|
O igrama uopšte Uopšteno, dakle sve ono što se ne tiče samo konkretnog igranja i konkretne igre (poređenje raznih igara, o žanrovima, o sociološkom i drugim uticajima igara itd.) |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
19.1.2009, 12:09 | #61 |
Deo inventara foruma
|
Re: Ultimate Fight igara - prva sezona
* Arkade
Psychonauts* Akcione Max Payne* Akcione avanture Tomb Raider* Avanturisticke Grim Fandango* Strateske Warcraft 3* Role-Play Vampire The Masquerade: Bloodlines* Tabacine Tekken 3* Sportske simulacije TV: Sports Basketball* Simulacije voznje NFS: Most Wanted* Ostale simulacije Elite 2: Frontier* Upravljacke simulacije Civilization 2* Mrezne Counter Strike* MMORPG * Browser Ogame* Ostale Tetris |
19.1.2009, 15:12 | #62 |
Kind Of A Big Deal
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 344
Zahvaljeno 450 puta na 265 poruka
|
* Arkade
Super Mario Bros* Akcione Half Life* Avanturisticke The Secret of Monkey Island* Strateske Warcraft 3* Role-Play Vampire The Masquerade: Bloodlines* Tabacine Mortal Kombat 2* Ostale simulacije Freelancer* Mrezne Counter Strike* MMORPG Guild Wars* Browser Ogame* Ostale Tetris |
19.1.2009, 19:06 | #63 |
V.I.P.
Član od: 25.9.2006.
Zahvalnice: 1.185
Zahvaljeno 1.475 puta na 940 poruka
|
* Arkade
Golden Axe Arkanoid Prince of Persia * Akcione Max Payne Call Of Duty 2 Half Life * Akcione avanture Call Of Cthulhu * Avanturisticke Syberia Broken Sword The Secret of Monkey Island * Strateske Heroes of Might & Magic 3 Age of Mythology Starcraft * Role-Play Vampire The Masquerade: Bloodlines Fallout 2 The Elder Scrolls 4: Oblivion * Tabacine Mortal Kombat 2 Street Fighter 2 * Sportske simulacije / * Simulacije voznje / * Ostale simulacije Elite Elite 2: Frontier Freelancer * Upravljacke simulacije Civilization 2 Sim City Civilization 4 * Mrezne Quake 3 Arena Call Of Duty 4 * MMORPG Guild Wars * Browser / * Ostale Worms Tetris Lemmings |
30.1.2009, 16:31 | #64 |
Mr. Spatula
|
* Arkade
Psychonauts - 3Z - zanimljiva, zarazna i zabavna * Akcione Call Of Duty 2 - pre bih dao glas kecu ali ni dvojka nije za baciti, pogotovo multiplayer Mafia - dokaz da najbolje stvari dolaze sa starog kontinenta * Akcione avanture Tomb Raider - pomeranje granica u igrackoj industriji * Avanturisticke Grim Fandango - vrhunac i kraj Lukasa The Secret of Monkey Island - pocetak Lukasa Fahrenheit - inovacije * Strateske C&C: Red Alert 2 - mnogo besanih noci * Role-Play Fallout 2 - odlicna tema za bancenje * Tabacine Tekken 3 - odlicna zanimacija za bancenje * Simulacije voznje Colin McRae Rally 2.0 - "pravi" reli * Ostale simulacije Star Wars: TIE Fighter - citanka svakog Star Wars fana Freelancer - legenda F-22 Lightning 2 - bombardovanje SRJ iz drugog ugla * Upravljacke simulacije Civilization 2 - komentar je suvisan * Ostale Incredible Machine - dusu dalo za razbibrigu (sve tri igre) Lemmings Worms |
30.1.2009, 18:01 | #65 |
Starosedelac
Član od: 21.8.2006.
Zahvalnice: 840
Zahvaljeno 973 puta na 624 poruka
|
* Arkade
Psychonauts Odlična igra koju sam prešao u jednom dahu. Obiluje humorom, zanimljiva je i dobro upakovana sa svih strana. * Akcione Max Payne Svaki komentar bi bio suvišan. * Strateske Heroes of Might & Magic 3 Legenda u žanru i, po meni, još uvek neprevaziđena igra. * Role-Play Vampire The Masquerade: Bloodlines Glasam za Bloodlines jer sam sebičan. Ne smatram ga najboljim RPG-om ikada, ali ga i dalje obožavam. * Sportske simulacije PES 2009 Nemam neki poseban komentar. * Upravljacke simulacije Civilization 2 Jedna od prvih igara koje sam igrao na sopstvenom računaru. Verovatno čak i prva. Posle nje sam igrao Test of Time, Call to Power 2, trojku probao, četvorku omirisao i batalio Civ u potpunosti jer su prestale da me privlače takve igre. * MMORPG Guild Wars Ako je Guild Wars droga, onda sam ja narkoman. Zato glasam za njega. |
3.2.2009, 11:30 | #66 |
Deo inventara foruma
|
Zavrsen je i drugi krug, tj. glasanje za najbolju igru u svakom od zanrova. Zbog malog broja pristiglih glasova desilo se da u tri zanra imamo neresenu situaciju. Bilo je jako uzbudljivo i zanimljivo sabirati glasove, pogotovu u akcionom zanru. Da ne duzim vise, prelazimo odmah na naj naj igre po izboru clanova foruma Sveta Kompjutera.
|
3.2.2009, 11:34 | #67 |
Deo inventara foruma
|
|
3.2.2009, 11:47 | #68 |
Deo inventara foruma
|
|
3.2.2009, 11:50 | #69 |
Deo inventara foruma
|
|
3.2.2009, 11:53 | #70 |
Deo inventara foruma
|
|
3.2.2009, 11:56 | #71 |
Deo inventara foruma
|
|
3.2.2009, 11:59 | #72 |
Deo inventara foruma
|
|
3.2.2009, 12:02 | #73 |
Deo inventara foruma
|
|
3.2.2009, 12:08 | #74 |
Deo inventara foruma
|
|
3.2.2009, 12:12 | #75 |
Deo inventara foruma
|
|
3.2.2009, 12:15 | #76 |
Deo inventara foruma
|
|
3.2.2009, 12:18 | #77 |
Deo inventara foruma
|
|
3.2.2009, 12:27 | #78 |
Deo inventara foruma
|
|
3.2.2009, 12:35 | #79 |
Deo inventara foruma
|
|
3.2.2009, 12:41 | #80 |
Deo inventara foruma
|
|
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme | ||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Ultimate Fight igara - komentari | Patton | O igrama uopšte | 129 | 19.3.2009 23:43 |