![]() |
![]() |
![]() |
#61 |
Član
Član od: 31.3.2012.
Zahvalnice: 158
Zahvaljeno 45 puta na 35 poruka
|
![]()
Ovo je ono kada igra vec dozivi svoj vrhunac, kada se uglavnom sve dobre ideje vec ranije implementiraju i onda neko hoce na silu nesto novo da smisli pa to obicno ispadne totalna glupost kao sto je ovo.
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku milan.t65 na korisnoj poruci: | ||
Vlajk@ (22.8.2020) |
![]() |
#62 |
Veteran
Član od: 5.9.2017.
Zahvalnice: 31
Zahvaljeno 263 puta na 192 poruka
|
![]()
Свакако делује боље од Avengersa. Тамо је мулти / кооп наглашен а сингл плејер кампања споредна. Gotham Knights је сигнл плејер игра која се може одиграти и у двоје.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
V.I.P. Test Play
Član od: 1.6.2008.
Zahvalnice: 300
Zahvaljeno 8.399 puta na 3.940 poruka
|
![]()
Sta ja znam po meni ima potencijala. Vidi se da nije A tim radio igru ali nije toliko lose. Osim soundtrack-a, soundtrack je uzasan.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Veteran
Član od: 3.3.2016.
Zahvalnice: 215
Zahvaljeno 147 puta na 113 poruka
|
![]()
Ako nekoj igri nisu bili potrebni RPG elementi i co-op onda je to ova... Iskreno ništa od viđenog mi se ne dopada...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Daleko od toga da igra izgleda loše, verovatno će biti dobra. Ali mislim da preteruju i smaraju sa ovakvim sistemima. Nama treba više SP igara sa herojima poput Arkhama i Marvelovog Spidermana. Bez co op i loot razbodnjavanja.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Starosedelac
Član od: 28.9.2011.
Zahvalnice: 417
Zahvaljeno 635 puta na 430 poruka
|
![]()
Za mene je ovo tesko razocaranje. Mehanika je immersion breaking (zamisli da Level 5 Red Hood mora da bezi od level 10 thugova), Co-Op znaci da ce 100% zbog toga trpeti single-player iskustvo a i sam RPG level sistem ce skoro sigurno sa sobom povuci i pun k mikrotransakcija za bolji gear, armor, stats, outfite...
Jednostavno je igra prvo dizajnirana kao potencijalni cash cow, a onda kao dobro single player iskustvo. A ne vredi ni spominjati da ustvari nema Batmana iako je na sva zvona najavljivana nova "Batman" igra. |
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Veteran
Član od: 16.3.2015.
Zahvalnice: 762
Zahvaljeno 235 puta na 149 poruka
|
![]()
Tako je, bice sigurno situacija na primer gde neces moci da priviris u neki deo mape jet tu stoje protivnici koji imaju ikonice sa crvenim kosturskim glavama. Zato kazem da me ovo podseca, tj. deluje mi kao neki looter shooter sa Ubisoft receptom.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Deo inventara foruma
Član od: 23.5.2010.
Zahvalnice: 581
Zahvaljeno 1.551 puta na 885 poruka
|
![]()
Mene pocinje da zabrinjava u sta se gaming indistrija pretvara, posebno zadne 2 godine. Sem par Sony ekskluziva ne moze da se odigra normalna SP igra da nije looter shooter, da nije unistena uzasnim level sistemom, da nema bespotrebni co-op i fokus na MP elementima, da nema mikrotransakcije, da nije GAAS...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Veteran
|
![]()
Mislio sam da ovo nikada neću nikada napisati za Arkham serijal: ovo tako loše izgleda.
Uopšte mi nije jasan ovaj RPG momenat sa levelima, i zašto je to potrebno ovoj igri, koja nikada to nije bila. Arkham igre su uvek bila hardcore storytelling, a ne neka utrkavanja sa levelima. HUD im je očajan. Robin je poput mrtvaka, ne deluje uopšte život na onom gejmpleju, kada već forsiraju to suparništvo. I poslednje: zašto su, pobogu, vratili Mister Friza, kada je on tako divno i tužno zaokružio svoju priču u poslednjem delu? ![]() Ne znam, ima vremena, možda i bude sve bolje, svakako ću da igram, ali oni imaju debeli zadatak, da se barem približe onome što je Rocksteady ostavio u amanet. Ruku na srce, WB Montreal je imao bolje boss fightove u odnosu, i Origins je takođe imao veoma duboku i mračnu priču. P.S.: Moram i ovo da kažem: plašim se da će Arkham serijal da zahvati Assassin's Creed sindrom, gde će da se štancuju igre akonto stare slave. Poslednja ispravka: tommy gun (22.8.2020 u 23:54) |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Deo inventara foruma
Član od: 23.5.2010.
Zahvalnice: 581
Zahvaljeno 1.551 puta na 885 poruka
|
![]()
Rekli su da ovo nije Arkham naslov i da nema veze sa prethodnim Arkham igrama. Navodno je zavrseno sto se Arkham serijala tice.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Veteran
|
![]()
Ili između Arkham Origins i Arkham Asylum...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Član
Član od: 29.7.2015.
Zahvalnice: 93
Zahvaljeno 122 puta na 64 poruka
|
![]()
Leveling system i RPG elementi nisu nuzno losa stvar ako se dobro implementiraju. Pravi primer je Jedi Fallen Order. Kao sto tamo mozes u svakom trenutku da poseces trupera jer jbg imas silu oni je nemaju, tako i superheroj u ovoj igri moze da isprebija ulicnog probisveta a da mu za nekog ozbiljnijeg protivnika treba malo vremena, treninga, gadgeta kako god uzmete. I u stripovima je to stalno canon, da superheroj dobije po njuski od nekoga pa se onda pribere, pronadje sebe bla bla, postane jaci, ponovo se bori sa njim i pobedi ga.
Sa ovakvim sistemom bi najbolje prosla Batman: Year one igra. Brus se vraca u Gotham, navlaci obicnu masku, neku krpu i krece u fajt. Zna da se bori, ima odredjene vestine, ali nema iskustva, nema tog ulicnog znanja i tako sa njim polako levelujes i napredujes. To bi bila ok stvar. Na kraju, nadam se da ovo nece mnogo "otici u desno" a i brale cudno je da menjaju pravac serijala kad vec imaju formulu koju su ljudi obozavali. Pa onda imas i spajdermena koji je odlicno prosao. Ovaj zanr i ovaj fazon su kliknuli i ne treba odstupati previse od istog. |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Veteran
|
![]()
Игра је ипак засебна: https://twitter.com/stephentotilo/st...74054450253824
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Starosedelac
Član od: 28.9.2011.
Zahvalnice: 417
Zahvaljeno 635 puta na 430 poruka
|
![]() Citat:
Znalo se to odmah. Barbara i dalje hoda, Jim je mrtav, a Freeze ziv. Sva tri krse kontinuitet Knighta. Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Veteran
|
![]()
Dok sam se ohladio od šoka sa ovim levelima, ajde, valjda će to nekako da izađe na nešto normalno, gledam ovaj snimak gejmpleja, te me je zaintrigiralo u kakvom će stanju Gotam biti; hoće li biti civila mnogo više; koliko će mapa da bude velika, budući da ćemo imati četiri protagoniste napolju; šta će ko moći da vozi, i da li će svako od njih imati svoje prevozno sredstvom; šta će novo moći da se radi u ovom ne-pripadniku
![]() ![]() Ošamutili su nas sa ovim nivoima, i retogradnim HUD-om iz igara sa početka dvehiljaditih. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Inace sam negde u komentarima procitao da ce se neprijatelji levelisati sa vama, sto znaci da nece biti delova gde ima neprijatelja par levela iznad vaseg kao u AC i ostalima. Ako je tako cemu onda uopste leveli u igri? Ko zna sta je u pitanju, u svakom slucaju ne svidja mi se bas pravac kojim idu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Deo inventara foruma
Član od: 19.8.2009.
Zahvalnice: 3.089
Zahvaljeno 4.935 puta na 2.298 poruka
|
![]()
Gotivim Betmena, ali kada je sam protiv plejade kul zlikovaca, bez Robina, Betđevojke i ostalih gluposti (catwoman je ok ako se pojavljuje kao sporedni lik). Just my two cents..
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku nameless1 na korisnoj poruci: | ||
Leonida (25.8.2020) |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
The Elder Scrolls IV: Oblivion | Aljosa | Role-Play | 3754 | 28.10.2022 11:56 |
Oceanhorn 2: Knights of the Lost Realm | dex3108 | Akcione igre | 0 | 22.8.2016 14:07 |
Gotham City Imposters | nexexcalibur | Akcione igre | 61 | 4.9.2012 13:50 |
Intel Knights Ferry (Larrabee) caught on photo | Thaedass | Vesti | 1 | 27.9.2010 12:57 |
PT Boats Knights of the Sea | avtobus on the run | Simulacije vožnje | 3 | 28.1.2010 20:45 |