali" jedni od drugih kombo poteze pa se mlatili u pritiskanju dugmica kao da se udaramo stvarno. ![]() Jednom se jedan ortak bio uzivio i nakon sto je izgubio "borbu" razjareno izjavio : GORI U PAKLU i gadjao zivog protivnika koji se nalazio pored njega dzojstikom u glavu.Zivopisno ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Intel Inside
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.593
Zahvaljeno 10.788 puta na 6.908 poruka
|
![]()
Eh...bar MK tema ima na pretek...
http://www.sk.co.yu/forum/showthread.php?t=7362 http://www.sk.co.yu/forum/showthread.php?t=10663 http://www.sk.co.yu/forum/showthread.php?t=6174 http://www.sk.co.yu/forum/showthread.php?t=14945 ...pa birajte gde ćete da nastavite ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Veteran
Član od: 21.6.2006.
Zahvalnice: 629
Zahvaljeno 33 puta na 26 poruka
|
![]()
Sve su mi ove igre u uspomeni i sada ih igram na emulatoru:
Felix Chip and Dale: Rescue Rangers 1, 2 TMNT (sve) Super Mario Road Runner Golden Axe (one novije, 3 cini mi se) Top Gear Power Rangers Zeo The Jungle Book Bugerman i mnoge druge. |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Član
Član od: 18.8.2007.
Zahvalnice: 49
Zahvaljeno 22 puta na 18 poruka
|
![]()
Malo kasnim sa odgovorom (u stvari malo vise). I Ja sam trazio istu igru (ili igre ako vise zelis), nisam se smirio dok nisam nasao kako se zove. Igru su preveli kao Nekketsu gde imas vise delova Downtown, Dodgeball, basketball.... Inache, ona je napravljena za NES igracku platformu, a koliko ja vidim naslov je najbolja igra sa sege. Naravno, to sto su ove pijacarske sege nista drugo do konzole za arhitekturom identicnom koja je koriscena i za NES, to je druga prica. Imao sam par delova ove igre i svaki je bio zanimljiv, i mogu reci da je jedna od vrhunskih igara koje sam ikada odigrao. Sa drustvom sam znao da provedem i po 6-8 sati uz ovu igru. Svakome ko ima mogucnost i malo vremena predlazem da je odigra. Naravno, neko ko nije igrao ovu igru 90-ih nece dati realnu ocenu posto su se kriterijumi zestoko promenili.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Deo inventara foruma
Član od: 12.11.2006.
Zahvalnice: 1.090
Zahvaljeno 2.020 puta na 1.629 poruka
|
![]()
1. Mortal kombat 3
2. NBA JAM 3. Fifa 94(valjda je bila 94) setite se samo GOOOOOOOOOOL,,GGOOOOOOLLL,TUUUUUUUU,BUUUUM,BBBUUUM MM,PLJASSS(samo drndate dugmice)....e to su bili dani.... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 299
Zahvaljeno 397 puta na 300 poruka
|
![]()
Da da, sve to
![]() Mislim da je vec sve pomenuto u ovoj temi, na prvih par nije pomenut Bugerman ali evo ovde jeste. Bilo je i dobrih trka kola, samo se ne secam bas naziva. Bilo je nekih relija secam se, i to neki sa Golfom trojkom tad bese. + Mocni rendzeri. |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Veteran
Član od: 22.11.2006.
Zahvalnice: 142
Zahvaljeno 22 puta na 18 poruka
|
![]()
Ne mogu ni ja da izdvojim samo jednu
![]() Mortal combat 2 i 3 Comix zone Deluxe fudbal Zero tolerance(3d igra sa sege ![]() Junge strike Gargoley Jungle book Golden Axe . . Ima ih jos samo nemogu trenutno da se setim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Član
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 84
Zahvaljeno 61 puta na 22 poruka
|
![]()
Ja sam najvise picio Mortal Kombat 2 i Contru...Al' bese jedna igra koju sam igrao svega jednom-dva puta i nikad nisam znao kako se zove, mozda ce neko znati?
Naime, bila je pucacina sa jako lepom grafikom za to vreme i mogla se igrati u paru kao Contra..Cini mi se da je akcija bila u nekoj dzungli, bar na pocetku.Likovi su bili preterano animirani i znam da je jedan od njih imao (kao pocetno oruzje) dva pistolja, onako malo futuristickih...I imao je nesto zuto na sebi da l' majcu ili tako nesto (mozda kosu?).. |
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Deo inventara foruma
Član od: 28.11.2005.
Zahvalnice: 91
Zahvaljeno 902 puta na 621 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Starosedelac
|
![]()
Najbolja igra sa sege sto mene tiche je "Beyond the Oasis"!Prvi rpg koji sam igrao!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Starosedelac
|
![]()
Pa ko ce sad toga da se seti, ima skoro 10 godina...
![]() MK 3 Comix Zone Golden Axe Vectorman Earthworm Jim Ecco the dolphin Shinobi ToeJam & Earl Shining force(odlican rpg/strateski) zatim bila je jedna odlicna tabacina(mogao si da vodis kengura-boksera) ... i nijedna vise mi trenutno ne pada na pamet. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Red Dragon na korisnoj poruci: | ||
filpan (26.1.2013) |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
mega drive, sega, sega =/= nes |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Najbolja IGRA IKADA? | Wolverine | O igrama uopšte | 1063 | 10.5.2023 3:48 |
Najbolja avantura svih vremena? | ACHTUNG | Avanturističke igre | 252 | 20.2.2013 14:47 |
F.E.A.R VS Quake 4 | Chaos | Tekstovi u SK | 113 | 25.11.2009 21:52 |