![]() |
![]() |
|
Aplikativni softver Svi programi i alati koji se ne uklapaju ni u jednu od ponuđenih kategorija |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#81 |
Starosedelac
|
![]()
Windows 7 ce polako zameniti xp . Posto za 6 meseci nece biti nijednog racunara da se kupi na kome xp ce raditi . Cak i za atomce izasao je pravi dual core a od 22 oktobra nije moguca nadogradnja sa win 7 na xp sto znaci kroz 6 meseci nema novog laptopa notebook ili maticne koja ce podrzavati xp ali bez obzira ovo je preterano samuvereno da IE 9 moze samo na vistu sp2 ili win 7 sp1
1xp ce biti znacajan jos god 2 masa korisnika NIKAD ne stavlja servic pack a gro dog ne mora 3 Firefox 4 koji ce kao i firefox 3 imati nadogradnje 1 .2 5 itd i google hrome koji cesto ima novo izdanje ovo je cist gubitak veze sa stvarnoscu. IE ce biti pojeden -sasvim zasluzeno |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Deo inventara foruma
|
![]()
I IE dobija nadogradnje kroz Windows update , samo da budu malo ažurniji da bi mogli da se nose da drugim browserima
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() Sto se tice azuriranja sa tvrdoglavim insistiranjem na duboku integraciju u sistem ne mogu cesto azurirati i da hoce . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
V.I.P. GNU/Linux
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.995
Zahvaljeno 4.850 puta na 2.801 poruka
|
![]() Citat:
A i ovo što kaže Daki, to "uslovljavanje" Service Packom je prava stvar, ljudi se generalno "plaše" instalacije Service Packova iako su oni na prvom mestu osmišljeni da poboljšaju sigurnost i/ili performanse sistema (eno tamo na temi o GTA IV, koliko je ljudi sa WinXP SP2 kukalo što im ne radi igra i čačkalo po registriju, a neće da instaliraju SP3 ni za živu glavu). Aj razumem da su neki naplašeni jer su od nekog čuli da pojedini programi imaju probleme sa novijim SP, ali radi se o jako malom broju specifičnih programa, dok bi kućni korisnici trebalo da stave SP bez ikakvog premišljanja. A na Mekintošu je najnormalnija stvar pokretati automatski apdejt sistema i svlačiti nove revizije OS X-a, isto i na Linuxu. Još i da se svi korisnici Windowsa opamete, i super ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Novi član
Član od: 14.9.2010.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Starosedelac
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 302
Zahvaljeno 274 puta na 209 poruka
|
![]()
Nisam siguran koliko je ovo uporedivo,jer testirajuci IE9 i FF4b6,IE9 je u prednosti.E sad kazem ponovo,verujem da su ovi testovi stelovani i da na neku ruku malo favorizuju IE.
Slazem se da dok izadje finalna verzija devetke on ce debelo da zaostaje za svojim konkurentima. I automatic update uvek drzim uklkjucenim i nemam nikakvih problema i uvek sam da se intaliraju sve zakrpe.Mislim sve,samo ne "ona". ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Starosedelac
Član od: 2.8.2008.
Zahvalnice: 511
Zahvaljeno 931 puta na 530 poruka
|
![]()
Ja prvi put čujem da se ljudi plaše da instaliraju SP-ove xD
Uvek ih instaliram čim izađu, tj to uradi windows update. Čak i office 2010 preko windows update-a. Uvek treba imati sve zakrpe za sve programe ![]() Sad koristim win7 64bit i IE9 kao default browser. Ni meni nije hteo da ga instalira i posle zahtevanih updatova ali sam probao da skinem odavde http://windows.microsoft.com/en-US/i...ie-9/worldwide dole imate english - english i izaberete verziju. Onda je uspelo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() Ja uvek drzim update ukljucene i instaliram servic pack samo kazem da masa to ne radi i da nema sanse da ce zbog IE9 uz silne konkurente instalirati SP i IE6 je nazolost jos uvek veoma zastupljen . ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Starosedelac
Član od: 2.8.2008.
Zahvalnice: 511
Zahvaljeno 931 puta na 530 poruka
|
![]()
Pinovao sam SK forum, lepa ikonica u taskbaru
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Veteran
Član od: 18.7.2008.
Zahvalnice: 410
Zahvaljeno 25 puta na 25 poruka
|
![]()
jel može ovo čudo da se instalira na xp service pack 2?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Deo inventara foruma
Član od: 24.10.2005.
Zahvalnice: 2.172
Zahvaljeno 1.903 puta na 1.394 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Veteran
|
![]()
jel mogu to nekako da nadogradim na ovaj SP2?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
V.I.P. Zaštita
Član od: 30.9.2007.
Lokacija: Hypnos Control Room, Tokyo Metropolitan Government Building
Zahvalnice: 1.178
Zahvaljeno 1.318 puta na 1.092 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Član
|
![]()
Ljudi sta mislite koji browser ce biti bolji. Oceli biti bolja finalna verzija Mozilla Firefox 4 ili Internet Explorer 9 final
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
Deo inventara foruma
Član od: 24.10.2005.
Zahvalnice: 2.172
Zahvaljeno 1.903 puta na 1.394 poruka
|
![]() Citat:
Što se tiče IEa... Pa, ja ne mogu da instaliram IE9 na XP, ali i d amogu, sasvim sam siguran da mi ne bi bio "defaliti"* browser ![]() ___ * (c) čini mi se by Dakins ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
Bolje uzmi xp sp3 bezbolno je je i bez reinstalacije a IE 9 je samo jedan od dobrih pretrazivaca recimo firefox 4 i google hrome 7 mozes i odmah @ranko 96 oba ce imati mane i prednosti a kad ce izadje IE9 zvanican ne znam ako bude dosta kasnije lako moze biti da se takmici sa firefoxom 4.1 sada su tu negde zbog velikog broja add-onsa na firefoxu ![]() Poslednja ispravka: VojaM (8.10.2010 u 12:28) Razlog: firefox --> firefoxom |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Deo inventara foruma
|
![]()
i jel neko nasao neki offline installer? treba mi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
browser, microsoft |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Kaspersky Internet Security & Anti-Virus 2010 9.0.0.459 Final | rogi23 | Zaštita | 116 | 18.12.2009 1:00 |
"Otvoreni" Internet u EU u opasnosti | donator99 | Internet usluge | 60 | 17.9.2009 18:17 |
Problem sa internet explorer | Kristijan | Kvarovi | 15 | 16.4.2009 21:59 |
Internet Explorer 8 Beta to begin later this year | jonathan | Aplikativni softver | 6 | 28.6.2007 17:02 |
Internet explorer 7 VS Opera 9.20 | daco kralj | Aplikativni softver | 22 | 20.5.2007 10:45 |