![]() |
![]() |
|
Aplikativni softver Svi programi i alati koji se ne uklapaju ni u jednu od ponuđenih kategorija |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#41 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
U svakom slucaju mirise na dobro! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Starosedelac
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 302
Zahvaljeno 274 puta na 209 poruka
|
![]()
Koristi IE Tab i nema problema.
![]() I ja ga malo testiram.Brz jeste,nemam problema sa tim sto svaki tab ima svoj proces,jos bolje,nece se zatvoriti ceo vec samo taj ako dodje do pucanja. Mislim da ce me od njega odbiti najvise nedostatak dobrih add-on-ova,prvenstveno AdBlock,Greasemonkey i Webmail notifier. Ako porade na tome,znaci na povecanju broja KVALITETNIH add-on-ova bice ovo odlican browser. |
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Instalirao ga i ja, brz je, ali dosta crash-uje, interesantna stvar kada prijavi crash nekad se i ne isključi već ostane prozor i možeš i dalje da surfuješ i kad je samo jedan tab otvoren, ne verujem da se toliko brzo restartuje
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Svima crashuje jedino meni ne, bar za sad. Al treba imati u vidu da je ovo beta.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Starosedelac
|
![]()
Evo nekih vesti konacna verzija IE9 se ocekuje u aprilu 2011.
Firefox 4 i google hrome 7 ce imati takodje hardversku akceleraciju i to cak za xp ali samo delimicno jer vise nije moguce a potpuno za win 7/vistu Edit meni nije krahirao od uzimanja najnovijih drajvera za graficku slucajnost ili ne ne znam |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Auuuu, pa daleko je april 2011, onda su poranili sa betom
![]() Nije valjda da ce ko i Mozila da imaju milion BETA verzija ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Starosedelac
Član od: 2.8.2008.
Zahvalnice: 511
Zahvaljeno 931 puta na 530 poruka
|
![]()
Ma ja uzeo koristim IE9 kao default i radi vrh. Obozavam sto mogu da pinujem sajt na taskbar kao face. Ukoliko final verzija bude dobro odrađena, uz ovakvu integraciju IE9-Win7 ne treba mi nijedan drugi browser. Baš sam i zavoleo chrome zato što je minimalistički dizajn, elegantno, ne prenatrpano, ali uvek se smorim kod integracije sa samim sistemom. Ovaj browser je pun pogodak!
Da imam crash ponekad, ali ne crashujem mi ceo browser pošto je zaseban proces tako da to rešim za sekund. Nemam bagova uopšte koji nešto preterano smetaju, ne kažem da ih nema, ima, al ako ih ne primećujem dobro je ![]() Prva je beta, ima tu još dosta da se doda i oduzme, a verujem da nema niko ovde kome se realno nije svideo IE9, verujem da će svi da prate razvoj ovog browsera, jer nema dodirne tačke sa IE8 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Deo inventara foruma
|
![]()
i u novom chrome-u moze da se pinuje sajt u taskbar
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Samo, nešto kratak address bar
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
V.I.P. Zaštita
Član od: 30.9.2007.
Lokacija: Hypnos Control Room, Tokyo Metropolitan Government Building
Zahvalnice: 1.178
Zahvaljeno 1.318 puta na 1.092 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Microsoft ko da je pravio novi IE od nule...tako i izgleda.
Nije los, samo dok ne izadje konacna verzija i opera, mozila i chrome ce izbaciti svoje nove verzije tako da je pitanje da li ce IE9 stvarno biti tu gde je mesto ostalim browserima. Vidim da svi browseri idu dobrim putem, jedino sam se razocarao u Operu, jedino je ona ostala dosta sporija u odnosu na chrome. A nju sam ranije najvise gotivio i najvise koristio... |
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Starosedelac
Član od: 2.8.2008.
Zahvalnice: 511
Zahvaljeno 931 puta na 530 poruka
|
![]()
Sta moze biti, meni onaj BMW link sto sam dao dole radi u chrome ali sporo, onda bilijar isto radi u chrome al lose, ali ipak se učita. Zašto neće IE9 da mi učita a chrome hoće, kao da nešto nije dobro podešeno ? Na laptopu radi al ovde neće. Imam wireless net.
Nemam ni zvuk u IE9 sem na youtube tu ima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Član
Član od: 30.1.2006.
Zahvalnice: 72
Zahvaljeno 43 puta na 40 poruka
|
![]()
Stavio i ja betu i to na win7x64 i koristim 64-bitni IE9, za sada radi bez problema. Brzo startuje (za razliku od IE7 i IE8). Ali navika je navika pa i dalje koristim FF :P
Nego vidim da u IE9 kada kliknem na neki link srednjim klikom (srkol dugme) ne otvara nov tab vec u istom otvori taj link. Da li treba da se namesti u podesavanjima nesto??? EDIT: sad sam otkrio da otvaranje u novom tabu radi... (mozda je bilo do nekog sajta) ...nevermind ![]() Poslednja ispravka: Aleksa (17.9.2010 u 23:55) |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Veteran
Član od: 7.12.2008.
Zahvalnice: 206
Zahvaljeno 30 puta na 26 poruka
|
![]()
da bih ga instalirao, trazi mi neki update, a onda izbaci ovu gresku
neko resenje? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Starosedelac
|
![]()
Da nisi gasio neke servise?
Vidi da li ti je Windows Update Service pokrenut,ako nije,startuj ga,stavi ga na Automatic,pa probaj ponovo.Skoro 100% da je to problem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Deo inventara foruma
|
![]()
jel moze nekako da se sacuva u paketu da downloadovana verzija da ne moram kod svakog druga kome rusim sistem da nosim?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Zna li neko kako da instaliram ovo cudo
![]() Skinuo sam sa ms sajta.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Deo inventara foruma
|
![]()
evo skini odavde
http://www.fileserve.com/file/t2Ubtev to je cela instalacija, ne skida onaj paket... ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku unique93 na korisnoj poruci: | ||
NIx Car (24.9.2010) |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
browser, microsoft |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Kaspersky Internet Security & Anti-Virus 2010 9.0.0.459 Final | rogi23 | Zaštita | 116 | 18.12.2009 1:00 |
"Otvoreni" Internet u EU u opasnosti | donator99 | Internet usluge | 60 | 17.9.2009 18:17 |
Problem sa internet explorer | Kristijan | Kvarovi | 15 | 16.4.2009 21:59 |
Internet Explorer 8 Beta to begin later this year | jonathan | Aplikativni softver | 6 | 28.6.2007 17:02 |
Internet explorer 7 VS Opera 9.20 | daco kralj | Aplikativni softver | 22 | 20.5.2007 10:45 |