![]() |
![]() |
|
Operativni sistemi Windows, Mac OS, DOS... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 | |
Banned
|
![]() Citat:
Ne vidim poentu kupovine XPee-a pored zivog Linuxa na kome radi sav taj besplatan i legalan softver... ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2 |
Član
Član od: 10.2.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
E, komunisti, komunisti...
A šta ćete da igrate? Mario forever free version? Minesweeper for linux pc? PING? ... pa ne čuva Gay-tsa zaštita od kopiranja i BSA, već to što nema igrica za Linux... a čik da se neka veća kuća usudi da to uradi... A, da, ima EMULATOR.... pa, oženite se onda plastičnom lutkom ili onom laptop verzijom na naduvavanje... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Starosedelac
|
![]()
Једноставно пуно људи користи Win.А ионако је све за Linux je бесплатно
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Banned
|
![]() Citat:
Sto se tice vecih kuca..ne znam..zar nije ID Software dovoljno velika. |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Član
|
![]()
Podrska za ppp je deo kernela, moguce je da je bug prisutan u kernelu, ili bilo kojoj od aplikacija koja se direktno - u ovom slucaju - oslanja na implementaciju ppp-a... ili ti nesto nisi dobro uradio
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Veteran
|
![]()
Nema temi kraja, ali veruj mi kad ti kazem, da se recimo na poslu bavim samo Linuxom, a nikad nebi menjao desktop za Linux desktop.
Poslednja ispravka: dbaja (30.9.2006 u 14:11) |
![]() |
![]() |
#9 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#10 | ||
ex Laki pingvin
Član od: 28.10.2005.
Zahvalnice: 476
Zahvaljeno 879 puta na 487 poruka
|
![]() Citat:
![]() Citat:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#11 | |
Banned
|
![]() Citat:
Sto se tice Linux-a, da je on pretnja Windows-u to je obicna smejurija. Ja znam da koristim Linux, ti i jos 1-2% korisnika racunara ![]() Koja je prednost Linux-a? Sto je Free, sto je bezbedan? Da nije free niko ga ne bi koristio, da je instaliran na preko 80% racunara u svetu ne bi bio toliko bezbedan veruj mi. Sav taj Free software na Linux-u ima Free i za Windows. A sta je sa onim ozbiljnijim software-om? Extra PC i Windows su smesno malo ulaganje za nekoga ko hoce amaterski i poluprofesionalno da se bavi npr. video montazom, 3d animacijom... Daj mi pandane Lightwave-u, Ilustrator-u... koje mogu koristiti na Linux-u! ![]() Linux je i ostace OS za servere i entuzijaste i nista vise od toga! Koristice se u bankama i silicnim ustanovama, ali nece nikad doci do prosecnog korisnika! A takvih je najvise ![]() Koliko god Windows bio los i nesiguran jos dugo ce biti OS broj 1 u svetu. Svidjalo se to nama ili ne! |
|
![]() |
![]() |
#12 | ||||||||
Banned
|
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
ALi sta da se radi....ima boljih ljudi od mene koji ga portuju na win. Citat:
Stvarno gubim vreme sa luzerom koji se nije potrudio ni da konsultuje google. Sta hoces ti u stvari da ti nabrajam fuckin pro softver...hoces li biti zadovoljan? Evo, pandan Lighwaveu, mislim da jedan Softimage XSI ili Maya mogu sasvim fino da posluze. Video montaza i efekti...Discreet Smoke, Flame, Inferno CAD..Pro|Engineer Vektorska Grafika...Xara je postala open source... itd, itd, itd I sta sad...? Hoces li sad nestati odavde sa svojim FUD-om Citat:
Yeah right, a ti si neko kome se moze verovati..pre ce biti da si obican troll. Btw..Linux ni nije namenjen prosecnim korisnicima vec malo naprednijim korisnicima koji imaju predstavu sta zele od svog racunara Citat:
Vi imate igrice...to je vrhunac koji mozete da dostignete. Zamisli strahote da svi ti windows lameri predju na Linux.... |
||||||||
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
|
![]()
AxeZ: Radio sam u svim OS-ovima jos od Amiga Workbench-a
![]() A sta to mozes da uradis u Linux-u da surfujes netom ![]() Pa ja to mogu i na mojoj Amigi 1200 :P I znas ako preko 90% ljudi koristi Windows a onih 3 % kaze da su oni pametni i koriste Linux onda su tu pobrkani loncici ?!?! WindowsXP radi i na celeronu566 mhz ![]() ![]() Koristio sam SuSE 9.2 i nisam video nikakvu prednost osim sto pola hardwera nisam mogao da koristim ![]() Lightwave nema pandan ![]() ![]() Xara nije ozbiljan program. A sta to ti radis sa Linux-om ![]() ![]() Ja sa Windows-om zaradjujem lepe pare i ne smetaju mi njegove mane ![]() P.S. Nisam ja rekao da je Windows savrsen OS ali trenutno nema alternativu ! I zaboga zar ne zivimo u demokratiji!!! Ja nikoga ne teram da koristi Windows samo iznosim svoje misljenje ! Najradije bi da radim u Workbench-u !!! a da ti i ne znas sta je to ![]() Poslednja ispravka: ATI` (19.4.2006 u 23:02) |
![]() |
![]() |
#14 | |
Deo inventara foruma
Član od: 24.10.2005.
Zahvalnice: 2.172
Zahvaljeno 1.903 puta na 1.394 poruka
|
![]() Citat:
ajde, modovi, opomenite malo ovog trola da ne troluje mnogo... ima svoju BIZON... pardon, GNU ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#15 |
Starosedelac
Član od: 24.10.2005.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 123 puta na 48 poruka
|
![]()
Na urketovu, moram reći nadasve bizarnu i prilično nepromišljnu
![]() Treba li uopšte da napominjem? Svaki off-topic, apsolutno svako prozivanje, međusobno pljuvanje i poruke kočijaškog rečnika u sebi, istog momenta ću obrisati. Nemojte praviti ispade da ne bi bilo kaznjavanja i nakndanog kajanja. |
![]() |
![]() |
#16 | |||||||||||
Banned
|
![]() Citat:
![]() Hehe....u principu nas ne interesuje windows, ali moramo da odreagujemo ako neka neznalica prica o necemu o cemu nema pojma. To daje nagativan publicitet i ma sta ko govorio, negativan publicitet nije isto sto i pozitivan ili bar neutralan. Citat:
Ako je tebi surfovanje netom pojam necega sto moze da se uradi..onda te iskreno zalim. Citat:
Zloupotrebom monopola, kao i pretnjama i ucenama microsoft je primorao prodavce hardvera da im placaju rojalty za svaki kompjuter koji prodaju bez obzira imao on windows na sebi ili ne. To je dovelo do potpunog pustosenja OS trzista i unistavanja konkurencije ( BeOS naprimer ) Prema tome, ta vasa tvrdnja o 90% je cist lopovluk i kriminal. Citat:
Da pa? Linux radi na cemu god hoces. Citat:
Citat:
Pretpostavljam da nisi nikad cuo za Alias power animator? Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Sta ti mislis na cemu radi ovaj sajt naprimer? Citat:
|
|||||||||||
![]() |
![]() |
#17 |
Banned
|
![]()
Pa to je smesno!
Pazi ja na compu imam uredjaje koji imaju drajvere samo za windows ! Sa njima zaradjujem, zar cu da kazem da je windows los a Linux dobar ?! Nemam ni jedan razlog da tako nesto kazem ! Hocu li da instaliram Linux pa da masinu od 100 i kusur hiljada da gledam kao ukras na stolu ??? ![]() P.S. nisam ukrao windows !!! |
![]() |
![]() |
#18 |
ex Laki pingvin
Član od: 28.10.2005.
Zahvalnice: 476
Zahvaljeno 879 puta na 487 poruka
|
![]()
E pazi, ATI, i ja volim windows, zato što ima mnogo ovaca koje će MORATI da plati da im se apdejtuje antivirusni softver, očisti komp od virusa i trojanaca, našteluje rezolucija i osvežavanje monitora, instalira neki program (ilegalno, jer neće da plate normalno za legalno) i slične fore, kojih kod kućnih korisnika GNU/Linux sistema, na žalost ili sreću, nema. E zato ja volim Windows, što mi je dodatni izvor prihoda od ovaca koje ga koriste
![]() Dakle, ekvivalent broju korisnika slobodnih operativnih sistema u svetu je broj ljudi u ovoj državi koji ZNAJU da koriste Windows oeprativne sisteme. To što na forumu ima toliko ljudi koji manje ili više znaju da koreste svoje mašine i operativne sisteme je NIŠTA u odnosu na sve korisnike Windowsa, priznali vi to sebi ili ne. Btw, meni za kućnu upotrebu mnogo jednostavnije radi moj Slackware nego Doza na poslu. Ako hoću da rekompresujem gomilu DivX/XViD-a u nekom direktorijumu, kod kuće ću samo da odkucam tri slova i stisnem enter, a na poslu ću morati da klikćem u programu pola sata da bih sve podesio kako želim. I šta je tu brže i praktičnije? |
![]() |
![]() |
#19 | |
Banned
|
![]() Citat:
I sta fali, ja ovo pisem na Linuxu sa masine koja kosta skoro 200.000 pa sta? Vidis, ti apsolutno ne razumes nista sto se ovde pise. Kakve gluposti..ko je rekao da ja Linux koristim da bih se razlikovao od drugih..to je glupost svoje vrste. Linux se koristi iskljucivo zato sto je bolji, brzi, fleksibilniji, sigurniji i jeftiniji. Molim te ako ti nije tesko navedi sta ti to toliko znacajno zaradjujes i cime se to bavis. Pazi...kazes da ti je windows legalan, to je ok, ali ako ti je sve ostalo nelegalno i trsis se svojom zaradom na windowsu..to je opet lopovluk. Vidis, ja nemam nista protiv da covek koristi sta god misli da mu radi posao bolje, medjutim ako to podrazumeva kradju onda nema sta vise da pricamo. Izvini, mislis da ti to pasuje, vrsi posao, izvoli pa ga plati posteno. |
|
![]() |
![]() |
#20 | |
Banned
|
![]() Citat:
![]() Zaradjujem na Corelu koji sam platio 280 eura i imam NOD32 koji sam platio 58,5 $ ostalo je free software ! Sto znaci da nema kradje!!!! A koliko je Linux bezbedan pitaj Kevina Mitnick-a ![]() Dosta mi je bre tih gluposti o bezbednosti Linux-a, pa vi se busate da svi sajtovi, banke i sl. rade na Linuxu, pa zasto se onda obaraju sajtovi, provaljuju banke.... ? |
|
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Dual Boot između Windows XP i Vista RC1 sistema | Kostarum Rex Persia | Operativni sistemi | 5 | 26.12.2008 22:05 |
windows Vista! | Master Neo | Operativni sistemi | 316 | 5.11.2006 17:35 |
Windows Vista | Sale2322 | Operativni sistemi | 117 | 20.5.2006 1:42 |
linux i windows | kole racunic | Slobodni softver | 27 | 6.3.2006 16:44 |
windows Vista theme pack | Master Neo | Modovi | 1 | 6.12.2005 20:09 |