![]() |
![]() |
|
Opšta kultura Knjige, školovanje, muzika, film, TV... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Senio®
Član od: 3.11.2005.
Zahvalnice: 239
Zahvaljeno 836 puta na 310 poruka
|
![]()
17 korisnika je u ovom momentu na vezi, od toga za dvojicu mislim da su na radnom mestu i da im se ovo uklapa u radne obaveze. Za ostale mislim da je većina na poslu a pretpostavka je da obilazak foruma i ne spada baš u radne obaveze, zar ne Bobi?
Sigurno je bilo dana kada je bilo prisutno i više ljudi ali sad primetih i nameće mi se pitanje: Radni dan je. Pre podne je. Šta ovaj svet radi u kafani, izvinjavam se, na forumu? Dobre su ove firme i ovaj posao što nas ovakve trpe, možda bi tako rekao Duško Radović. Pozdrav svim pregaocima koji u licu znoja svoga zarađujući za hleb nasušni ovako svojski obilaze forume i ostale internet sadržaje. ![]() Poslednja ispravka: Simke (1.1.2006 u 11:47) Razlog: dopuna naslova |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]()
Ja "sluzim civilni vojni rok" u racunskom centru jednog beogradskog fakulteta svakim danom od 10-14h (osim ponedeljkom, tada sam od 14-16h) i svo to vreme blejim po forumima, skidam fajlove i koristim sve ostale blagodeti akademske mreze.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
paparazzo
Član od: 24.12.2005.
Zahvalnice: 121
Zahvaljeno 601 puta na 179 poruka
|
![]()
ja cu radije da idem na redovno sluzenje vojnog roka... Da naucim nesto o oruzju...ako ga jos ima...
Inace ja sam na faksu...pa mogu da organizujem svoje slobodno vreme kako hocu...pa imam dosta slobodnog vremena... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Ad Ministrator
Član od: 19.8.2005.
Zahvalnice: 29
Zahvaljeno 3.041 puta na 1.544 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]()
Ma da vidis na sta lice kompjuteri u ovom racunskom centru... gde studenti satro dolaze da rade nesto korisno... svaki dan skidam gomilu "Alexa relared" varijanti...
![]() Tako ti je to kada osavremenis fakultet kompjuterima... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Deo inventara foruma
Član od: 6.11.2005.
Zahvalnice: 58
Zahvaljeno 329 puta na 180 poruka
|
![]() Citat:
Vidi... ja sam tu na forumu a opet nisam tu. Od ranog prepodneva do kasno uvece svakim radnim danom radim, i skoro stalno sam za forumom, ali opet nisam. Fora je u tome sto su kompjuteri stalno konektovani, tako da kad imam nesto posla ja samo spustim operu (ili je ne spustim) odem odradim, vratim se za pola sata-sat, pa budem tu jos 5 min. dok me dusmani ponovo ne pozovu. Slobodnije malo mogu da delam tek oko 20h, kada mogu sa nekim da chat-ujem ili radim nesto na svoju ruku. Tako da - ne sekiraj se, nece mene poslodavci da drze zdabe, a da nista ne radim. Eto izbaksuzirao sam - sad me zovu...vidimo se za pola sata. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Starosedelac
Član od: 24.10.2005.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 123 puta na 48 poruka
|
![]()
Zašto dolazim? Pa pored tih radnih obaveza koje si spomenuo, dolazim pre svega da bi nekom pomagao i eventualno podelio neki savet, i naravno radi dobrih diskusija na neku od tema...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Veteran
Član od: 6.12.2005.
Zahvalnice: 12
Zahvaljeno 36 puta na 29 poruka
|
![]()
Pa ja uglavnom prepodne kad nisam na faksu ucim pored kompa, a on je stalno upaljen jer e-Mule tegli svoje, i onda navratim malo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Veteran
|
![]()
A ja ovako pridveče, jer preko dana sam 100% zauzet, popodne idem na fudbal, i tako...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Veteran
Član od: 6.12.2005.
Zahvalnice: 12
Zahvaljeno 36 puta na 29 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Senio®
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Senio®
|
![]()
Jutro je,
jedno do onih kad se setim Bore Đorđevića kad kaže za svoju ženu: ''Ona misli da li da ustane ili da odustane'' i dok se pojedini od nas, kao ja naprimer, uz brijanje i tuširanje mentalno pripremam za posao vukući se ko reanimirana mačka, Srbija radi punom parom. Točkići su već dobili potrebno ubrzanje, podmazani vrućim burekom i gibanicom i tutnjimo u bolju budućnost. Nešto razmišljam: Neće ova država propasti zbog likova kao što sam ja, možda je i bolje da ne stignu na posao. ps kako sam uvek voleo Duška Radovića, ostao je jedan deo u meni pa se ponekad ovako probije kroz moje zbunjene i neprobuđene misli. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Senio®
|
![]()
Opet sam jutros bio sam na forumu, svi ste se negde pogubili.
Većina spava a neki se bude uz prve doze jake jutarnje kafe dok im kompjuter namiguje i škripucka nameštajući se za udobniji rad. Oni što su pili do kasno neka ne duvaju u tastaturu, ošamutiće slova pa će posle po tastaturi pola sata da jure jedno jedino slovo. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Član
Član od: 9.12.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Zasto je moj nick non-stop online..
1.Zbog adsl flat rezima 2.Mozilla radi 24h dnevno 3.Ne gasim komp po nedelju dana 4.Zato sto sam crnac..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Senio®
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Veteran
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Senio®
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Starosedelac
Član od: 25.10.2005.
Zahvalnice: 98
Zahvaljeno 28 puta na 20 poruka
|
![]()
Nije...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Senio®
|
![]()
Kod nas jeste, kao da ne živimo u istoj državi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Veteran
|
![]()
Ma ajde bre...! Ma da cela Srbija ne ide u školu ovi naši naučnici ima da kažu da idemo!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|