Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Play > Akcione igre

Akcione igre First-person-shooteri i slično...

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 10.11.2009, 21:28   #41
Stefanus
Član

Član od: 6.11.2009.
Zahvalnice: 12
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
Određen forumom Re: Battlefield 2

Citat:
Snipe kaže: Pregled poruke
Da bi trajno zadrzao rankove, ordenje, medalje, trakice i poene moras igrati samo na rankovanim serverima. RANKED serveri su oni serveri koji pored svog imena imaju oznaku kao Corporal rank

U filterima za pretragu servera stavi X na RANKED servere da se listaji samo ti serveri. Samo igranjem na RANKED serverima prenose ti se znacke, cinovi, ordenja poeni i tako dalje sa jednog na drugi RANKED server.

Svoju globalnu statisku mozes pratiti sa na primer ovog sajta
http://www.bf2stats.net/player/233231043/
Takodje neke stvari vezane za poene, rankove, medalje i tako dalje mozes procitati na Battlefield 2 oficijelnom sajtu za statitisku a to je www.bf2s.com
Procitaj ovu sekciju http://ubar.bf2s.com/

Igranjem na serverima koji nisu ranked dobijas cinove i vaze ti samo na tom serveru ukoliko su privatno rankirani, ukoliko nisu onda ti se ponistava sve cim izadjes sa servera.
Hoces da kazes da kada igram na ranked serverima a onda odigram na jedan koji nije ranked gubim sve...?
Stefanus je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 11.11.2009, 2:45   #42
Morandi
Starosedelac

Član od: 10.3.2008.
Zahvalnice: 915
Zahvaljeno 345 puta na 249 poruka

Citat:
Stefanus kaže: Pregled poruke
Hoces da kazes da kada igram na ranked serverima a onda odigram na jedan koji nije ranked gubim sve...?
Ne gubis nista. Nego nemoj igrati na ne rankiranim serverima, nista ne dobijas, ima dosta citera i losi su serveri pre svega
Morandi je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 11.11.2009, 6:09   #43
Snipe
Starosedelac

Član od: 2.6.2006.
Zahvalnice: 662
Zahvaljeno 480 puta na 287 poruka

Citat:
Gubis samo one poene koje si zaradio na non ranked serverima, ako je non ranked server privatno rankovan onda ti poeni vaze samo na tom serveru. Vecina tih non ranked servera nije ni privatno rankovan pa ti je besmisleno igrati na njima ukoliko imas nameru da skupljas poene i nagrade.
Snipe je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 12.11.2009, 0:06   #44
Stefanus
Član

Određen forumom

Ok ali ja igram samo na ranked a gubim ove rankove...

Na primer: Igram na nekom ranked serveru i zaradim neki rank tj. onaj odma posle private i onda kad izadjem iz servera i izgubim taj rank tj. ostane mi onaj stari rank...

Poslednja ispravka: DeCoy (12.11.2009 u 13:04)
Stara 12.11.2009, 19:02   #45
Snipe
Starosedelac

Citat:
Ok ali ja igram samo na ranked a gubim ove rankove...

Na primer: Igram na nekom ranked serveru i zaradim neki rank tj. onaj odma posle private i onda kad izadjem iz servera i izgubim taj rank tj. ostane mi onaj stari rank...
Koliko ja vidim tvoj trenutni rank je Private First Class, to je prvi sledeci rank posle Private a do Lance Corporal ti treba jos 332 poena.
Imam osecaj da ti sve izgleda pomalo konfuzno, mozda igras na serverima poput -=RuleZ=- i Antik jer oni i pored RANKED oznake nisu oficijelni ranked serveri. Nekako su njihovi admini umetnuli ranked oznaku ime servera.

Igraj na Battlefield Gotland, 2F4Y, TV2 i Super@ serverima za pocetak.
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Snipe na korisnoj poruci:
Stefanus (13.11.2009)
Stara 13.11.2009, 3:47   #46
Stefanus
Član

E evo poceo sam da dobijam rankove ali da li imas ip i port od ta 2 servera?I hvala na pomoci...
Stara 15.12.2009, 0:09   #47
pavle11
Novi član

Član od: 14.12.2009.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
Određen forumom Re: Battlefield 2 problem

Citat:
Jovica Stokic kaže: Pregled poruke
Resio sam problem.
Hvala svima na pomoci uz ovaj mod osecam se 10 godina mladji .
jel zna neko kako da instaliram battlefield 2
pavle11 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 15.12.2009, 0:57   #48
Snipe
Starosedelac

Citat:
pavle11 kaže: Pregled poruke
jel zna neko kako da instaliram battlefield 2
Naravno.

Koju ediciju imas? Samo BF2, BF2+SF xPack deluxe ili complete collection BF2+SF+AF+EF?

U principu treba ti 1.41 patch + 1.50 patch ako hoces da igras online.
Stara 15.12.2009, 16:37   #49
Ghost
Starosedelac

Član od: 10.4.2006.
Zahvalnice: 167
Zahvaljeno 486 puta na 233 poruka

Citat:
u principu treba ti 1.41 patch + 1.50 patch ako hoces da igras online.
1.50 додаје мапе из af и ef.
Ghost je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 15.12.2009, 18:00   #50
Snipe
Starosedelac

Citat:
Ghost kaže: Pregled poruke
1.50 додаје мапе из af и ef.
Da, 1.50 dodaje booster pack (AF+EF) mape besplatno, zato sam i rekao da mu je u principu dovoljno da ima 1.41+1.50 patch.
Stara 29.3.2010, 17:17   #51
bojan011
Novi član

Član od: 29.3.2010.
Wink Pomoc za BATTLEFIELD2

Zanima me da li patch 1.4 i 1.5 za BATTLEFILED2 su rađeni isključivo za original igre ili ne?!
Naime, dobio sam original disk, pa želim da znam. Takođe, da li modovi za ovo igru traže patcheve ili ne....
Moj drug ima takođe original ali su patchevi pravili probleme, nije mogao ni jedan da pokrene, odnosno posle njihove instalacije igra ga je izabacivala u Win.
Naravno Battlefiled je sjana igra, odlična....
Dakle, ako neko može da mi, tj nama, pomogne oko patchea i nacina njihovog pravilnog instaliranja (možda grešimo) samo napred..... Što pre!
bojan011 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 29.3.2010, 21:27   #52
Snipe
Starosedelac

Određen forumom Re: Pomoc za BATTLEFIELD2

Nije bitno da li ti je original ili neka druga verzija igre, patch-vi bi trebalo da rade.

Install BF2
Install 1.41 patch
Install 1.5 patch

Sto se tice iskakanja na desktop, mozda je patch koji ste skinuli los/corrupted.
Stara 29.3.2010, 21:31   #53
Morandi
Starosedelac

Član od: 10.3.2008.
Zahvalnice: 915
Zahvaljeno 345 puta na 249 poruka

Citat:
bojan011 kaže: Pregled poruke
Zanima me da li patch 1.4 i 1.5 za BATTLEFILED2 su rađeni isključivo za original igre ili ne?!
Naime, dobio sam original disk, pa želim da znam. Takođe, da li modovi za ovo igru traže patcheve ili ne....
Moj drug ima takođe original ali su patchevi pravili probleme, nije mogao ni jedan da pokrene, odnosno posle njihove instalacije igra ga je izabacivala u Win.
Naravno Battlefiled je sjana igra, odlična....
Dakle, ako neko može da mi, tj nama, pomogne oko patchea i nacina njihovog pravilnog instaliranja (možda grešimo) samo napred..... Što pre!
Imas 2 teme pobogu
Morandi je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 29.3.2010, 22:08   #54
bojan011
Novi član

Citat:
Nije bitno da li ti je original ili neka druga verzija igre, patch-vi bi trebalo da rade.

Install BF2
Install 1.41 patch
Install 1.5 patch

Sto se tice iskakanja na desktop, mozda je patch koji ste skinuli los/corrupted.
Slazem se i da je moguca greska u fajlu. Ali kako je moguce da skoro 4-5 patcheva (verzija 1.4), skinutih sa potpuno razlicitih sajtova – nije htelo da radi. Proces instalacije je bio isti kod svih, i posle pokretana igre, nakon pola minuta “crnog ekrana”, je izletala u windows.
Da li neko zna adresu sa koje skinuo patch koji radi???!!! Modovi skoro svi nece da rade bez patcha, a neki cak traze original igru isljucivo (sto nije problem sada). Dakle, kako se zapravo instalira patcha pravilno. Meni kad skine prikazuje ga kao “bf2_patch_1.41_setup.exe”. Dodao bih i da se svaki patch jako dugo instalirao, preko 15minuta..... ???
Stara 29.3.2010, 22:22   #55
Snipe
Starosedelac

Citat:
Slazem se i da je moguca greska u fajlu. Ali kako je moguce da skoro 4-5 patcheva (verzija 1.4), skinutih sa potpuno razlicitih sajtova – nije htelo da radi. Proces instalacije je bio isti kod svih, i posle pokretana igre, nakon pola minuta “crnog ekrana”, je izletala u windows.
Da li neko zna adresu sa koje skinuo patch koji radi???!!! Modovi skoro svi nece da rade bez patcha, a neki cak traze original igru isljucivo (sto nije problem sada). Dakle, kako se zapravo instalira patcha pravilno. Meni kad skine prikazuje ga kao “bf2_patch_1.41_setup.exe”. Dodao bih i da se svaki patch jako dugo instalirao, preko 15minuta..... ???
Pokusaj odavde

http://www.evil-minds.com/index.php?...&id=3&Itemid=4

btw poseti forum
Stara 30.3.2010, 1:53   #56
bojan011
Novi član

Citat:

Pokusao sam i nista... sve po starom... ovo je vec 6x za 3 dana. mozda je greska do igre.... jedino da kupim ona Battlefield2 De Lux... tamo ima vise modova i patch 1,41... ja imam samo disk Battlefield2.... jbg! u svakom slucaju hvala na pomoci...
p.s. pri instalaciji patcha ne pita me gde da se instalira, vec samo pocne.... da li tako treba???
Stara 30.3.2010, 17:41   #57
Snipe
Starosedelac

Citat:
Pokusao sam i nista... sve po starom... ovo je vec 6x za 3 dana. mozda je greska do igre.... jedino da kupim ona Battlefield2 De Lux... tamo ima vise modova i patch 1,41... ja imam samo disk Battlefield2.... jbg! u svakom slucaju hvala na pomoci...
p.s. pri instalaciji patcha ne pita me gde da se instalira, vec samo pocne.... da li tako treba???
Mozes iskoristiti bilo kakav disk pirat/original za instalaciju igre, bitno je da uneses validan CD-key tokom instalacije odnosno onaj CD-key koji ti je dosao uz original igru.
Patch sam locira instalaciju igre. Ne bi trebalo da imas problema
Ako si igru instalirao na nekoj drugoj particiji, pokusaj i da je instaliras na C:\ particiju mozda ti prodje sve bez problema.

Nisam razumeo o kakvim modovima pricas? Ima gomila modova za BF2 koji su cesto problematicni i stvaraju vise problema nego sto treba.

Za BF2 imas oficijelne Special Forces expansion pack zatim Armored Fury i Euro Forces booster pack-ve, ova dva AF i EF ces dobiti besplatno sa instalacijom 1.5 patch-a, zato je on i tako ogroman.

Svi drugi modovi ti mogu uzrokovati probleme jer su fan made modovi.
Stara 30.3.2010, 23:05   #58
bojan011
Novi član

Citat:
Mozes iskoristiti bilo kakav disk pirat/original za instalaciju igre, bitno je da uneses validan CD-key tokom instalacije odnosno onaj CD-key koji ti je dosao uz original igru.
Patch sam locira instalaciju igre. Ne bi trebalo da imas problema
Ako si igru instalirao na nekoj drugoj particiji, pokusaj i da je instaliras na C:\ particiju mozda ti prodje sve bez problema.

Nisam razumeo o kakvim modovima pricas? Ima gomila modova za BF2 koji su cesto problematicni i stvaraju vise problema nego sto treba.

Za BF2 imas oficijelne Special Forces expansion pack zatim Armored Fury i Euro Forces booster pack-ve, ova dva AF i EF ces dobiti besplatno sa instalacijom 1.5 patch-a, zato je on i tako ogroman.

Svi drugi modovi ti mogu uzrokovati probleme jer su fan made modovi.
Da, igra mi je instalirana na C -particiju. Danas sam uzeo taj famozni "Deluxe edition".Na jednom disku se dobija Battlefield2 i Special Forces; druga 2 dodatka (Armored Fury i Euro force) moraju da se skidaju sa sajta EA. E sad, ono sto mi nije jasno, jeste kako nema patcha (upravo skidam sa njihovog sajta verziu 1,41). Takodje ovi booster pack-ovi su za MP iskljucivo ili?! Ukoliko i sada patch ne bude hteo da radi, da li je mozda nesto do win systema?!
Modova ima dosta, na sajtu http://www.strategyinformer.com/pc/m...ield2/mod.html mislim da ih ima desetine. Ne znam, jos niti jedan nisam probao (kako uticu na igru), ali vidim da ima i nekih koji su takoreci "zvanicni"....
Stara 30.3.2010, 23:29   #59
acok97
Guest

Meni je jos najbolji Operation Peace Keeper ( radnja se odvija
na kosovu , bore se nijemci i srbi ) link :
http://www.moddb.com/mods/operation-...f2-full-client
  Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 31.3.2010, 14:24   #60
bojan011
Novi član

Thumbs up Re: Battlefield 2

Konacno i meni da radi patch 1,41.....
Sto se modova tice, probao sam jedan - uzas.... Ne samo da je graficki za "deset duzina" iza Battlefield2, vec secka, ispada u win itd. Ali dobro to je samo jedan od mnogih. Sad skidam ovaj sa tematikom rata na Kosovu. Svi ga hvale, pa da bas vidim sta je to tako posebno.....

Jos jednom hvala svima za pomoc oko patcha.
A da, ovo nisam pomenuo - patch koji sam skinio (koji radi) nije mogao da se pokrene sa piratskom verzijom igre. Samo napominjem.
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Alatke vezane za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
Battlefield Heroes Ghost Mrežne igre 127 6.10.2017 13:11
Battlefield 2 zona spalejela Mrežne igre 310 11.11.2013 1:27
Najbolja igra iz Battlefield serijala zidan grobar Akcione igre 24 29.6.2010 17:10
Operation Peace Keeper - Battlefield 2 Mod Ghost Akcione igre 3 19.9.2007 10:08

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 7:11.