![]() |
![]() |
|
Akcione igre First-person-shooteri i slično... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Veteran
|
![]()
I eto, ja se setkao netom i naidjoh na ovaj info, igra izlazi krajem godine, a vec je izasao i klip na http://www.youtube.com/watch?v=V-DnK-d_sp0
Ja nisam posteno ni dvojku igrao, a oni vec izbacuju novi ![]() Pazi ovo, cak ce imati i neku pricu: 2111 godine led je poceo da se siri preko zemaljske kugle zauzevsi skoro citavu planetu, i naravno sta ce ljudi da rade osim da se bore za preostalo parce zemlje [svasta]. I tako se oni bore, ali sada sa novim igrackama: mechovi, neki specijalni helikopteri, nevidljivi ljudi, i sta znam vec. Sve to smrdi na politiku EA za zgrtanjem sto vise novca, ali mislim da su pozurili sa izbacivanjem nastavka i da ce ga pop*siti ovaj put i to zesce. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starosedelac
|
![]()
Izgleda brutalno....kao neka nova verzija mechwarriora....bice sigurno jako sup...jedva cekam
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
Član od: 3.1.2006.
Zahvalnice: 557
Zahvaljeno 556 puta na 413 poruka
|
![]()
Ne zvuci lose,ali steta imam dial-up pa ne mogu da vidim snimak.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Veteran
|
![]()
Dobro, ipak je ovo vise od pola CGI animacija, ostalo je MOZDA snimak iz igre
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
amurof aratnevni oeD
Član od: 18.11.2005.
Zahvalnice: 2.053
Zahvaljeno 1.217 puta na 551 poruka
|
![]()
@Inuyasha WOW! Bravo za slike. Samo što nisam igrao ni prošle djelove, ali ovo izgleda dobro. Nego, slike ništa ne vrijede. Ima neka igra, gledao sam slike u SK, slike vrh. Sledeći broj SK, igra očaj. Samo da ne bude takav slučaj i sa ovim.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Starosedelac
|
![]()
Nadam se da nece.....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Deo inventara foruma
Član od: 3.1.2006.
Zahvalnice: 557
Zahvaljeno 556 puta na 413 poruka
|
![]()
Hvala za slike.A kao sto ti rece mnogo lici na Mechwarrior-a.Zanima me kao ce biti upravljanje robotima.Ovo zaista dobro izgleda.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Član
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 11
Zahvaljeno 4 puta na 3 poruka
|
![]()
Kao i sa tenkovima do sada-kretanje na tastaturi a kupola mis,najjednostavnije a najbolje
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() Citat:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Veteran
|
![]()
Ono sto ne bismo nikako voleli je da se ponovi sluchaj sa BATTLEFIELDOM 1942 pa da se MECH raspadne kad naidje na zgradu ( poput ubogog tenka koji gubi energiju pri dodiru sa SMRTONOSNOM drvenom ogradom i EXPLODIRA od tuge kad vidi vodu)
haha |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Starosedelac
|
![]()
nesonjacc u pravu si, bilo bi mocno kada bi napravili da mozes da rusis kuce i zgrade sa mechom.....
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Veteran
|
![]()
I ne samo mochno vec i realno
Dajte tenk moze da se proseta kroz vassu dnevnu soby bez problema(ako imate jake temelje) - A o tome sta MECH moze da uradi da i ne govorim Dakle momci iz EA prionite na dobar posao i potrudite se da engine bude deformabilan kako dolikuje(da ne kazem destruktabilan) |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Starosedelac
|
![]()
Znam, znam, tenkovi su jako mocne masine....nego jako je tesko napraviti takvo nesto da izgleda realno...zato sam reko da bi bilo mocno...ja inace nevolim ea i vise razloga koje necu da navodim, ali to bi bilo prijatno inenadjenje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Veteran
Član od: 27.12.2005.
Zahvalnice: 99
Zahvaljeno 124 puta na 82 poruka
|
![]()
Pa, ovo bi mogao da bude prvi Battlefield koji bih igrao.
Šta mogu kad sam nepopravljivi sf freak. BTW: MechWarrior 3 ima najbolje rešeno upravljanje mekovima ( ili se ja jednostavno nisam snašao u četvorci ), a i mekovi u MW3 su stvarno moćni. Oni iz MW4 nekako... poskakuju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Starosedelac
Član od: 10.4.2006.
Zahvalnice: 167
Zahvaljeno 486 puta na 233 poruka
|
![]()
мислим да на you tube има још неких снимака који су in-game
http://www.youtube.com/results?searc...&search=Search Poslednja ispravka: Ghost (28.6.2006 u 22:57) |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Pesma/e koja vas najviše dirne? | Wolverine | Opšta kultura | 1131 | 5.9.2019 15:13 |
Battlefield 2142 | kenobiben | Mrežne igre | 13 | 28.4.2009 21:00 |
Prvi Srpski Klan Za Battlefield 2142 | GRUJA272 | Online susreti | 2 | 25.1.2009 3:35 |
Battlefield 2142 | Dr Zoidberg | Online susreti | 4 | 1.6.2007 7:28 |
Battlefield 2142 (igra meseca 11/2006) | Hitman47 | O igrama uopšte | 23 | 13.11.2006 11:13 |