![]() |
![]() |
|
Aplikativni softver Svi programi i alati koji se ne uklapaju ni u jednu od ponuđenih kategorija |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#21 |
Starosedelac
|
![]()
Brz je nema sta koja promena za explorer.
Ima i tabove kao hrome ![]() minimalisticki pristup kao kod firefox 4 Hardversko ubrzanje meni dobro radi po svim testovima Edit ova fora je bas dobra sad sam je tek primetio http://www.beautyoftheweb.com/#/experience/usatoday Poslednja ispravka: DAKINS (15.9.2010 u 20:34) |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Deo inventara foruma
|
![]()
stvarno mu skidam kapu. Najbolji IE ever
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Starosedelac
|
![]()
Slazem se .
Konacno dobar browers i od microsofta ![]() Za korisnike facebooka IE9 ima i integracija sa facebook http://www.beautyoftheweb.com/#/experience/facebook |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Član
|
![]()
WOW, VIDI SE DA JE BAS BETA, IMA DOSTA BAGOVA, i OSTALIH PROBLEMA
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Veteran
|
![]()
Evo ja sam provalio par bugova. Prvi je na Youtubu kad u pretrazivacu upisete ime nekog izvodjaca i kad vam se izbaci auto suggestion, nemoze se klikom misa odabrati suggestion vec se mora spustiti strelicom na tastaturi na izbaceni predlog i potvrditi. Druga stvar na FB kad neko postavi video klip na profil desi se da slova video klipa stoje preko samog videa. Instalirao sam par dodataka za IE i ne rade bas kako treba, konkretno LastPass. Mada to nisu neki veliki bugovi ali eto ipak sam ih nasao par za 30 minuta koriscenja IE 9. I NIKAKO mi se ne svidja adress bar. Previse je mali i nepregledan. Back dugme mi je iseceno na kraju, tj dodiruje se sa pocetkom aktivnog prozora.
Nesto i pozitivno da kazem sad. ![]() Svidja mi se sto su svaki tab odradili da bude kao zaseban proces, jer mi je malopre FB pukao i IE mi je samo iskljucio taj tab, dok su ostali i dalje radili bez problema. Svidja mi se kako renderuje fontove. Veoma je brz pri otvaranju stranica i pri pokretanju, lep je download manager, rad sa tabovima je dosta ugodan. Toliko od pola sata upotrebe. Konacan osecaj je da je ovaj novi IE dosta bolji od prethodnika. Thumbs up. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Član
|
![]() Citat:
Meni skoro svaki put kad nesto ukucam na google i da pretrazi onda zapne neko vreme ali samo taj tab dok drugi rade bez problema. A kazu da iskoristava 100% GPU dok drugi browseri koriste samo 10%. I podrzava HTML 5 Poslednja ispravka: nighthawk (16.9.2010 u 20:12) Razlog: spajanje |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Starosedelac
|
![]()
Instalirao sam ga na win 7 32 bit sad cu na drugoj masini na win 7 64 bit .
Nikako nije preporuocljivo da bude defaliti browers cak i ako sve radi dobro kao kod mene . Ne mogu da kazem da imam nijedan bag Za sada pa ni ti navedeni . Jedino tu tamo na ponekoj strani kao da su frontovi malo izmesani skoro ne primetno . Na 64 bit je verovatno haos videcemo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Starosedelac
Član od: 2.8.2008.
Zahvalnice: 511
Zahvaljeno 931 puta na 530 poruka
|
![]()
Je...ala je brz!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Starosedelac
|
![]()
Ako neko hoce da se vrati na IE8 add/remove program ukljuci prikazi update tu je IE9 u spisku unstaliraj vraca se posle restarta na ie8
Edit za korisnike ATI grafe za bolju hardversku akceleraciju ATI Catalyst 10.9 http://sites.amd.com/us/game/downloa...downloads.aspx Poslednja ispravka: DAKINS (16.9.2010 u 1:17) |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Deo inventara foruma
|
![]()
neko je rekao da je address bar mali...samo ga povucite na desnu stranu i on ce se razvuci...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Starosedelac
|
![]()
Primetio sam da 99% problema sa sajtovima se resava ukljucivanjem compatibility view ukljucujuci i problemi na youtube kao sa search
Samo ukljucite taj plavi slomnjeni kvadrat |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Član
|
![]()
Jel neko instaliro 64 bitni explorer? Ja sam ga instaliro i neće da radi,čim ga pokrenem izbaci explorer presto sa radom.Ne znam u čemu je problem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
Koliko cujem na netu dosta ljudi i na 32 i 64 bit imaju problema od toga da nece da im se ni otvori do toga da im se rusi explorer pri pokusaju otvaranja .Izgleda da je razlog hardverska akceleracija i drajver jer slicni problemi postoje i na firefox 4 i google hrome 7 samo na win 7 . Ako nece odmah relativno stabilno da radi najbolje izbrisati odmah . ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Starosedelac
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 302
Zahvaljeno 274 puta na 209 poruka
|
![]()
Ja sam ga instalirao,evo sad i pisem iz x64,sve radi ok.Imao sam doduse problem prilikom instalacije,uputiom me je na stranu gde sam trebao da skinem jos par zakrpa da bi sve radilo kako treba i sad je ok.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Starosedelac
Član od: 16.2.2010.
Zahvalnice: 103
Zahvaljeno 354 puta na 278 poruka
|
![]()
neverovatno izasao je dobar internet explorer...jos cu poceti da verujem u deda mraza i uskrsnjeg zeku
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Starosedelac
Član od: 2.8.2008.
Zahvalnice: 511
Zahvaljeno 931 puta na 530 poruka
|
![]()
Neće da mi radi http://joydefinesthefuture.com/ što pokazuje BMW koncept u 3D, imam onu crnu stranu al ne ide dalje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Evo i ja sam instalirao IE9 Beta, i pisem preko njega
![]() Evo prvog pitanja, kako da namestim da prilikom otvaranja novih tabova ne otvara nove prozore u taskbaru? Mislim da jede dosta resusrsa... I nije samo jedan proces nego vise njih ![]() ![]() Sto se tice downloada kopira malo Chrome, malo Mozilu. Brz je, ali i jede resurse. Malo mi se ne svidja adres bar sto se nalazi sa leve strane a ostaje malo prostora za tabove.... U svakom slucaju, jos cu ga testirati... ![]() Poslednja ispravka: Aleksandar1987 (16.9.2010 u 20:21) |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Veteran
|
![]()
Blah!
Evo i danas sam ga malo testirao i ipak je to samo IE. Puca stalno mada mi ne zatvara ni jedan tab ali ipak izbaci poruku da je: Internet Explorer stopped working! Nisam mogao naci odgovarajuce resenje za blokiranje reklama, instalirao sam par addona koji mi trebaju ali mi se nikako ne svidja sto se svaki od njih prikazuje kao poseban toolbar. Browser za moju kevu kojoj treba Google pretrazivac i Blicov sajt, i to je to. Za vise i nije. Pored FF, Chroma i Opere nema tu on sta da trazi na mom racunaru osim za Bancu Intesu Online. ![]() @Aleksandar1987: vidis vise procesa jer svaki tab se vodi kao zaseban. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Starosedelac
Član od: 16.2.2010.
Zahvalnice: 103
Zahvaljeno 354 puta na 278 poruka
|
![]()
bice ovo dobar browse kada bude final u to sam apsolutno siguran
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
browser, microsoft |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Kaspersky Internet Security & Anti-Virus 2010 9.0.0.459 Final | rogi23 | Zaštita | 116 | 18.12.2009 1:00 |
"Otvoreni" Internet u EU u opasnosti | donator99 | Internet usluge | 60 | 17.9.2009 18:17 |
Problem sa internet explorer | Kristijan | Kvarovi | 15 | 16.4.2009 21:59 |
Internet Explorer 8 Beta to begin later this year | jonathan | Aplikativni softver | 6 | 28.6.2007 17:02 |
Internet explorer 7 VS Opera 9.20 | daco kralj | Aplikativni softver | 22 | 20.5.2007 10:45 |