![]() |
![]() |
|
O igrama uopšte Uopšteno, dakle sve ono što se ne tiče samo konkretnog igranja i konkretne igre (poređenje raznih igara, o žanrovima, o sociološkom i drugim uticajima igara itd.) |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 30.11.2005.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Pa ako su nas prosle godine krasili naslovi kao sto su: CoD2, FEAR, NFS: Most Wanted, KotOR 2, GTA San Andreas, PoP Two Thrones... sta mozemo ocekivate od nove 2006???
Evo par naslova koji ce zasigurno ostaviti trag u mojoj igrackoj 2006: - Gothic 3 - Tomb Raider 7: Legend - Hellgate: London - Hitman: Blood Money - Elder Scrolls: Oblivion - The Godfather - Lost Paradise itd... toliko mogu da se zasad setim ![]() Pa da cujem vas! Vasa ocekivanja i misljenja! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Veteran
Član od: 4.1.2006.
Zahvalnice: 22
Zahvaljeno 113 puta na 92 poruka
|
![]()
Omašio si jednu ali vrednu:
S.T.A.L.K.E.R. Shadow of the Chernobyl Trebalo je da izađe još u novembru 2004,pa su je pomerili kao za proleće 2005 a onda su je pomerili za 26.april 2006. i to bi trebalo da bude zadnji rok.(26. aprila je inače eksplodirala nuklearka a 2006 će biti 20 godina od tog događaja).... idi na http://www.stalker-game.com/ i pogledaj galeriju....mislim da će većina nas da se opruži za memoriju i novu grafičku da bi to pokrenuli... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Član
Član od: 3.12.2005.
Zahvalnice: 0
|
![]() Citat:
![]() A vec vidim uveliko postoji gomila "fun clubova" za igru, pa se pitam ko tu nije normalan. Dali ovi sto je razvlace u nedogled, dali ti fanovi koji se dive shotovima?! ![]() I da dodam da za Hitman 4 sto pomenu F@n@T!c_KV®. Mislim da su smorili. Kako mogu da nesto sto je prezvakano opet najavljuju za hit? (isto vazi i za Splinter cell) Treci deo je ocit primer. Krajnja bezidejnost u pogledu dalje evolucije igre. Ako je grafika to sto ce vazda biti "bolje" onda, bolje da i ne izlazi. Poslednja ispravka: Slick (6.1.2006 u 13:05) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Veteran
|
![]() Citat:
STALKER AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA ![]() Pogledaj Far Cry, za samo 3godine Njemci su napravili odlicnu igru. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Veteran
|
![]() Citat:
-Hellgate bi trebao biti odlican. -Hitmen je doku*cio sa tricom -TESIV UUUUUUUUUUUUHHHHHHHHHHHH AAAAAAAAHHHHHHHHHHHHH -The Godfather pravi EA, sto znaci da ce biti napravljen specijalno za PS2, sto znaci: losa grafika [danas uzas], simplificirane komande, neoptimizovanost grafickog enginea, bezveze, nikada nece biti ni slican Mafia-i, steta ![]() Hmmmm moji omiljeni naslovi bi mogli biti: -TES IV ![]() -Gears of War ![]() -UT2006 -Gothic3, to je sve sto se do sada mogu sjetiti. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Starosedelac
Član od: 25.10.2005.
Zahvalnice: 98
Zahvaljeno 28 puta na 20 poruka
|
![]() Citat:
![]() Citat:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Veteran
Zahvaljeno 8 puta na 7 poruka
|
![]()
Pa trebalo bi
hellgate London Far Cry Instict Wolfenstein 2, ako ikad izadje Unreal Tournament 2007 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Veteran
Zahvaljeno 8 puta na 7 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Član
Član od: 30.11.2005.
Zahvalnice: 1
|
![]()
Far Cry instincts izlazi samo za konzole i predstavlja nastavak originalnog FC-a a ne preradjenu verziju... Prica se nadovezuje na prvi deo i funkcionise nesto na foru da ste se vi kao glavni lik vratili na ona ostrva da proverite sta se zbiva ali od onog virusa ste dobili nadljudske moci... vidite u mraku, imate extra reflexe i brzinu, nadljudsku snagu...
I zasto ste svi toliko negativni u vezi hitman-a 4??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Član
Član od: 15.11.2005.
Zahvaljeno 2 puta na jednoj poruci
|
![]()
ja jedva cekam NWN II
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
FC Instintcs je izasao jos septembra prosle godine a predstavlja doradjenu verziju FC-a sa PC-ja. Nesto kao port, ali malo vise. Prica je naravno, ista. Nema nikakvog "vracanja na ostrvo" ![]() Evo reviewa Gamespota® da ne bude zabune http://www.gamespot.com/xbox/action/...ry%20Instincts |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Član
Član od: 2.12.2005.
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Po pitanju novih igara u 2006 je jako tesko, jer je razlog tome sto svi mi ocekujemo previse.
Ja se osvrcem na 2005 i kazem bilo je dosta dobrih igara, a nadam se da ce i u 2006toj biti jos vise...koje nije ni bitno, bitna je atmosfera/igrivost...grafika manje vise jer GTA nema neku grafiku, ali je igra za sire mase... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() Poenta je moja bila da igra nema sanse da konkurise u neki top 10. Dakle samim tim nema ni govora o hitu. Ko se jos seca Hitmana 3, a bila je igra meseca u SK, cinimi se. I gde je bila u nekoj konkurenciji za igru godine? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |||
Starosedelac
|
![]() Citat:
Takodje, prica se nastavlja, nije flashback kao u 3. Citat:
![]() Ako bude upola dobar kao 2, bice hit Citat:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Član
Član od: 7.1.2006.
|
![]()
Oblivion,oblivion i samo Oblivion!
Samo,treba pokrenuti to chudo.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Član
|
![]()
@Reloader
Vec sam rekao da se sama sustina igre nece pormeniti(valjda) i da je to izlizano vec. Kakve veze ima od koga ce primati zadatke(nije sija, nego vrat? Ili ti mislis da ce na taj nacin biti nelinearna, u smislu biras sta oces, a sta ne?) I sta sad posle loseg 3 dela, isti razvojni tim se napraviti moooooooooogo bolji 4 deo. Meni deluje naivno. Ispucali su se idejno i zato smatram da je igra za penziju(osim ako nebude bas nesto out of this world, in which I doubt) Ajde da sacekamo i taj HIT. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Novi član
Član od: 7.1.2006.
|
![]()
Armed Assault
Nastavak igre Operation Flashpoint ![]() www.armedworkshop.net - više informacija, forum, domaći sajt za ljubitelje obe igre ![]() Poslednja ispravka: Radnik (7.1.2006 u 19:11) |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |||
Starosedelac
|
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Ja se NADAM da ce biti hit, a da li ce stvarno biti, ne znam... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
"Qzmizam" - Da li su igre umetnost? | iurisvulgaris | „Ja, igrač!” | 590 | 7.12.2012 23:33 |
Java igre vs. Symbian igre | PhaetoN | Igre za mobilne telefone | 66 | 26.5.2007 16:06 |
Stare i nove igre | BEAST | Stare igre | 42 | 30.3.2006 20:39 |
Igre za N-gage | R@mbo | Aparati i oprema | 1 | 10.1.2006 5:51 |